Jump to content

A APARUT MOTOCICLISMO 36/ IULIE 2010

boris_zx9r
 Share

Recommended Posts

Un nou numar al frumoasei reviste a aparut pe piata. Editia din iulie aduce comparative in premiera, prezentare de modele noi, dar si o retrospectiva a ceea ce a insemnat Red Bull Romaniacs 2010. Pentru cunoscatori!! ;)

Edited by boris_zx9r

Imi place cum la sfarsitul lunii iulie apare numarul de iulie. "Apare" e prea mult spus, fiindca el rasare pe alocuri si este greu de gasit. Continua sa fie distribuit, cred, toata luna august, cand motociclistii deja si-au facut rost cu chiu si vai de revista, si raman chioscurile cu stoc nevandut.

Dap, si eu l-am gasit, interesant numarul. E pacat ca numarul angajatilor in revista e mic, dar este spre lauda lor ca revista arata bine si este suficient de groasa.

l-a vazut la romana dar nu aveam decat 3 lei in buzunar... imi venea sa ma apuc sa cersesc ca sa mi-l iau. cred ca aveam sanse daca puneam in evidenta proaspata operatie de la picior....

Baieti, felicitari pentru eforturi!! :)

Sunt cam dezamagit de calitatea DTP-ului, in schimb, culorile din majoritatea pozelor arata jalnic, unele sunt decalibrate, la alte poze (cele facute pe la concursurile de la noi) chiar cred ca si eu, ca fotograf amator, as fi scos imagini mult mai clare si la unghiuri mai interesante.. Pacat de articole, ca's chiar ok..

• 4 weeks later...

Si io-s dezamagit de calitatea si modul de redactare (total necorectat, cu greseli mari si nu numai de scriere sau gramatica). Dau citeva mici exemple:

-pag.95, datele tehnice ale Hondei TA-"8 supape pe cilindru";

-pag.96, datele tehnice ale Kawasaki KLE-"8 supape pe cilindru";

-pag.93, inceputul articolului "Bicilindrice de treaba"-"Aa sfarsitul anilor..." :D

Si exemplele pot continua, aproape pe fiecare pagina! Ca atare, n-o sa mai arunc banii pe o revista neelaborata si de-o calitate indoielnica...indiferent cit de ieftina ar fi! ^_^