crazvy Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 las imaginile sa vorbeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wowgamer Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 superbe pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 las imaginile sa vorbeasca da si tu niste detalii ! ala e lacul bolboci, sfinxu cred ca-l stim cu tontii, dar restu ? pe unde ai dus mobra? pe unde te-ai dus la pas ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 cred ca a fost asa mobra buc busteni si dupa telecabina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 cred ca a fost asa mobra buc busteni si dupa telecabina bucuresti - tagoviste - moreni - bolboci - telecabina - sfinx - alte poze - telecabina - etc - bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 cul parea cu mobra..da' telecabina? fara pas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
focusufd Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 las imaginile sa vorbeasca de pus pe desktop...am si eu o curiozitate ce scula face asa poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 (editat) de pus pe desktop...am si eu o curiozitate ce scula face asa poze? Dupa EXIF-ul pozei: Equipment Make:Canon Camera Model:Canon PowerShot A410 Camera are ultimul merit, primeaza peisajul superb si mana fotografului. Ca la orice fotografie de fapt Editat Iulie 27, 2010 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 28, 2010 Autor Share Postat Iulie 28, 2010 da si tu niste detalii ! ala e lacul bolboci, sfinxu cred ca-l stim cu tontii, dar restu ? pe unde ai dus mobra? pe unde te-ai dus la pas ? Sinaia-Pestera cu mobra telecabina pina la Babele Babele-Omu-Pestera pe jos Mesaj completat cul parea cu mobra..da' telecabina? fara pas? am fost si pina la Babele cu mobra dar acum e rezervatie si mai bine nu ma bag Mesaj completat de pus pe desktop...am si eu o curiozitate ce scula face asa poze? o jucarie de Canon dupa cum scrie mai sus Mesaj completat Attach 622091 e virful Bucura si ultimele 2 sint din zona cascada Ialomite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasile covaciu Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 asa e, imaginile vorbeste de la sine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate