felya49 Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 salut!! am nevoie de ajutoooooor ! imi trebuie un cablu de ambreiaj, maneta de ambreiaj cu tot cu suportul de pe ghidon pt o yamaha xj 600s din 93!pe unde gasesc ca am cautat de 2 saptamani si nimik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Ce au patit alea vechi? Mai ai ceva din ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 PROPUN o sectiune speciala pentru bikerii care tradati de probleme tehnice trec prin astfel de nefaste experiente. Deja ma gandesc serios la PROJECT WINTER, cum sa ma dau iarna pe motor, dupa probabil il voi fi reparat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 (editat) Pune un cablu de Dnepr si o maneta de misk asta te costa 350 mii La Tunaru si sunt ok ,eu am pus pe Kawa din lipsa de altceva si sunt ok Editat August 3, 2006 de apasu77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 La mine in oras este un tip ce aduce piese din germania din dezmembrari, doar ca tu esti in sibiu..... Cred ca mai iefitin iesi cu ceva cablu adaptat de la alta motocicleta de aici @apasu77 De-ar sti japonezu ce piese ai pus tu pe motocicleta lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaDoG Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 (editat) Editat August 3, 2006 de MaDoG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felya49 Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 am rezolvat-o pana imi vine cablu si maneta noua! i-am pus mantea de bicicleta si in capat la cablu i-am pus un surub cu gaura in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 PROPUN o sectiune speciala pentru bikerii care tradati de probleme tehnice trec prin astfel de nefaste experiente. Deja ma gandesc serios la PROJECT WINTER, cum sa ma dau iarna pe motor, dupa probabil il voi fi reparat... Ar mai fi o categorie: ăia cu permise suspendate până în 23 septembrie (cazul meu! ), octombrie sau noiembrie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate