BogdanSHA Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Cine doreste sa mearga cu inca 3 motociclisti, cu viteze legale in si in afara localitatilor, cu scopul de a admira o bucatica frumoasa de tara, este bine-venit la benzinaria Petrom Miorita (de la Casa Presei Libere, prima benzinarie pe sensul de mers spre iesirea spre Ploiesti ) la ora 8.4o. O seara frumoasa, Bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 (editat) sign me in Editat August 6, 2010 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 M-as alatura si eu voua pana la Buzau ca as merge acolo la intrunire,sper doar sa ma trezesc la timp.Daca nu ajung va doresc un drum fara incidente.Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Pana la Intorsura Buzaului am putea merge impreuna... de acolo eu fac dreapta spre Covasna apoi prin Lepsa, Focsani, retur in Bucuresti ... daca nu aveti traseul stabilit 100% poate veniti cu noi (suntem cu doua motoare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 si eu ma gandeam ca ar fi misto o fuga pana la intrunirea de la buzau, mancam o sarma, apoi ne intoarcem pe siriu, cheia, valeni dar oricare ruta e binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 cu viteze legale in si in afara localitatilor mai ce baiat cuminte esti... drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karelys Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Hmmm... As fi venit si eu da' am ceva probleme cu mobra + gume cam terminate. Are careva chef sa ia pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat August 8, 2010 Autor Share Postat August 8, 2010 mai ce baiat cuminte esti... drum bun! Da, da bine la CV Fuse si se duse! Compania si peisajele nota 1o. Vremea, nota 9 - ne-am copt la foc mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 (editat) Noi ( eu si Alex baiatul cu RR ) v-am gasit acolo si aveam alte planuri dar am zis ca e mai placut in gasca mare sa mergem. Drumul a fost destul de diversificat din toate punctele de vedere, caldura a fost criminala, compania a fost buna, s-a lasat si un permis pe la politie pt o luna, dar cel mai grav a fost ca eu am dat peste un caine mort la intrarea in Bucuresti. Am trecut in plin peste el dar nu am patit nimic nici eu nici motoreta .... multumesc lui Dumnezeu pt asta. Prea multi caini zac morti pe sosele, aveti mare grija ..... Editat August 8, 2010 de Alex_ander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate