anybody Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 daca zici de Slanic Moldova....sunt cam 100km...eu am fost asta vara...si am ales varianta Bacau-Moinesti-Comanesti-Darmanesti-Targu Ocna-Slanic Moldova...drumul...f. bun...nici o groapa...proaspat asfaltat...si daca o luati pe varianta asta va puteti opri si la casa lui George Enescu parca... singurul dezavantaj...multe localitati si trebuie sa mergi "cuminte" Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Decembrie 3, 2008 Autor Share Postat Decembrie 3, 2008 daca zici de Slanic Moldova....sunt cam 100km...eu am fost asta vara...si am ales varianta Bacau-Moinesti-Comanesti-Darmanesti-Targu Ocna-Slanic Moldova...drumul...f. bun...nici o groapa...proaspat asfaltat...si daca o luati pe varianta asta va puteti opri si la casa lui George Enescu parca...singurul dezavantaj...multe localitati si trebuie sa mergi "cuminte" Bafta! Mergem prin Onesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Maine se anuntza gratar in la service in str alexei Tolstoi Nr 6 cei interesati relatii la tel 0751 65 88 34 sau id de mess Harley_Bo85 va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Decembrie 7, 2008 Autor Share Postat Decembrie 7, 2008 Maine se anuntza gratar in la service in str alexei Tolstoi Nr 6 cei interesati relatii la tel 0751 65 88 34 sau id de mess Harley_Bo85 va asteptam Eu cu Alex tragem o tura la Slanic, plecam la ora 11 din peco LukOil de la unitatile militare! Care mai are pofta de o plimbare este invitat sa n-i se alature...apoi la intoarcere oprim la gratar,daca mai ramine ceva Misiune indeplinita: Dane, imi pare rau ca nu am facut o poza si cu voi...poate data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanC Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Mamaaaa ce super vreme a fost ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 LA naiba,mi-au expirat numerele vineri ca veneam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 mai crocodile ma uimesti...si tu esti neprist?...bun venit in club omuletz..te asttept pe la mine pe la service sa mai stam la o cioaca macar ca oricum nipru se repra singurel ...uite id`u meu de mess harley_boy85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanC Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Iesiti maine vre'unu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) Iesiti maine vre'unu? Ies eu,...dar numai intre 10 si 12...din motiv de musafiri:( Facem o tura prin (sau prin jurul) oras?-zii locul de intilnire...la ora 10 daca poti! Editat Ianuarie 31, 2009 de krokodilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Iesiti maine vre'unu? Dane se pune de-o tura de weekend, de fapt intre 2 weekend-uri ...unul la jumatatea lui Mai si celalalt la inceputul lui Iunie. Te bagi..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 puneam botu' si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 astazi ora 14.30 pe traseul iasi bacau termometrul de bord arata 17 grade. ...... si eu eram cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 astazi ora 14.30 pe traseul iasi bacau termometrul de bord arata 17 grade. ...... si eu eram cu masina am iesit...gata a dat musca cioby a bazait de mult cand erau 2-3 grade hai k o sa fie vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanC Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Dane se pune de-o tura de weekend, de fapt intre 2 weekend-uri ...unul la jumatatea lui Mai si celalalt la inceputul lui Iunie. Te bagi..? e vb de o tura de 2 saptamani adica? da si tu niste detalii, oricum pana atunci mai e mult. Hai sa vedem ce facem weekendul asta, eu pot duminica iesi. De altfel am iesit de unu singur si duminica trecuta, la o tura de vre-o 100 de km, in care am avut temperatura pe bord intre 0 si 2.5 grade. Da a fost super ... la cum e acum se poate iesi cu manusile de vara Deci? ca vad ca a inceput sa miste lumea ... +1 tu ai terminat cu Afghanistanu? sau vii pt o tura cu baietii? astazi ora 14.30 pe traseul iasi bacau termometrul de bord arata 17 grade. ...... si eu eram cu masina acu juma de ora erau 9.5 grade in oras. De altfel am si vazut vreo 4 motoare de la mall pana acasa .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 Deci! Maine iese cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 tu ai terminat cu Afghanistanu? sau vii pt o tura cu baietii? la o tura cu baietii, dar ce tura, las pe shamok sa zica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanC Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Eu maine ies la o tura daca nu ploua. Pe la 11 o sa fiu la Petrom Gheraiesti. Daca mai iese vreunu anuntati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 la o tura cu baietii, dar ce tura, las pe shamok sa zica bodaprosti pt sarmale raducu...mama ta face sarmale bune tura a fost marfa ...componenta : Dan (gazda fratele lu Radu),Adinel,Bogdan cu Andreea,Ciprian (repsol),Andrei(politia romana),Cornel(orange)Viorel(Suceava),un baiat nou cu SRAD si normal eu sa ne vedem si sapt viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 asta chiar imi lipseste aici, dar nu vin eu pe acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 asta chiar imi lipseste aici, dar nu vin eu pe acasa macar sa mananci sarmale, mamaie, ca tu nu poti sa fii ca motociclistii adevarati!!!!!!! scuze, exceptie face Dumi (care cred ca a dat spaga !!!! ) sa te vad eu pe strada! (pardon: la farfurie ) sa vad eu atunci ce poti! numai gura de tine!! si lasand deoparte cacao-urile astea: saru' mana pentru masa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 macar sa mananci sarmale, mamaie, ca tu nu poti sa fii ca motociclistii adevarati!!!!!!! scuze, exceptie face Dumi (care cred ca a dat spaga !!!! )sa te vad eu pe strada! (pardon: la farfurie ) sa vad eu atunci ce poti! numai gura de tine!! si lasand deoparte cacao-urile astea: saru' mana pentru masa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa-ti fie de bine! si sa facem si cand oi fi si eu prin preajma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Sa-ti fie de bine! si sa facem si cand oi fi si eu prin preajma cand vii facem gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Salutare, face careva in weekendul asta(7-8 martie) un drum Bacau-Bucuresti ? Eu vreau sa plec din Suceava si caut un partener de drum ca sa nu ma plictisesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 daca imi ies niste pasente, in weekend ies si eu cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate