Pupila Dilatata Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Eu zbor la o cafea cu niste prieteni...Nu postati foarte mult, sa n-am prea mult de citit cand ma intorc. Ziua buna tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 La multi ani FERICITI ,sanatate si sa ramanem invingatori ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Voi chiar mi-ati luat sfatul in serios? :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 la multi ani! alex.... (io-s lamborghinistu`, nu ne cunoastem inca... dar cu timpu... ) succes pt infintarea grupului EN..... see ya later! @Valo.. chec! (iar te mai gandesti la prostii? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Multumesc frumos, a venit faima inaintea ta. Ai o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Oau...ce s-a mai discutat cand e omu' plecat cu treaba...cu Joia Moto......ce puneti voi la cale? stickere, embleme, tricouri? nici o problema ....rezolvam tot...chiar si propunerile grafice, doar sa va hotarati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 eu zic asa: facem intalnirea EN undeva pe langa Buzau, trebuie sa gasim un loc frumos in natura; corturi, gratare etc; anuntam din timp sa stie tot poporul; o luam pe Alina cu ENeida la o sedinta foto (pozam doar purikoasa, sa nu intelegeti gresit); dupa care alegem moaca cea mai potrivita si facem o emblema, ceva; ideea nu e sa infiintam un MC, doamne-fereste; doar sa avem niste stikere, stegulete haioase cu grupul nostru; si emblema fara ENeida nu se poate, ca ea ne-a legat pe toti, cei de acum; pentru asta avem nevoie de oameni cu talent la desen, inclusiv de marius, evident; daca sunteti de acord trebuie sa stabilim data; aici va fi cel mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Eu ma gandeam sa ne legam mai mult de EN ca motocicleta si mai putin de Eneida..ca ea e luata, are stapan.....etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 pai in emblema apare si profilul de EN,normal, dar ar fi haios si cu catelusa; vedem cum le combinam; ar fi ceva mai aparte; oricum nu facem ceva serios cu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 eu zic asa: facem intalnirea EN undeva pe langa Buzau, trebuie sa gasim un loc frumos in natura; corturi, gratare etc; anuntam din timp sa stie tot poporul; o luam pe Alina cu ENeida la o sedinta foto (pozam doar purikoasa, sa nu intelegeti gresit); dupa care alegem moaca cea mai potrivita si facem o emblema, ceva; ideea nu e sa infiintam un MC, doamne-fereste; doar sa avem niste stikere, stegulete haioase cu grupul nostru; si emblema fara ENeida nu se poate, ca ea ne-a legat pe toti, cei de acum; pentru asta avem nevoie de oameni cu talent la desen, inclusiv de marius, evident; daca sunteti de acord trebuie sa stabilim data; aici va fi cel mai greu Ma bag iar...Stiu eu un loc frumos la Intorsura Buzaului, desi sunt cativa Km de mers pe drum forestier...Jur ca nu patim ca la padure, poate sa spuna si valo cum e Ca idee, s-a putut ajunge cu un VTR 1000 acolo. Acum, vedem ce si cum...Poate pana atunci am si eu jucaria gata de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 [...] trebuie sa stabilim data; aici va fi cel mai greu Ar putea fi pe undeva, la mijlocul / sfarsitul lui august. Sa nu incomodam nici studentii grupului prea tare. Eugen, azi putem merge acolo, la Bogdan; oricum tre' sa ne vedem sa-ti dau ghiozdanul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Eu zic asa: fiecare scrie aici weekend-urile libere, apoi il alegem pe cel in care pot veni cat mai multi; alta solutie nu vad; incep eu: in august nu pot in primul weekend, in rest sunt liber Mesaj completat Hmm se pare ca la sfarsitul lui august plec cu un prieten motociclist pe transfagarasan, nu stiu exact data; e o excursie planificata de anul trecut; deci as prefera sa facem intalnirea in perioada 14-15 sau 21-22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Pe 6-7-8 august, e festivalul moto de la Buzau...Eu cred ca merg si acolo Care vine, dau si-o bere, ca pe 8 fac si eu 18 anisori, devin major Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Pe 6-7-8 august, e festivalul moto de la Buzau...Eu cred ca merg si acolo Care vine, dau si-o bere, ca pe 8 fac si eu 18 anisori, devin major Tre' sa dai cate o bere pt. fiecare an implinit si cate o halba pt. fiecare cm cub de la mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Tre' sa dai cate o bere pt. fiecare an implinit si cate o halba pt. fiecare cm cub de la mobra. Deci...M-am scos ca am spus ca am 18 anisori...Si in cazul asta vin pe jos Glumesc, evident...Dau de baut, in functie de buget. Oricum, sper sa va imbat pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 m-am intors; imi trebe bec si cablu de ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 (editat) Eu am fost la Snagov sambata si m-am intors duminica. La intoarcere, mers blana...Am reusit sa scot biela prin motor Fiatu' offroad a murit pe sosea... Editat Iulie 26, 2010 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 (editat) Pe 25 august ma intalnesc cu 2 motociclisti din turda in zona curtea de argea, de unde plecam pe transfagarasan si in perioada 27-28-29 august vom fi la intrunirea moto de la simleul silvaniei; care se mai baga? vom sta la cort, un foc bun, o palinca cu slana etc; asta asa, ca sa va fac pofta Editat Iulie 26, 2010 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Eu am fost la Snagov sambata si m-am intors duminica. La intoarcere, mers blana...Am reusit sa scot biela prin motor Fiatu' offroad a murit pe sosea... Amin! ... cand e inmormantarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Amin! ... cand e inmormantarea? Nu o inmormantez! Apelez la mecanicul sef, doctor Frankenstein si vedem ce iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 m-am intors; imi trebe bec si cablu de ambreiaj Cand ai patit-o? ca ieri la intrarea in C-ta erai ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 pai in c-ta am observat ca ma lasa cablul, se mai tine in cateva fire; si becul nu stiu cand s-ars; noi astia cand ne mai vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 pai in c-ta am observat ca ma lasa cablul, se mai tine in cateva fire; si becul nu stiu cand s-ars; noi astia cand ne mai vedem? Dupa 1 august Pana atunci n-am cu ce sa ma deplasez...Daca nu stabiliti locul de intalnire prea departe, de dragul vostru vin si pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Eu am fost la Snagov sambata si m-am intors duminica. La intoarcere, mers blana...Am reusit sa scot biela prin motor Fiatu' offroad a murit pe sosea... Ce inseamna "blana" la un Fiat Punto? Si cand e gata biata masinuta? pai in c-ta am observat ca ma lasa cablul, se mai tine in cateva fire; si becul nu stiu cand s-ars; noi astia cand ne mai vedem? Pana la urma ai rezolvat cu cablul de ambreiaj? Nu te-ar ajuta kit-ul ala de la Kronau, pentru ambreiaj? Noi astia putem sa ne vedem maine seara. Ora o stabiliti voi cei care lucrati, ca eu si Alex suntem in concediu, deci ne este oarecum indiferenta ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Ce inseamna "blana" la un Fiat Punto? Si cand e gata biata masinuta? Habar n-am cand o sa fie gata...Kilometrajul l-am stricat la 180 la ora, deci nu stiu cat aveam cand s-a stricat Oricum, mai putin de 180 ca eram 3 persoane in ea, plus bagaj...Si la buburuza conteaza fiecare kilogram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate