mafiotu_vale2000 Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 sal. Am si eu o curiozitate . Puteti sa-mi spuneti ce inseamna cauciucul topit de sub codita??? Ce indica acest lucru??? Cum sa mers cu motorul respectiv??? ms de rasp. ASFALT USCAT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) S-a mers dar de fapt s-a stat pe loc. Adeca roata spate se invarte dar motorul nu inainteaza. Adica burnout Editat Iulie 13, 2010 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 O fi un motor ,,cauciucat'' De curios : Ai intrebat proprietarul ?Ce raspuns ti-a dat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Esti sigur ca este cauciuc? Eu am asa ceva, de la un drum pe care era pusa emulsie pentru reasfaltare. In timp se curata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Posibil si ce ai zis tu. Daca ar fi facut burnout cu motoru ala, ar avea cauciuc si pe bascula, de aceeasi consistenta ca si cel de pe aripa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafiotu_vale2000 Postat Iulie 13, 2010 Autor Share Postat Iulie 13, 2010 Posibil si ce ai zis tu. Daca ar fi facut burnout cu motoru ala, ar avea cauciuc si pe bascula, de aceeasi consistenta ca si cel de pe aripa. EXACT. si pe bascula am vazut cv cauciuc. Si da are aceeasi consistenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Burnout la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Ce au zis cei de mai sus, dar si mers cu viteza mare pe o sosea proaspat asfaltata. Mi s-a intamplat o data si nu intelegeam ce-s punctele negre de pe bascula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Io weekendu asta am gasit smoala topita pe parbrizul de la masina dupa un drum de 150km pe o caldura de-ti venea sa te arunci din mers, ce inseamna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) Io weekendu asta am gasit smoala topita pe parbrizul de la masina dupa un drum de 150km pe o caldura de-ti venea sa te arunci din mers, ce inseamna? Burnout cu masina in marsarier fara aripi montate? Editat Iulie 13, 2010 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafiotu_vale2000 Postat Iulie 13, 2010 Autor Share Postat Iulie 13, 2010 multumesc ptr ajutor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate