adiviraj Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Mai pe scurt a fost cam asa 2 suzuki DR 650,un lc4 si un 525 exc Bucuresti-Lacul rosu-Cheile Bicazului-Rodna,m-tii Rodnei-(Alba Iulia-Cluj)Cheile Turzii-Obarsia Lotrului-(Petrosani)-m-tii Parang-Voineasa-Campulung,cabana Cuca-Targoviste si,cu parere de rau, bucuresti. Poze mai sunt,il las pe Treijumate sa completeze acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Mai pe scurt a fost cam asa 2 suzuki DR 650,un lc4 si un 525 exc Bucuresti-Lacul rosu-Cheile Bicazului-Rodna,m-tii Rodnei-(Alba Iulia-Cluj)Cheile Turzii-Obarsia Lotrului-(Petrosani)-m-tii Parang-Voineasa-Campulung,cabana Cuca-Targoviste si,cu parere de rau, bucuresti. Poze mai sunt,il las pe Treijumate sa completeze acest topic. Bravo mei Adi misto tura . Poate o sa vin si eu cu voi intro tura-maraton de genul asta dar nu prea inghit dormitul la cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man-man Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Mai pe scurt a fost cam asa bravo man. frumos....de la mare unde-s pozele?pe jup sa-l iei cu mine ca pazesc cortul...daca nu ne cazam in tuburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 7, 2006 Autor Share Postat August 7, 2006 (editat) Bravo mei Adi misto tura . Poate o sa vin si eu cu voi intro tura-maraton de genul asta dar nu prea inghit dormitul la cort din 8 zile doar 2-3 au fost cu cortu. restu au fost in Valea Vinului la 9 km de Rodna intr-o cabana a scriitorilor. Editat August 7, 2006 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Alex_ Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Super tura! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 foarte frumos. felicitari. M-as inscrie si eu pentru o tura viitoare daca primiti participanti noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Super tura voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 excelent! super tare traseul! mai vrem poze. peisajul e magnific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 10, 2006 Autor Share Postat August 10, 2006 Am mai dat de ceva poze. Enjoy ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 soooooper tare.....de sezon .....lasa ca`mi fac si eu motorul... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 mersi adicurba, m-am uitat la poze ...si m-a lovit un junghi in inima cand mi-am dat seama ca sunt iar in bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 data viitoare vin si eu PS: hai la Padina maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 18, 2006 Autor Share Postat August 18, 2006 data viitoare vin si eu PS: hai la Padina maine Gata,mergem.nu la traseu,la plimbare La 7.00 - 8.00 plecam. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 mergem la buleala cu fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 (editat) mergem la buleala cu fetele Buleala cu fetele!? A fost buleala cu motoru. Editat August 21, 2006 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 mai mergeti pe undeva weekend-ul asta/saptamana viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate