vulturash Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 da cine e Ovidiu, ca tot vad ca se vb despre el pe aici ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Nu stiu daca vin ca iar ... si am dormit pe pres si trebuie sa intru in gratii din nou . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Mihai a spus ca incearca sa ajunga, sa vada cum sta cu timpu. Daca nu facem cvorum o sa bem mai mult ceai si lenevim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Nu stiu daca vin ca iar ... si am dormit pe pres si trebuie sa intru in gratii din nou . Vino si cu soata. Sigur o sa-i placa un ceai mai special si o atmosfera linistita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Eu acum 5 minute m-am trezit si ma doare capu'...Sper sa-mi mai treaca si sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 n-am putut veni; cum a fost? ce face ENeida si ranjitii aia mici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Pai a fost frumos... Eu am baut un ceai calmant, care m-a calmat atat de tare incat mi se inchideau ochii pe drum si vedeam numai babe si umbre pe marginea drumului... (bine, eram si cam obosita) Eugen si Ovidiu, tot un ceai calmat, dar nu stiu ce efect a avut la ei. Alex, ceai ca cel din Turcia, evident. Iar Puppy, un ceai "energizant", cu piper si scortisoara cica; parca asa-mi amintesc. In rest, stat la povesti si povestiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 23, 2010 Autor Share Postat August 23, 2010 Unde si cand, asa dor mi-e de o tequ...coca-cola Tequ...coca-cola sa fie pt noi!!!!!!! Mesaj completat EE, imi plac astia mici si inofensivi ) (plus ca da bine pe sticla )Pe urma se schimba calimera... LOLICUS...cine dreq te mai crede?! faci asta ca sa dai bine la Bebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 (editat) Bun ceaiul ala energizant, si la gust si la efect. N-am dormit inca de ieri si nici nu-mi e foarte somn. Data viitoare imi iau si la pachet Multumesc Ovidiu! Editat August 23, 2010 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 da, era sa-mi creasca frunze de la atata ceai da am compensat acasa doza de sanatate cu niste genocid "alexander" cred ca e facut din electrozi pt sudura ) Mesaj completat da, era sa-mi creasca frunze de la atata ceai da am compensat acasa doza de sanatate cu niste genocid "alexander" cred ca e facut din electrozi pt sudura ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Eu am venit ieri de pe Transfagarasan ,unde am si cazut, foarte putin , doar indoit rezervor,o sticla de la semnal , rupt pamtaloni si geaca si o mica vanataie la gamba, am franat pe nisip intr-o curba foarte stransa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Eu ieri m-am intors de la petrecerea Heavy riders Ploiesti, care a fost super! Multumesc lu' Valo ca mi-a inprumutat motorul ei, ca altfel, iar mergeam ca pasager... @Evgenius: Nasol ca ai cazut, bine ca n-ai patit mai nimic. @Ceilalti: Pe cand un ceai, un suc, o narghilea? Ca am lasat alcoolul de cateva zile si tare as iesii la un cico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 30, 2010 Autor Share Postat August 30, 2010 orican, bai Poopy..recunoaste ca daca aeram acolo, nu-ti schimba nimeni licihdul de frana...noroc ca sunt proprietara de drept a agregatului si s-a intamplat miracolul. acum, pt toti Alecsii, mai ales pt TATA ALEX, LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 (editat) orican, bai Poopy..recunoaste ca daca aeram acolo, nu-ti schimba nimeni licihdul de frana...noroc ca sunt proprietara de drept a agregatului si s-a intamplat miracolul. acum, pt toti Alecsii, mai ales pt TATA ALEX, LA MULTI ANI! Multumesc! Asta pentru ca si poe mine ma cheama Alexandru Si lichidul de frana nu a schimbat cu nimic lipsa franelor Si din partea mea urari de bine Alexandrilor si Alexandrelor Editat August 30, 2010 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Eu am venit ieri de pe Transfagarasan ,unde am si cazut, foarte putin , doar indoit rezervor,o sticla de la semnal , rupt pamtaloni si geaca si o mica vanataie la gamba, am franat pe nisip intr-o curba foarte stransa. Nu pot sa cred ca ai cazut... Erai si cu sotia? @Ceilalti: Pe cand un ceai, un suc, o narghilea? Ca am lasat alcoolul de cateva zile si tare as iesii la un cico. Pai marti, miercuri, e bine? Adica maine, poimaine? acum, pt toti Alecsii, mai ales pt TATA ALEX, LA MULTI ANI! Valo, avem de recuperat o gramada. Sper ca la urmatoarea intalnire vii si tu. La multi ani "Alecsilor"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 m-am returnat si eu aseara, dupa ce mi-am bagat vreo 1500 km in vena si mi s-a dilatat o pupila; eugene ce facusi maica? hai ca revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 m-am returnat si eu aseara, dupa ce mi-am bagat vreo 1500 km in vena si mi s-a dilatat o pupila; eugene ce facusi maica? hai ca revin cu poze Tu pe unde ai mai umblat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 @Beatrice: Pentu mine e ok oricand, am tot timpul din lume @Filosofull: 1500km...Frumos! Dar ce-ai fumat de ti-a dilatat doar o singura pupila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 LA MULTI ANI ALEXILOR ! cam tarziu trebuia ieri da eu fusei dus la lucru ... Beatice am fost eu cu en-ul solo si Cristi cu bmw 1200 solo. Binili invinji! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1vladimir Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Salutare lume! Cine are chef de un suc la cofetarie la parcul circului astazi? Eu o sa plec in Qatar vreo 4-5 luni si vroiam sa va salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Salutare lume! Cine are chef de un suc la cofetarie la parcul circului astazi? Eu o sa plec in Qatar vreo 4-5 luni si vroiam sa va salut. Pai eu as putea azi. Tu la cat pleci de la munca? Poate merem impreuna ca-mi esti in drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 da, da, buna idee sucul asta. eu de pe la 4-5 incolo sunt liber, dar poate si mai dvm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Stabiliti o ora si cred ca vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1vladimir Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Pai eu as fi disponibil pe la 18.00. As incerca si mai devreme dar nu stiu daca reusesc. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1vladimir Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Pai eu as fi disponibil pe la 18.00. As incerca si mai devreme dar nu stiu daca reusesc. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate