Ancalagon Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Mai face cineva la noi springere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 IN FAZA DE PROIECT OM VEDEA CE VA IESII! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 schite pentru cei trei arbori, superior, de mijloc si inferior. tabla de 12mm . bratul fix, bara de 38mm in grosime de 5mm in carne brat mobil feir patrat de 20mm rasucit pe strung, axul roti 20mm, axul furci 25.5mm strunjit si apoi tratat. bratele unde se va prinde in placute care lucreaza se vor bucsa pentru e preveni uzura si buna functionare. axele centrale care tine arcurile, care trece prin bratul de mijloc va fi din otel inoxidabil de 12 sau 10 probabil de 12mm bineintels bucsat. cam atit cu vorbaria , voi reveni cu poze la montaj, abia luni va ajunge la frezor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 De unde faci rost de arcuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 De unde faci rost de arcuri? AICI E DUREREA! sper totusi sa nu ajung in impasul acela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 AICI E DUREREA! sper totusi sa nu ajung in impasul acela. Intreaba-l pe Basty. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 am vorbit cu el , va fi multa cind va fi gata si direct in Brasov ma duc daca imi reuseste treaba. daca am arcurile saptamina asta cel tirziu cealata va fi gata, off horse fara finisari, ca alea ma omoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskijr Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Intraba de la Beka(Organizatorul intrunirii de la Targu Secuiesc). El a modificat un Simson AWO cu furca springer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 (editat) dupa un timp indelungat is gata arbori tripli, si mai e cale lunga Editat August 27, 2007 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Cum scoti urmele de punctator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 cu chit auto!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 dupa un timp indelungat is gata arbori tripli, si mai e cale lunga Sper sa ma insele pe mine vederea dar nu prea par simetrici, no offence Spor la treaba in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Sper sa ma insele pe mine vederea dar nu prea par simetrici, no offence Spor la treaba in continuare nici o suparare glumeam! te asigur ca sunt simetrice! daca te uiti in fotografia de mijloc unde sunt asezate una peste alta, se observa ca nu da nici unde in lateral una fata de alta, , gaurile sunt perfect aliniate.. si sti de ce? deoarece a dat gaurile, prinzindu-le pe toate trei la un loc si asa a dat gaurile, deci nu avea cum sa greseasca, si credema ca asta a fost primul lucru care l-am verificat, acum ca o fi un decalaj de citiva mm sau chiar cm la taierea in exterior ma refer la contur, atita bai sa fie, important e sa fie perfect aliniate gaurile. da poate ai vazut tu ceva ce eu nu am bagat de seama, in cazul asta te rog sa-mi spui!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 (editat) intradevar, ma refeream la conturul exterior si nu la simetricitatea gaurilor ... vezi sa iti iasa bine fuca , ca daca merg toate bine in iarna am sa imi confectionez si eu una pt simsonica cam asa arata pana acum , e planificat sa o vopsesc negru normal, nu lucios sau metalizat, sa ii adaug un sisibar(sper ca asa se scrie bine) in rest am sa ii mai fac cateceva ... spor la treaba in continuare Editat August 30, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Cum scoti urmele de punctator? la masina de rectificat, se poate lua o fata dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Sissy Bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 sper sa viu vazut si auzit! caut caut si air caut! arcuri pentru furca springer, asta acaut! asa ca, poate sa-mi puna, ataseze, cineva, poze cu arcuri de la un ETZ, sau macar dimensiuni exacte a arcurilor de etz, diametru exterior, grosimea(diametrul) sirmei, si lungimea totala a arcurlui. si ar mai fi si cele de mobra si de misk. arcuri de spate. astea ar fi arcuri care s-ar preta la un springer, de aceea cer informati despre ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Oyama, din ce fel de teava ai facut Springeru'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 va fi bLODY havy, gre de-a binelea. bratul fix din teava de 38mm diametru exterior si 5mm in carne bratul oscilant fier patrat de 1.5 sau 2 cm rasucit pe strung, arbori sunt mai sus atasti, placutele de prindere vor fi bucsate obligatoriu iar bolturile din INOX! BUCSAT va fi si arborle de mijloc prin care trec tijele de la bratul oscilant care tin si arcurile. da n-am arcuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 in scurt timp o sa ma ocup si eu de o furca springer, am adunat ceva documentatzie si mai tre astept dupa tipu cu catia sa-l facem mai intai pe program cum am noutatzi tin si eu la curent inca nu sunt lamurit cu arcurile, dar o sa tip cand ajung acolo pan atunci spor la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Un arc lamelar, stil indian.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 daca stiti pe undeva o furca springer,dati-mi de stire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Si mie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 daca stiti pe undeva o furca springer,dati-mi de stire... grea boala chopperitul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate