sabyn23 Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Las pozele sa vorbeasca. Traseul a fost: Constanta - Navodari - Corbu - Babadag - Tulcea - Murigiol - Valea Nucarilor - Sarichioi - Enisala - Jurilovca - Sinoe - Grindul Lupilor - Cetatea Histria - Navodari - Constanta. Pe Harta urmariti traseul verde. La Murighiol: Pe drumul de la Murighiol la cetatea Enisala am fost la un pas sa-mi pierd top-case-ul pe drum. S-a rezolvat provizoriu cu o sarma. Cetatea Enisala. Foarte frumoasa si aproape intreaga, spre deosebire de cetatea Histria. Pe Grindul Lupilor. Desi erau mai departe se poate vedea o colonie de PELICANI. hai ca incerc sa pun si un filmulet cu Cetatea Enisala. IUlie_2006_100.avi Hai ca a mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AXM Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 De pe Grindul Lupilor nu ai fost si la Portita? Ma intereseaza daca se poate trece Canalul 5 pe ecluza. Merg si eu pe acolo peste doua saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Cand am intrebat oamenii de pe acolo, mi-au zis ca doar peste stavilarul de la Periboina se poate ajunge la gura portitei (pe 2 roti). Dupa canalul 5 nu mai este si un alt canal de trecut pana la G.P? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Cand am intrebat oamenii de pe acolo, mi-au zis ca doar peste stavilarul de la Periboina se poate ajunge la gura portitei (pe 2 roti). Dupa canalul 5 nu mai este si un alt canal de trecut pana la G.P? dupa canalul 5 stiu ca nu mai e nimic ( nici un canal) tin minte ca au fost niste colegi pe jos si au zis ca se poate trece si cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AXM Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Dupa canalul 5 sigur nu mai e nimic, am urmarit tot drumul din Mihai Viteazu pana la GP pe Google Earth si singurele canale care se traverseaza sunt Canalul 2 cu pod, iar la Canalul 5 se vede ecluza dar nu eram sigur daca se trece pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 M-am uitat sie eu pe G.Earth, insa chiar daca se poate trece peste can. 5 pe ecluza, cu siguranta masini n-au cum sa ajunga la G.P pe uscat, am intrebat pescari-motociclisti din partea locului si ei mi-au zis ca singurul loc unde poti intra este stavilarul de la Periboina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 la ecluza nu prea se poate trece, doar cu ceva usor si vreo 4 oameni ca ajutor... Oricum, nu vad de ce s-ar duce cineva la gura Portitei... Sa-i umpleti buzunarele lu' Bittner ? la fel de bine va duceti pe grind spre Periboina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Pai m-as duse sa ma plimb pe grinduri dincolo de gra portitei, sa vad pana unde pot ajunge pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 am fost eu la periboina acum 3 saptamani (si in cheile dobrogei dupa) si mi s-a povestit acolo ca in urma cu vreo 2 luni fusesera vreo 7 motoare care au trecut spre portita. ideea e ca tb sa ai un motor cat de cat usor si sa fie mai multi baieti ca sa puteti trece podul ala de la periboina drumul spre periboina aici e portiunea cu probleme - podul e f ingust si tb sa mergeti prin stanga motorului ca sa-l tineti in echilibru.. si mai e cu problema urcarea pe acest pod. dupa portiunea asta se face in felul urmator cam asa arata la periboina (in stanga e lacul sinoe, in dreapta marea) si astea-s cheile dobrogei daca o sa am timp o sa deschid alt topic cu mai multe poze si mai multe explicatii pt cine vrea sa ajunga acolo. e f frumos, dar daca va duceti la periboina, sa fiti inarmati cu tot ce se poate antitantari, ca e macel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Sunt foarte utile pozele acestea pentru mine, deoarece ma gandesc sa trec cu motorul peste stavilar. Unii imi spuneau, ca partea cu adevarat greu de trecut este pe langa macaraua care se vede intr-una din pozele tale.Mai pune te rog niste poze sa vedem care sunt portiunile grele (unde este de ridicat sau unde nu te descurci singur). As vrea sa aflu de ce nu se poate trece acolo cu un motor mare si greu (de ex. GS-ul meu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 daca o sa am timp o sa deschid alt topic cu mai multe poze si mai multe explicatii pt cine vrea sa ajunga acolo. e f frumos, dar daca va duceti la periboina, sa fiti inarmati cu tot ce se poate antitantari, ca e macel SUBSCRIU.in balta te mananca si ziua la pranz.si sunt tauni plm.pe plaja e destul de ok,seara mai aterizeaza insa daca bate briza nu prea sunt probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AXM Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Si pe mine ma intereseaza traseul. Vreau sa merg pe 4 august. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 e numai pentru enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 (editat) e numai pentru enduro? sunt portiuni unde mergi pe nisip si te afunzi.. nu sunt multe, e adevarat, dar acolo va fi mai greu sa treci daca n-ai un enduro (sau poate ai un pasager care o sa impinga la motor ) in privinta tantarilor: E MACEL, E GROAZNIC.. - aici eram pe malul marii, pe la 3 dimineata (cam la jumatatea distantei dintre vadu si periboina) te ciupeau si prin haine noi am ajuns acolo noaptea; la 00:30 plecam din Vadu. si dupa vreo ora de mers am oprit la o pauza. nici nu mi-am scos bine manusile si casca ca m-au si umplut de ciupituri. Pana sa bag eu mainile in rucsac sa scot solutia antitantari deja baietii se infruptasera la greu din mine. chiar si cu solutia aia, si tot te halesc. mi-au intrat si in gura in timp ce vorbeam. dupa ce am ajuns la plaja si am pus cortul am facut un foc, care a mai alungat ceva din ei.. a doua seara ne-am tirat de acolo in rest, zona e super la macara (singura poza de acolo, si nu se vede prea bine cum e in jurul ei) in portiunea finala Editat August 1, 2006 de bob66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate