alex_chirita Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 salut all suntem 6 insi cu motorete enduro(660 rally,lc4,tt600,xl600,xt600,dt200) si mai cautam grupuri grupulete pentru plibari in week-end in zone de pe langa Bucuresti sau chiar prin Bucuresti (sunt destule locuri ascunse de ochii lumii ) veniti cu propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladis_c2003 Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 unde sunt enduristii din Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 JUPITER_M este omul vostru dau eu linkul sa-l vada sigur il aveti de client. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 dar motoare mai mici nu primiti? daca nu va deranjeaza, m-as baga si eu cu un XT 125. Daca va deranjeaza, imi cer scuze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 dar motoare mai mici nu primiti? daca nu va deranjeaza, m-as baga si eu cu un XT 125. Daca va deranjeaza, imi cer scuze.... Nu ti-e mila de el? saracul?. Dac te tine de sa nu te primeasca ca doar nu merg pe bani la concurs.Merg de distractie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Salut ma bag si eu ku un XL600, dati ceva mai multe amanunte, poate ne vedem miercuri la arc si vorbim acolo, oricum eu sunt incepator asa k miar prinde bine ceva sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Ma primiti si pe mine ? da cam peste 2 sapt, ca sunt plecat din bucuresti .... Ma i vorbim atunci Motoru este un Aprilia tuareg 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Voi fi doua saptamani la Moeciu, daca aveti drum prin zona, sunati-ma 0722.585.975. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 deci acceptam pe oricine ..ideea e sa fim mai multi ...noi miercurea nu prea am venit la arc ca mai avem si noi treaba mai muncim etc etc dar in timpul saptamanii seara iesim doar si in rest in week-and ...."primim" si xt de 125 ca si asa mai avem pe cineva cu un motor identic ..deci nu conteaza iesim sa ne plimbam nu iesim pe circuit.... asa ca las topicul deschiz id-ul meu de mess e alex_ykf si ma puteti si suna la 0721761964 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanul Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 ACUM POT SA IES SI IEU LA SUPRAFATA SA FIU PRINTRE VOI CU NOUL KTM 660 -RALLY- SCOS DE CATEVA ZILE DE LA REANIMARE CU TOATE ORGANELE NOI DAR CUM MIE IMI PLACE DOAR FORTA DIN INTERIOR LA ORICE FIARA --ESTETICUL RAMANE IN SCHIMBARI DUPA CE MA OBISNUIESC SA O STAPANESC-ASA CA HAI PA CAI FRATILOR NU MAI DORMITI -GO -GO- GO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 vin si eu cu Gilera de 600 ....poate mergem la Moara Vlasiei ...am vazut niste trasee misto pe acolo ...sunt vreo 30 de km pana acolo...0723.624.524 Dragos ...uichendul asta sunt liber .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladis_c2003 Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Toata lumea vorbeste... dar tot noi ne plimbam... hai sa ne intalnim cu toti care vor sa iasa in weekend-ul asta undeva sa vedem cum ne intelegem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 helooo, echoo .. mai e cineva pe aici ? haideti ce facem in weekend ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreipac Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 da pasageri nu primiti? ) ca eu inca n-am si de abia fac scoala Glumeam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 bai chirita, eu te-am sunat weekendul trecut si n-ai raspuns.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Eu zic mai bine sa ne lasam id-ul de msg aici , asa poate ne gasim mai repede. Uite .. al meu este nneagu, iar tel 0743 823 900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 pana va mai hotarati, noi aka eu jupiter si cine o mai veni dam o tura pe langa bucuresti pe coclauri, plecam pe la 11 dimineatza si ne intoarcem, dupa ce ne saturam daca mai sunt doritori, sa sune pana in 11 maine si sa fie pregatiti de micirleala Florin : 0722673085 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Hai , care mergeti ? Eu ma duc maine la o mica plimbarica,adica 09 sept. Care mai vrea sa mearga ..ma gasiti pe msg nneagu@yahoo.com sau 0743 823 900 - Sorin. uite si cateva poze ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 saptamana viitoare cred ca sunt liber ....bag si eu id-ul de mess al meu si poate ne conversam pe acolo: tucashow2001@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 bafta baieti, poate merem si noi saptamana aviatoare, iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 helooo, echoo .. mai e cineva pe aici ? haideti ce facem in weekend ??? noi tocmain ne-am intors din week-end ...am fost in zona rucar-bran-moeciu...haideti sa organizam ceva pt week-end bai chirita, eu te-am sunat weekendul trecut si n-ai raspuns.... sal probabil eram pe moto ...mai las odata id-ul de mess si telefonul 0721761964 si alex_ykf@yahoo.com haideti sa organizam ceva pt in week-end acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Ma bag si eu.. daca e in WE asta driver3tyca - id-u' de mess Baftaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 cred ca si eu sunt liber uichendul asta ...poate mergem pe undeva ...eu daca am bani vreau sa merg la bolboci... ps : vin si pe post de fotograf (amator) pps: daca suntem mai multi poate iau si camera video.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 da, da ,daaaa, .... ar fi bine Duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate