darian Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Vineri dimineatza,plec spre Vama Veche.Mergem 2 motociclete ( a mea si-un EN-u).Mai vine careva p-acolo,in week-end-ul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Vineri dimineatza,plec spre Vama Veche.Mergem 2 motociclete ( a mea si-un EN-u).Mai vine careva p-acolo,in week-end-ul asta ? Tu in fiecare weekend pleci in Vama?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Ar fi ideal...Din pacate,din motive financiare,nu tzine figura...As fi vrut si sapt. trecuta,dar n-am mai plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Cred ca voi fi si eu la mare in weekend, plec ori vineri seara ori sambata dimineata; dariane baga si tu nr tau pe privat ca nu-l am; poate mergem mai multi intr-acolo; maine cand si unde ne vedem? ce mai furam luna asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Aaaa..Daca e vorba de vreun tigru sau vreo pantera,count me in .De mult,vreau asa ceva ...Am Cismigiul alaturi,unde sa plimb asemenea animalutz,puradei sunt destui,sa aibe ce manca... Filosofule,te bat...Nu mai ai nr. meu de telefon...Da' la fiecare post de-al meu,ce scrie sub "reparatii, modificari sei"...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) Aaaa..Daca e vorba de vreun tigru sau vreo pantera,count me in .De mult,vreau asa ceva ...Am Cismigiul alaturi,unde sa plimb asemenea animalutz,puradei sunt destui,sa aibe ce manca... Filosofule,te bat...Nu mai ai nr. meu de telefon...Da' la fiecare post de-al meu,ce scrie sub "reparatii, modificari sei"...? mda, se vede ca am baut niste beri; oameni buni, am gasit o catelusa maltratata, uite in ce hal o tine stapanul, cred ca vrea sa faca sei din pielea ei Editat Iulie 20, 2010 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) Pai,are deja niste piele neagra,calitatea I,pe ea...Si nu tzine figura cu furatul ...Javra asta,e super-pazita,chit ca nu-i tzinuta-n lantz .Si nici n-ai motivul ca-i "subnutrita"...! Pacat ca n-ai pozat-o "intreaga"- cred c-avea si ghetutzele,atuncea.Oricum,mersi pt. poza. Daca vrei musai,te las "s-o furi" la mare-evident,c-o iau cu mine...! Mesaj completat Ia o poza cu "maltratata",echipata pt. plaja... Editat Iulie 20, 2010 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Pai,are deja niste piele neagra,calitatea I,pe ea...Si nu tzine figura cu furatul ...Javra asta,e super-pazita,chit ca nu-i tzinuta-n lantz .Si nici n-ai motivul ca-i "subnutrita"...! Pacat ca n-ai pozat-o "intreaga"- cred c-avea si ghetutzele,atuncea.Oricum,mersi pt. poza. Daca vrei musai,te las "s-o furi" la mare-evident,c-o iau cu mine...! Mesaj completat Ia o poza cu "maltratata",echipata pt. plaja... ce panarama! oricum daca vrem tot o furam, n-ai vazut ce tactica avem? si inca n-a intrat in actiune divizia aeropurtata, aka alex si vulturash; daca vrei s-o pastrezi ai o singura sansa: du-o la nudisti sa se bronzeze complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Daaa...! Crema bronzanta sa traiasca...! Din Westie,o fac Scottish Terrier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 mda, se vede ca am baut niste beri; oameni buni, am gasit o catelusa maltratata, uite in ce hal o tine stapanul, cred ca vrea sa faca sei din pielea ei Deci cu tine nu se poate! Se uita colegii ciudat la mine ca rad in monitor. On-topic cica: azi e miercuri, toti se strang la Arc, acolo la terasa... Concluzie: vreau in alta parte. Valo zicea ceva de o terasa in Centrul Vechi, dar nu mai stiu cum ii zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 (editat) Eu propun sa ne vedem la o terasa in Tunari....cu ocazia asta facem si o plimbarica si ne putem intoarce pe Stefanesti. Terasa are preturi modice, pizza si mancare pt. cine e cu stomacul gol, o masa de ping pong (gratis), loc de parcare a mobrelor. Se ajunge acolo mergand spre Pipera (drumul spre Amcart). Il cunosc pe patron si ne va trata f. bine. Ce ziceti?? Mai profit si eu inca 2 zile de maxiscuter, ca a zis cineva ca vine maine sa-l ia....apoi voi fi conservar pana imi iau EN 500. Editat Iulie 21, 2010 de marius45jml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Eu propun sa ne vedem la o terasa in Tunari....cu ocazia asta facem si o plimbarica si ne putem intoarce pe Stefanesti. Terasa are preturi modice, pizza si mancare pt. cine e cu stomacul gol, o masa de ping pong (gratis), loc de parcare a mobrelor. Se ajunge acolo mergand spre Pipera (drumul spre Amcart). Il cunosc pe patron si ne va trata f. bine. Ce ziceti?? Mai profit si eu inca 2 zile de maxiscuter, ca a zis cineva ca vine maine sa-l ia....apoi voi fi conservar pana imi iau EN 500. eu sunt de acord; unde si cand ne intalnim? pupila vino si tu sa-ti dau polarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 ...pana imi iau EN 500. Mai gandeste-te si la varianta cu Vulcanu' ala,de care ti-am povestit. Doar un telefon tre' sa dau,ca sa aflu toate detaliile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Mai profit si eu inca 2 zile de maxiscuter, ca a zis cineva ca vine maine sa-l ia....apoi voi fi conservar pana imi iau EN 500. Acum o saptamana, am descoperit ca a mea consuma 4 la suta! Mers lejer, 90 - 110km/ora, din Baneasa pana la Valenii de munte - Bucov - Bucuresti . A lu' Alex consuma fix cat scuteru' tau: 3.5 la suta aproape (diferenta: bujiile Iridium, care ar avea de-a face si cu consumul). Asa ca din punctul asta de vedere, nu ar fi nici o schimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 On-topic cica: azi e miercuri, toti se strang la Arc, acolo la terasa... Concluzie: vreau in alta parte. Valo zicea ceva de o terasa in Centrul Vechi, dar nu mai stiu cum ii zice. Oktober se numeste terasa de care zice Valo Mesaj completat eu sunt de acord; unde si cand ne intalnim? pupila vino si tu sa-ti dau polarul Da, cred ca vin si eu, oricum, stai linistit, ca nu-i graba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 (editat) Oktober se numeste terasa de care zice Valo Asa, pai eu as vota pentru asta, ca-i mai aproape la plecare. Si dincolo nici nu stiu sa ajung... Chiar langa Curtea Berarilor, nu? Editat Iulie 21, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Propun sa ne vedem la ora 18:00 la arc si de acolo sa purcedem la terasa...vedem noi care...eu prefer varianta Tunari ca in felul asta facem si o plimbare. Beatrice, daca nu iei motorul azi....poti sa mergi pasagera la cineva care are loc liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Asa, pai eu as vota pentru asta, ca-i mai aproape la plecare. Si dincolo nici nu stiu sa ajung... Chiar langa Curtea Berarilor, nu? Da, langa curtea berarilor, sau si mai simplu, dupa suburbia, chiar la intrarea in revenge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 daca nu e cu locuri numarate si mai e spatiu pentru un outsider, as veni si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Da, langa curtea berarilor, sau si mai simplu, dupa suburbia, chiar la intrarea in revenge Eu nu stiu cum sa fac sa ies din orasul asta infect si voi vreti fix in centru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Eu nu stiu cum sa fac sa ies din orasul asta infect si voi vreti fix in centru. Te inteleg...Tu probabil iesi cu motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Pfff...Zona Lipscani...Pina acolo,mai repede ajung daca merg pe jos...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Te inteleg...Tu probabil iesi cu motorul... Normal Mai bine fa si tu un efort si vino cu casca ca sigur iti gasim loc ca pasager....mai lasa conserva sa se odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 (editat) eu la 6.30 ma vad cu o motociclista la victoriei si venim la locul de intalnire; ramane lipscani pt azi; pt cei noi: nu mai intrebati daca puteti veni, toata lumea este binevenita Editat Iulie 21, 2010 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 daca nu e cu locuri numarate si mai e spatiu pentru un outsider, as veni si eu Loc se poate face; vii sa te cunoastem. Ramane sa ne mai auzim la un telefon. Eu nu stiu cum sa fac sa ies din orasul asta infect si voi vreti fix in centru. Hai, un compromis... Ca unii au cale mai lunga de facut si-s cu masina, unii is mai obositi si nu pot sta mult... Asa e varianta de mijloc; si aproape de casa. Ce zici? Mesaj completat Oricum, o plimbare putem face la sfarsitul saptamanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate