_|ManiA|_ Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Cateva poze cu Hornetul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Foarte frumoasa motoreta Sa ai parte de multi kilometrii fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_|ManiA|_ Postat August 5, 2010 Autor Share Postat August 5, 2010 Mersi la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Superba motocicleta...doar e Hornet! Dar parbrizul ala...e oribil dupa parerea mea. Stiu e folositor...dar... Ce as schimba eu la ea pentru infatisare: semnalele si oglinzile. Multi km fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_|ManiA|_ Postat August 5, 2010 Autor Share Postat August 5, 2010 Lol, mersi, nu esti primul care spune ca parbrizul = dar cum ai spus si tu este foarte folositor. Mie imi place sincer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Lol, mersi, nu esti primul care spune ca parbrizul = dar cum ai spus si tu este foarte folositor. Mie imi place sincer Prima. Well da, fiecare cu gusturile lui...important e sa fii tu multumit de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Un bondar cu șapcă, tare așa! S-o calaresti sanatos si fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_|ManiA|_ Postat August 5, 2010 Autor Share Postat August 5, 2010 Prima, sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Beautiful!...Treci pe la topicul dedicat pentru mai multe schimburi de pareri. Sa iti traiasca si sa aveti parte de drumuri uscate (chiar daca le faci pe partea gresita a drumului )... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu_enache Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Ce frumoasa e si are si ABS .... s-o stapanesti sanatos! Eu ma gandeam sa-i pun un parbriz de la Ermax, e mai micut si se incadreaza mai bine in liniiile ei! Sper sa nu fie prea inutil ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Viespoi englezoi, cu ghidon pe partea dreapta Sa il stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Stiu ca gusturile nu se discuta si stiu ca e folositor - dar da-i jos parbrizul ala. Urgent. Serios. Mi se pare ca strica tot look-ul motocicletei. Si se pare ca nu sunt singurul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate