boris_zx9r Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 (editat) Un nou numar al frumoasei reviste a aparut pe piata. Editia din iulie aduce comparative in premiera, prezentare de modele noi, dar si o retrospectiva a ceea ce a insemnat Red Bull Romaniacs 2010. Pentru cunoscatori!! Editat Iulie 26, 2010 de boris_zx9r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Imi place cum la sfarsitul lunii iulie apare numarul de iulie. "Apare" e prea mult spus, fiindca el rasare pe alocuri si este greu de gasit. Continua sa fie distribuit, cred, toata luna august, cand motociclistii deja si-au facut rost cu chiu si vai de revista, si raman chioscurile cu stoc nevandut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boris_zx9r Postat Iulie 26, 2010 Autor Share Postat Iulie 26, 2010 am aparut ceva mai tarziu de asta data, dar din motive independente de vointa noastra...cu scuzele de rigoare, de acum va puteti aproviziona cu Motociclismo 36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Eu l-am gasit la benzinariile Agip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Dap, si eu l-am gasit, interesant numarul. E pacat ca numarul angajatilor in revista e mic, dar este spre lauda lor ca revista arata bine si este suficient de groasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 l-a vazut la romana dar nu aveam decat 3 lei in buzunar... imi venea sa ma apuc sa cersesc ca sa mi-l iau. cred ca aveam sanse daca puneam in evidenta proaspata operatie de la picior.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 Baieti, felicitari pentru eforturi!! Sunt cam dezamagit de calitatea DTP-ului, in schimb, culorile din majoritatea pozelor arata jalnic, unele sunt decalibrate, la alte poze (cele facute pe la concursurile de la noi) chiar cred ca si eu, ca fotograf amator, as fi scos imagini mult mai clare si la unghiuri mai interesante.. Pacat de articole, ca's chiar ok.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Si io-s dezamagit de calitatea si modul de redactare (total necorectat, cu greseli mari si nu numai de scriere sau gramatica). Dau citeva mici exemple: -pag.95, datele tehnice ale Hondei TA-"8 supape pe cilindru"; -pag.96, datele tehnice ale Kawasaki KLE-"8 supape pe cilindru"; -pag.93, inceputul articolului "Bicilindrice de treaba"-"Aa sfarsitul anilor..." Si exemplele pot continua, aproape pe fiecare pagina! Ca atare, n-o sa mai arunc banii pe o revista neelaborata si de-o calitate indoielnica...indiferent cit de ieftina ar fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate