cip11xx Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 (editat) comanesti-palanca-ghimes e varza Editat Martie 23, 2012 de cip11xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 comanesti-palanca-ghimes e varza stiu...dar de pe la frumoasa spre miercurea ii fain...de la miercurea spre gheorgheni la fel...ar mai fi varza de la gheorgheni spre bicaz dar merita pentru peisaje! propun o tura pentru sambata sau duminica...cand o fi mai bine...sa nu ploua http://g.co/maps/aw4sp deci s-a tinut duminica tura...vreme buna...companie placuta(pacat ca nu am putut sa tin pasul...) gasca...vstrom/gs1150/varadero/cbf diverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 sau am fost noi prea grabiti ! de fapt asa mai sigur , mai ales cand vad ce fotografii frumoase ai facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Vreun doritor azi de o tura soft enduro, asa de dezmorteala ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Aprilie 2, 2012 Autor Share Postat Aprilie 2, 2012 Vreun doritor azi de o tura soft enduro, asa de dezmorteala ...? Am vazut tarziu, sorry! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Am vazut tarziu, sorry! ) si eu am iesit.. de fapt 2 moto Xt meu si un Klr ! Cam frigut la un moment dat... Tu ti ai luat alt motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 ) si eu am iesit.. de fapt 2 moto Xt meu si un Klr ! Cam frigut la un moment dat... Tu ti ai luat alt motor? Salut! Transalpul din stanga e al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Iese careva la o endureala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Aprilie 18, 2012 Autor Share Postat Aprilie 18, 2012 ) si eu am iesit.. de fapt 2 moto Xt meu si un Klr ! Cam frigut la un moment dat... Tu ti ai luat alt motor? Am luat imprumut, sa vad cum e cu ST-ul...consuma de rupe( de fapt consuma cit tragi de gaz), in rest e super(tenere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balasvalentin Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Am luat imprumut, sa vad cum e cu ST-ul...consuma de rupe( de fapt consuma cit tragi de gaz), in rest e super(tenere) Lasa si tu pe MP id de mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Aprilie 20, 2012 Autor Share Postat Aprilie 20, 2012 Lasa si tu pe MP id de mess. Este la profil, dar daca nu-ti place ala, mai am pe asta: cristi_capitanu@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Malex Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 e cineva interesat de o plimbare cu motorul si o partida de pescuit la vadeni???eu plec maine dimineata daca sunt amatori...0755613066 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Nu este de weekend, este pentru maine, miercuri - daca vrea cineva sa faca o plimbare din Bacau pana la Cheile Bicazului, cu oprire in Piatra Neamt sa salut un prieten. Plecarea intre 9 si 10 dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Clubul Moto SOIMII NEMTENI din Tg Neamt va invita in perioada 3-5 august la "Petrecere Aniversara SOIMII NEMTENI" editia a IV-a, ce va avea loc la pensiunea LA STRUTI. anul aceste avem o colaborare cu HONDA Iasi - HACHI MOTORS cu ajutorul carora va vom oferi o petrecere de neuitat. mai multe detalii si confirmarea participarii pe: /index.php?/topic/675850-petrecere-soimii-nemteni-editia-a-iv-a/ va asteptam! Clubul Moto SOIMII NEMTENI din Tg Neamt va invita in perioada 3-5 august la "Petrecere Aniversara SOIMII NEMTENI" editia a IV-a, ce va avea loc la pensiunea LA STRUTI. anul aceste avem o colaborare cu HONDA Iasi - HACHI MOTORS cu ajutorul carora va vom oferi o petrecere de neuitat. mai multe detalii si confirmarea participarii pe: http://www.motocicli...-editia-a-iv-a/ va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 vine cineva pe 1 septembrie la onesti ? ? ? detalii aici ...http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2012/08/22/pe-1-septembrie-se-incing-motoarele-in-centrul-onestiului.html daca va hotarati dati un pm . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Vine cineva Joia asta pe Selena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 daca e frumos vin eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Eu si cu un prieten venim sigur(maine se anunta senin) si cu putin noroc poate mai apar ceva participanti. Ne vedem acolo pe la 4-4.30. Asfalt uscat Duminica asta iese cineva pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 (editat) daca e frumos duminica se baga cineva la un voronet ? http://maps.google.ro/maps?saddr=bacau&daddr=voronet&hl=en&sll=46.564042,26.90886&sspn=0.197101,0.445976&geocode=FRmfxgIdc9iaASkL44I4GHC1QDEBM-GqBNVZJg%3BFVQk1QIdmqeKASkPZ1lmqKg1RzG1mf5u7cI7ww&t=h&mra=ls&z=9 drumul e bun si zic eu ca nu e chiar asa lung... astept un mesaj privat daca sunt doritori... Editat Mai 9, 2013 de bogdan_johnny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Chiar asa... Ce faci in week-end? De vineri 17 mai pana duminica 19 mai vino si testeaza modele Honda Moto! Ride test la sediul Hachi Motors din Sos Pacurari 153 B, 500 m dupa Rond Era. https://www.facebook...61157463973148/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleksandru2000 Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Aveti idee cine e baiatul asta, saracul de el? http://www.bzi.ro/motociclist-adus-in-stare-grava-la-iasi-va-ramane-fara-un-picior-369967 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleksandru2000 Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 da, am aflat acum, mai bine n-as fi aflat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 poi bine ca ai aflat tu si pe noi ne lasi cu ochii in soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleksandru2000 Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Scuze, nu am vrut sa intru prea mult in detalii, si el si fratele lui sunt membri pe forum, daca au ales sa nu comenteze ei, nu o fac tocmai eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate