vulturash Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 cine e lucia???? cine e transpider???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 As avea o propunere pentru 1 Mai! Ce ziceti de o vizita la Doug'motocamp in Bulgaria la Idilevo? Distanta este 300 km dus-intors, iar cazarea este 24 leva de caciula pentru cei care vor sa stea in casa respectiv 14 leva la cort. In banii astia intra micul dejun, WIFI, cablu Tv, si DIY in garajul lor moto (reparatii etc facute de cel care are nevoie). Cine nu il cunoaste pe Doug, este un yankeu din Alabama, USA care isi modifica singur Harley-urile cu care face calatorii RTW (da da, in jurul LUMII!!).Puteti afla mai multe despre el pe advrider.com, el are nick-ul rtwdoug. S-ar putea sa-l intalnim acolo, daca avem noroc, el iarna locuieste in Alabama, iar vara in Bulgaria. O sa le dau un mail, celor de la pensiunea moto sa vad ce si cum! Eu zic ca e interesant, mai avem si varianta cu Vama sau in Bulgaria la Krapetz, vrea 10-15 km de granita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Mi-a raspuns Polly, prietena lui Doug de la Motocamp, Idilevo - Bulgaria. Ea a zis ca in principiu pentru ultimul weekend din aprilie mai are o camera de 3 paturi si inca doua paturi intr-o cabanutza, plus nenumarate locuri la cort.Pretul este 24/20 leva in camere cu/fara mic dejun si 14/10 leva la cort. In acel weenend o sa mai fie cazati acolo niste polonezi (vreo 6 parca) si din cauza asta o sa fie cam agitatie pe acolo. I-am zis ca o sa vorbesc cu voi si o sa-i mai dau un semn dupa ce ne sfatuim. Asa ca puneti mana pe agende, pe pixuri si faceti calcule pentru acel weened (ianinte de 1 mai, care cade marti...). Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 (editat) Pana una alta, haideti sa ne vedem la garaj, weedend-ul viitor, ca deja mi s-a facut dor. Mai facem si noi o reparatie, mai stabilim planul de bataie luna asta, mai stam la o barfa, la un ras... Data trecuta am fost putin pe fuga din pacate, si nu am apucat sa stau cu voi atat cat as fi vrut... Deci, ne vedem si noi sambata asta, la "resedinta" noastra? Editat Martie 31, 2012 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 DA, da, daaa...pastrati doua locuri in celula pt mine si lucia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 V-ati intalnit? Eu nu am reusit sa ajung, am fost plecat din buc cu probleme, din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Da! Ne-am adunat iar o grupa destul de frumusica! Am schimbat un kit de lant, am beut un suc, am curatat niste carburatoare, mai un hamburger! A fost misto, urmeaza si poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 (editat) Va urez la toata lumea sa pasteti fericiti si sa fiti tari in oo!!! La multi ani! Va astept pe la iepuresti daca o sa fie frumos afara Editat Aprilie 13, 2012 de vulturash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 (editat) He, he, multumim frumos pentru urare! Sarbatori minunate la toata lumea! Sper sa ne vedem la Vulturesti-Iepuresti ASAP! Niste poze promise: Editat Aprilie 14, 2012 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 (editat) Paste fericit! Hristos a inviat! Eu sunt la C-ta; am schimbat intinzatorul, uleiul, becul; sa ne vedem la un gratar sau poate va miscati fundurile pana la mare de 1 Mai. Eugene, nu te-am mai sunat ca am gasit ITP in Baneasa, ieftin si bun. Editat Aprilie 15, 2012 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Adevarat a inviat! Multumim pentru urari! Deocamdata 1 mai e doar la nivel de propuneri "picate"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Adevarat a inviat ,intre timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Un SMAEB ceva? Noi o sa mergem sambata la un shopping session. Sa stabilim o intalnire la o ora/loc undeva in zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pai bagati si voi aici ora si locul; eu vorbisem cu niste prieteni sa ne vedem duminica acolo; incerc sa ajung si sambata sau poate amanati si voi cu o zi daca nu e bai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Been there, done that! Pana la urma ne-am gasit cu ajutorul "tehnologiei". Am facut si vreo 3 poze, nu prea am avut chef de pozat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Ne vedem si noi maine? Eu tre' sa merg la garaj ca vrea Alex sa-mi unga lantu'... Again... Daca stiam ca e chiar asa naspa cu lant, imi luam motor cu transmisie pe curea, sau cardan. Noi o sa fim acolo incepand cu 14.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Maine, 18.05, o sa mergem la garaj dupa ora 17. Va asteptam acolo, care vreti sa ne vedeti si puteti sa ajungeti. Sper sa pun in functiune filtrul de cafea, pana cand o sa putem aduce si BRRC o sa va servim cu asa ceva si bineinteles cu bautura motociclistului (aka Cola). Hai salut, numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 (editat) Dragilor, sambata viitoare (21 iulie), eu si Alex ne serbam zilele de nastere. Inca nu am stabilit locul, dar oricum va fi undeva unde sa puteti canta la chitara, mandolina, fluier, sau ce mai aveti voi p-acasa, unde sa fie mancare buna, si beutura multa. Revenim cu locul imediat cum il gasim. Sper sa fim in formula completa ca la ultima "petrecere" mai mare! Editat Iulie 17, 2012 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Dragilor, sambata viitoare (21 iulie), eu si Alex ne serbam zilele de nastere. Inca nu am stabilit locul, dar oricum va fi undeva unde sa puteti canta la chitara, mandolina, fluier, sau ce mai aveti voi p-acasa, unde sa fie mancare buna, si beutura multa. Revenim cu locul imediat cum il gasim. Sper sa fim in formula completa ca la ultima "petrecere" mai mare! da da da asteptam cu nerabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Maine, 2 septembrie, ora 18.00, Pe Baricade! Cantam la chitare, la pahare, la halbe si la ce mai gasim p-acolo! Oricine vrea sa ne cunoasca, e binevenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Maine, 2 septembrie, ora 18.00, Pe Baricade! Cantam la chitare, la pahare, la halbe si la ce mai gasim p-acolo! Oricine vrea sa ne cunoasca, e binevenit! Am cantat, am baut limonada si am cunoscut oameni noi... Dar pozele unde sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulgcris Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 un semnal de en 500 aveti idee unde gasesc? unitedmoto nu are. respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate