costin_owner Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 in comparatie cu aprilia rs sau cu altele...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 cu rs de 50 vrei sa zici nu??..... design peste.. sub la partea tehnica;) parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 merg la fel ca viteza ... am fost cu tzr50 si rs50 pana la branesti merg la fel, dar tzr arata mai bine . ps: daca e al lui reverse e urat atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Tzr`ul este mai frumos decat rs`ul pana in 2005 ca 2006 da clasa. Motoarele trag la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 Tzr`ul este mai frumos decat rs`ul pana in 2005 ca 2006 da clasa. Motoarele trag la fel. am vb cu unu si zicea k la tzr nu prea trage motoru hmm...nu stiu ce sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
idu Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 mah al meu delimitat ia 80 (fara nici o alta imbunatatire), trage binisor(se putea mai bn) da arata mult mai bn dekt rs-u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 rsu meu fuge 105 la 10.000 de turatii, dar sunt de acord ca tzr arata mult mai bine decat toate modelele pana la rs 2006 care e mult superior la aspect. e o poza cu el pe un topic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 (editat) rsu meu fuge 105 la 10.000 de turatii, dar sunt de acord ca tzr arata mult mai bine decat toate modelele pana la rs 2006 care e mult superior la aspect. e o poza cu el pe un topic.. si mie imi place la nebunie rs 2006 Editat August 30, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 parca e ceva mai frumusel tzr-ul decat rs, dar si eu stiam ca rs-ul trage mai bine si are si o viteza max. mai mare decat tzr-ul. Din ce vad acuma, tzr-ul este si cu 24kg mai greu, poate de aceea trage mai putin. cat despre rs2006 e frumos, dar nu trebuiau sa copieze asa de mult designul de la derbi gpr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 idu maxim sau mai putea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 mah al meu delimitat ia 80 (fara nici o alta imbunatatire), trage binisor(se putea mai bn) da arata mult mai bn dekt rs-u fuge si tzr`ul mai tare dar trebuie nu stiu ce facut la bord ca sa indice viteza corect,ca e digital si este maxim la cat scrie si in talon. De ex.Tzr`ul lui Reverse fuge cam 95-100km/h fara nici o modificare.Si pe bord arata ca fuge 80. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 schimba vreunu tzr-u cu jet force-u meu? dau diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 fuge si tzr`ul mai tare dar trebuie nu stiu ce facut la bord ca sa indice viteza corect,ca e digital si este maxim la cat scrie si in talon. De ex.Tzr`ul lui Reverse fuge cam 95-100km/h fara nici o modificare.Si pe bord arata ca fuge 80. are modificari .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
idu Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 (editat) mah era pe la 9000 de ture(nu urca mai mult), da batea nitel vantu din fata si e ink in rodaj(dekt 400 km). io sper sa ia mai mult:D. da am observat si la mine aceeai faza q vitezometru k nu trece de 80 desi turatia creste Editat August 31, 2006 de idu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 mah era pe la 9000 de ture(nu urca mai mult), da batea nitel vantu din fata si e ink in rodaj(dekt 400 km). io sper sa ia mai mult:D. da am observat si la mine aceeai faza q vitezometru k nu trece de 80 desi turatia creste mdea...crek are cv limitari pe undeva, desi ala de la suzi mi-a zis k nu e limitat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Cand se delimiteaza tzru,iti schimba pinionu si castigi la vit maxima ..am luat in paralel cu un xt125 , 101 km/h cu tzr`u ... la demaraj pierde in fata rs`ului ptr k e mai greu dar vit maxima e aceeashi...aia care zic ca au luat mai mult de 100 cu rs50 sunt MINCINOSI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 ...aia care zic ca au luat mai mult de 100 cu rs50 sunt MINCINOSI!!! dar dak il legi dupa un gsxr ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 aia care zic ca au luat mai mult de 100 cu rs50 sunt MINCINOSI!!! si ce ai nevoie pt dovada? eu garantez ca la orice ora pot sa ajung 105 cu rsu meu, si mai mult de atat probabil (108-109:P) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
idu Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 al meu nu trece de 85 si ma gandeam sa-i pun kit. se merita? si dak da vreau sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 al meu nu trece de 85 si ma gandeam sa-i pun kit. se merita? si dak da vreau sugestii nu se merita... ia unu de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 da ma,tzr50 si rs50 fug peste 200,chiar dak au 80 in bord ) fiti mah copii seriosi ma si eu minteam inainte asa.. cu mopedu ,ca are 60 pe bord da' el fuge 100 bwahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 da ma,tzr50 si rs50 fug peste 200,chiar dak au 80 in bord ) fiti mah copii seriosi ma si eu minteam inainte asa.. cu mopedu ,ca are 60 pe bord da' el fuge 100 bwahahaha Ba e la rs e numerotat pana la 80km/h dar se continu kilometrajul pana la 120 daca nu ma crezi uitete la unu in realitate? Si tzr`u chiar are kilometraj analogic??? Eu stiam ca e digital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 a e la rs e numerotat pana la 80km/h dar se continu kilometrajul pana la 120 ii numerotat pana la 120. eu am mers in afara orasului, eram aplecat pe rezervor de parca eram la curse (ma uitam prin gemulet aproape) si la 10.000 de turatii kilometrajul arata 105. presupun ca merge pana la 12.000 turometrul, dar eu am incetinit si oricum nu conteaza ca este peste 100. nu am de ce sa mint, poate nu arata bine kilometraju cu toate ca nu cred ca ii stricat sau ceva si ce ii asa mare lucru ca mergi peste 100 cu un rs 50? sau ca vezi doamne o zis careva ca peste 100 ii imposibil si nu se poate cu 10 km in plus. oricum nu va obliga nimeni sa sariti de pe motor mare la motor mic, e bine pt noi care avem rs ca macar viteza asta o atingem. si foarte bine pt aprilia ca au reusit sa faca un motor bun de 50 cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 ii numerotat pana la 120. eu am mers in afara orasului, eram aplecat pe rezervor de parca eram la curse (ma uitam prin gemulet aproape) si la 10.000 de turatii kilometrajul arata 105. presupun ca merge pana la 12.000 turometrul, dar eu am incetinit si oricum nu conteaza ca este peste 100. nu am de ce sa mint, poate nu arata bine kilometraju cu toate ca nu cred ca ii stricat sau ceva si ce ii asa mare lucru ca mergi peste 100 cu un rs 50? sau ca vezi doamne o zis careva ca peste 100 ii imposibil si nu se poate cu 10 km in plus. oricum nu va obliga nimeni sa sariti de pe motor mare la motor mic, e bine pt noi care avem rs ca macar viteza asta o atingem. si foarte bine pt aprilia ca au reusit sa faca un motor bun de 50 cmc. Da dar eu vorbeam de rs`urile peste 2002. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 (editat) ii numerotat pana la 120. eu am mers in afara orasului, eram aplecat pe rezervor de parca eram la curse (ma uitam prin gemulet aproape) si la 10.000 de turatii kilometrajul arata 105. presupun ca merge pana la 12.000 turometrul, dar eu am incetinit si oricum nu conteaza ca este peste 100. nu am de ce sa mint, poate nu arata bine kilometraju cu toate ca nu cred ca ii stricat sau ceva si ce ii asa mare lucru ca mergi peste 100 cu un rs 50? sau ca vezi doamne o zis careva ca peste 100 ii imposibil si nu se poate cu 10 km in plus. oricum nu va obliga nimeni sa sariti de pe motor mare la motor mic, e bine pt noi care avem rs ca macar viteza asta o atingem. si foarte bine pt aprilia ca au reusit sa faca un motor bun de 50 cmc. Tin sa precizez ca motorul nu e facut de aprilia,la rs-ul de 50 este motor Minarelli,acelasi motor ca si pe tzr Editat Septembrie 6, 2006 de Slice&Dice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate