zzone Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 E timpu sa ii schimb uleiu si e prima oara pt mine. Ce ulei sa ii bag si cu ce indicative? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 (editat) 10W40 semisintetic. Marca ti-o poti alege tu (Mobil1, Castrol, Aral, etc.) in functie de cati bani ai. Ai grija insa, sa scrie pe el ca e ulei de motocicleta si nu de masina. Iexista 10W40 semisintetic si pentru conserve, nu de alta Editat Iulie 31, 2006 de Road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 castrol superbike sintetc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 10W40 semisintetic. Marca ti-o poti alege tu (Mobil1, Castrol, Aral, etc.) in functie de cati bani ai. Ai grija insa, sa scrie pe el ca e ulei de motocicleta si nu de masina. Iexista 10W40 semisintetic si pentru conserve, nu de alta Eu merg cu 10W50 Castrol Magnatec sau Protec 3 de conserva si merge brisca nu sughita .Cum il pun asa il scot nu pisca nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Eu merg cu 10W50 Castrol Magnatec sau Protec 3 de conserva si merge brisca nu sughita .Cum il pun asa il scot nu pisca nimic. Eu am zis de 10W40 semisintetic, pentru ca asa scrie in carte, si asta e recomandat de producator. Cunosc modelul (uita-te la semnatura). Ca altii folosesc altceva......fiecare baga pe riscul sau. O fi mai bun ce ai zis tu, dar eu la toate la care am schimbat uleiul am mers dupa manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzone Postat Iulie 31, 2006 Autor Share Postat Iulie 31, 2006 Eu am zis de 10W40 semisintetic, pentru ca asa scrie in carte, si asta e recomandat de producator. Cunosc modelul (uita-te la semnatura). Ca altii folosesc altceva......fiecare baga pe riscul sau. O fi mai bun ce ai zis tu, dar eu la toate la care am schimbat uleiul am mers dupa manual. multumesc mult , se pare ca ar fi fost mult mai practic un manual . Cred ca o sa aleg Motul 10w40 ca am auzit ca ar fi cel mai bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 multumesc mult , se pare ca ar fi fost mult mai practic un manual . Cred ca o sa aleg Motul 10w40 ca am auzit ca ar fi cel mai bun... Cauta AICI poate gasesti manual, sau daca nu ti-l pot da eu. E in format PDF si arhivat ocupa aproape 60 de MB. Id-ul de messenger il gasesti la profil. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 vascozitatea este IMPORTANTA, nu neaparat tipul lubrifiantului (semisintetic sau sintetic). poti alege intre castrol R4 Superbike care este indiscutabil cel mia bun ulei moto de inalta performanta sau un 15w/50, desi, daca motorul nu are uzura excesiva nu ar fi cazul sa treci la vascozitatea asta. Castrolul e 50 ron si il putem trimite oriunde in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Eu merg cu 10W50 Castrol Magnatec sau Protec 3 de conserva si merge brisca nu sughita .Cum il pun asa il scot nu pisca nimic. Uleiul de masina nu are aditivi pentru ambreiaj si cutie asa ca risti sa apara o uzura prematura sau sa se strice cu totu. @zzone Eu am bagat mobil1 semisintetic 10W40 si merge brici motorul. Nush cati km are motorul tau (a meu are 25k) dar eu zic sa respecti vascozitatea din carte si sa nu te iei dupa tot felul de sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Acum mai multi ani nu existau uleiuri 100% sintetice. Erau doar semisintetice... de aceea apar in unele manuale ale unor modele mai vechi aceasta recomandare! Vascozitatea este cea mai importanta. Recomandarea mea este MOTUL 7100 10W40 (full sintetic cam 45 Ron/litru) sau MOTUL 300V Competition 10W40 (full sintetic dublu ester, pentru utilizare agresiva, cam 60Ron/litru). Sunt foarte multumit de aceste uleiuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate