papadie Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 cam asta ar fi traseul: Bucuresti – Pitesti – Rm-Valcea – Horezu – Novaci (via Polovragi si Pestera Muierilor) – Ranca (loc de campare la cort peste noapte) – Obarsia Lotrului – Voineasa – Brezoi –Racovita - Talmaciu - Avrig -apoi pe trans pana spre Curtea de Arges -Pitesti -Bucuresti am vazut ca o parte din traseu (transalpina) a fost facut de curant, temerari dupa care mi am facut si eu curaj au mers pe chopere...deci se poate -motocicleta cu care o sa merg este o HONDA VFR,modelul este sport-turing -NU am de gand sa alerg pe asfalt -stau la cort -mananc unde pot, nu am pretentii -merg cu pasagera -traseul are cam 800km iar din ce am citit este asfalt(nu stiu cat de bun) in proportie de 80% plecarea undeva destul de repede ca sa nu prindem vreme urata Astept propuneri,sugestii si cat se poate de multe informatii PS -de plecat plec,prieteni ma stiu bine ca nu glumesc carcotasi sa se abtina de la comentarii respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ianis Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Suna interesant. Daca te duci in weekendul 21-22 sau 28-29 august m-as baga si eu. Am un BMW F650. Momenatan fara pasagera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vonmario_mc Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Daca pleci pe 14.08-15.08 si mai primesti companioni, vin si eu dar fara pasagera ca traseul e destul de "spectaculos". Mesaj completat PS: Perioada poate fi si 13.08-15.08. Daca intervalul e ok, lasa un nr. de tel si vorbim / al meu e 0722 603 502(orange). Sunt din Galati dar ne putem gasi undeva in afara Bucurestiului la plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Vezi ca intre Obarsia Lotrului si Voineasa drumul e destul de nasol (desi sunt si cateva portiuni cu asfalt proaspat turnat), o sa te cam rupa de maini mai ales ca mergi cu pasagera. La sfarsitul lui Mai cand am trecut eu pe-acolo(tot cu o Honda VFR) lucrarile de asfaltare erau in toi poate nu mai e chiar asa acum. Intre Voineasa si Brezoi drumul e bun si foarte bun si foarte putin circulat. Traseul e foarte foarte misto, merita tot efortul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Salut, A fost un prieten 30-31 iulie pe acelasi traseu, cu enduro-touring (Suzuki Freewind). Mi-a zis ca au fost ceva portiuni cam namoloase prin care eu cu VF-ul as fi trecut foarte greu spre deloc. Acum, fiecare cum simte. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat August 10, 2010 Autor Share Postat August 10, 2010 @'Ianis' wechendul 21-22 ar fi bun de plecare,eu as vrea sa plec de pe 20 dupa cum am scris nu alerg si nici nu ma grabesc,sper sa tina vremea cu noi nr meu de tel -0766870859 poti sa ma suni dupa 12 ziua sa stabilim ce si cum @vonmario_mc -este prea devreme si plus de asta vremea nu este tocmai buna de plimbare acolo,dar daca poti pe 20-22 esti bine venit @coffe man -merci mult de informatie,bine de stiut ce ai scris mai ales ca ai mers tot cu un VFR @soran -am intrat cu VFR-ul prin unele locuri ca si caruta se chinuia oricum multumesc mukt de informare am sa tin cont d ecele spuse de tine Deci ca un fel de rezumat -plecarea sper sa fie pe 20 undeva de dimineata (asta ramane de stabilit cu ceilanti) -poate sa vina oricine cu orice moto -plecam inpreuna ne intoarcem inpreuna nimeni nu este lasat pe drum -traseul de baza ramne acelasi dar se poate modifica cu acordul partilor respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Interesant. Un traseu pe care doream sa il fac de f mult timp. Mesaj completat deci?!? mai plecati pe 20-22 aug, sau nu? Cred ca m-as alatura voua incepand cu sambata dimineata. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat August 17, 2010 Autor Share Postat August 17, 2010 sal in principiu plecarea este stabilita pe 20 dimineata undeva pe la ora7, asta ca sa evitam caldura pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 salin principiu plecarea este stabilita pe 20 dimineata undeva pe la ora7, asta ca sa evitam caldura pe autostrada Traseul ăsta l-am făcut weekend-ul trecut. Drumul în majoritate e asfaltat Âşi unde nu e, se merge fără probleme. Noi am campat după Rânca, cred că pe aproape de ObârÂşia Lotrului. Toate sunt bune Âşi frumoase până la barajul Vidraru. După ce ai trecut de tunelul de la baraj, începe circul cu gropile. Eu am zis că nu scot motorul întreg de acolo... Oricum, exceptând porțiunea cu gropi de pe TransfăgărăÂşan, traseul este superb! Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 (editat) As merge si eu dar numai daca se pleaca de vineri. Chiar as pleca maine, dar pot astepta... Editat August 18, 2010 de cry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 m-as baga si eu. cum e cu cazarea la cort in ranca? preturi, dus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Fain traseul,dar cum reusiti voi sa plecati de vineri dimineata nu inteleg?!? trageti chiulu de la munca sa cum? Eu nu pot pleca decat de vineri seara incolo,voi cum faceti?Invatati-ma si pe mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Bre, hai ca se apropie plecarea si nu zice nimeni nimic. Ramane pentru maine dimineata? Numarul meu de tel. este 0769730810. Da-ti un semn sa hotaram detaliile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 eu plec dimineata, sambata, 21 august. cazare la cort, mancare la caserola/conserva sau la hanuri [ieftine] locale. nu stiu ce sa zic despre cazarea la ranca, parca e prea la inceput de traseu. mai bine trag in dumbrava, langa sibiu. parerea mea, care este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Se pare ca o sa fim 2 grupuri, pentru ca se pleaca si maine dimineata. Poate ne vedem pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat August 19, 2010 Autor Share Postat August 19, 2010 Salut tuturor -cu o parte am sa vorbesc la telefon,insa as vrea sa propun ca plecarea sa fie la ora 08.00 de la petromul de la metro militari -@darkdrac -man este simplu o parte din noi muncim noaptea ,eu spre exemplu muncesc si ziua si noaptea -@harciogu -man vezi ca mai sunt care pleaca sambata dimineata "@dsorinmihail", @bighead,poate @ianis stabiliti si voi aici si poate ne vedem pe traseu eu asa am stabilit cu sorin vremea se aqnunta super ziua in jur de 30 iar noaptea cred ca undeva la 15 deci numai bun de uitat de cloceala din Bucuresti respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigHead Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Fain traseul,dar cum reusiti voi sa plecati de vineri dimineata nu inteleg?!? trageti chiulu de la munca sa cum? Eu nu pot pleca decat de vineri seara incolo,voi cum faceti?Invatati-ma si pe mine ! Am facut cerere pentru o zi de concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 As vrea si eu sa ajung la Sebes weekend-ul asta, via Transalpina, insa cu masina. Ma intereseaza cam in ce stare se mai afla drumul si daca mai este plin de utilaje. Anul trecut, cand am fost cu motocicleta, portiunea de drum care traverseaza padurea din apropierea Obarsiei Lotrului era plina de noroi si sleauri adanci de la utilaje. Cei care ati parcurs de curand drumul credeti ca se pretaza la a fi facut cu un Logan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat August 19, 2010 Autor Share Postat August 19, 2010 sal -ultima strigare : pentru cei care vor sa plece maine punctul de intalnire este la PETROM-ul de la Metro militari la ora 8.00 va asteptam sa veniti la distractie respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 CINE PLEACA SAMBATA??!! Daca nu mai pleaca nimeni nu are rost sa ma duc sa campez singur cu ursul sau sa astept vreun mistret sa ma scoata din vreo mocirla. Daca e sa plecam totusi propun acelasi punct de intalnire: 07.30 - maxim 08.00 @ Petrom, Metro Militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ianis Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 CINE PLEACA SAMBATA??!! Daca nu mai pleaca nimeni nu are rost sa ma duc sa campez singur cu ursul sau sa astept vreun mistret sa ma scoata din vreo mocirla. Daca e sa plecam totusi propun acelasi punct de intalnire: 07.30 - maxim 08.00 @ Petrom, Metro Militari. Merg si eu, dar vin din Targoviste. Ne vedem pe autostrada, nu stiu exact un reper sa-ti dau de pe acum. As prefera plecarea putin mai de dimineata, eventual la un cel mult 8 sa ne vedem pe autostrada. Lasa un nr de tel si vb. Al meu e: 0735556703 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 (editat) ok. vorbim. eventual ne vedem la o benzinarie din pitesti. ca tot trebuie sa pun benzina si sa vizitez o baie. Merg si eu, dar vin din Targoviste. Ne vedem pe autostrada, nu stiu exact un reper sa-ti dau de pe acum. As prefera plecarea putin mai de dimineata, eventual la un cel mult 8 sa ne vedem pe autostrada. Lasa un nr de tel si vb. Al meu e: 0735556703 Editat August 20, 2010 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 montez bateria sI verific jucaria daca e ok.Daca imi place si indeplineste conditiile , o spal, ung lantul si sambata dimineata sunt echipat si prezent la locul de plecare de langa A1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ianis Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 montez bateria sI verific jucaria daca e ok.Daca imi place si indeplineste conditiile , o spal, ung lantul si sambata dimineata sunt echipat si prezent la locul de plecare de langa A1. Pai cu Duracell n-ar trebui sa ai probleme Mesaj completat Cei care mergeti maine lasati un un nr de tel, sa vedem cum ne intalnim, tinand cont ca nu plec din Buc. Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 (editat) 07233043_trei_opt La 7 la benzinarie, in Militari, gasca de Bucuresti. Ca sa avem timp sa ne regrupam cu domnul Ianis la Pitesti!! Ma duc sa imi schimb si eu uleiul si filtrul, cat mai e lumina afara. Mesaj completat pana la urma am mers sambata si duminica doar cu Ianis. au fost 785 km in 36h super-super tari (7 am sambata - 7 pm duminica). 460km in prima zi: Bucuresti - Pitesti (autostrada) - Ramnicu Valcea - Horezu - Novaci - Ranca - Obarsia Lotrului - Cabana Oasa - Tau Bistra - Sugag - Dobra - Jina - Poiana Sibiului - Tilisca - Saliste - Sibiu - Cisnadioara. Observatii: - drum superb intre Novaci si Obarsite, cu serpentine cu asfalt proaspat pana la Ranca si cu un drum frumos pe platou dupa. - drum interesant intre Obarsie si Sugag, cu portiuni de asfalt, balast, pietris mare/mic necompactat, nisip. Cativa se aventureaza pe aici cu masinile dar majoritatea gratargiilor este situata inspre capete, unde e drumul mai bun, la Obarsie si Cabana Oasa. -provocare enduro Sugag-Dobra-Jina: un drum de serpentine nefinalizat, balast+nisip integral. Mama derapajelor - campingul din Dumbrava, din Sibiu, a fost inlocuit de un Hilton, dar se poate campa ok in Cisnadioara (2euro cortul, 3euro persoana) 325km in a doua zi: Cisnadioara - Cisnadie - Sadu - Talmaciu - Avrig - Cartisoara - Balea Cascada & Lac - Curtea de Arges - Pitesti - Stefanesti - Topoloveni - Titu - Bucuresti. Aglomeratie de te doare capul pe Transfagarasean, cu gratarele cu manelisti pe margine, fireste. Editat August 20, 2010 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate