Tsunami Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Hai mai lasa-ne ca ne-ai disperat. Esti somer sau ai prea mult timp liber? corect se scrie, "lasa-ma" ai posibilitatea sa ma ignori.. eu tot astept o schema de cum poate un motociclist sa loveasca o masina in spate cand e in depasirea avelui vehicul. da, am timp sunt in vacanta in canada. maine merg pe mt baker. google daca esti interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 corect se scrie, "lasa-ma"ai posibilitatea sa ma ignori.. eu tot astept o schema de cum poate un motociclist sa loveasca o masina in spate cand e in depasirea avelui vehicul. da, am timp sunt in vacanta in canada. maine merg pe mt baker. google daca esti interesat Eu cred ca a fost ca si cum cel cu Volvo ar fi schimbat de pe banda 1 pe 2 (pe un drum cu 2 benzi, Bogdan mergand pe banda 2, ceva mai repede decat vinovatul). Simplu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 ...mai bine imi spuneti, bah tsunami, nu intelegi ca un motociclist e ceva special si toti ceiclalti trebuie sa fie vinovati? e mai corect. Calmeaza-te... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat August 19, 2010 Autor Share Postat August 19, 2010 pe langa un accident din asta am trecut si eu ...numai ca eu am tras stanga si l-am depasit aproape pe pietris pe partea cealalta a drumului dar asta e mai putin important avand in vedere ca am fost printre putinii care au fost la fata locului ..si printre primii care au acordat ajutor medical de urgenta specializat ...si fiind si motociclist am fost si eu curios sa vad ce se intamplase... boul cu volvo (care ...bytheway ) a facut stanga la un peco si l-a prins pe bogdan aflat in depasirea lui motocicleta a lovit coltul stanga spate al masinii dupa care a ajuns la cativa metri de masina in santul de pe partea dreapta a directiei de mers , dar orientata cu fata spre directia din care venea...pt ca initial am crezut ca el venea cu motocicleta dinspre suceava iar bogdan era la cativa metri de motocicleta tot in acelasi sant cu motocicleta...deci este posibil ca luneta spate a masinii sa fi fost sparta kiar de bogdan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 boul cu volvo (care ...bytheway ) a facut stanga la un peco si l-a prins pe bogdan aflat in depasirea lui motocicleta a lovit coltul stanga spate al masinii dupa care a ajuns la cativa metri de masina in santul de pe partea dreapta a directiei de mers , dar orientata cu fata spre directia din care venea...pt ca initial am crezut ca el venea cu motocicleta dinspre suceava Nu e neaparat ca luneta sa fi fost sparta printr-un contact direct cu motociclistul. Daca a intrat in partea lateral-spate a masinii e foarte plauzibil ca luneta sa se fi spart din cauza compresiunii tablei autoturismului. Ramane totusi, ce-i drept, legalitatea depasirii pe linie continua. . . Important este ca Bogdan isi revine iar daca va fi ceva de invatat din toata patania asta, cu siguranta ca o va face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 avand in vedere ca am fost printre putinii care au fost la fata locului ..si printre primii care au acordat ajutor medical de urgenta specializat ...si fiind si motociclist am fost si eu curios sa vad ce se intamplase... boul cu volvo (care ...bytheway ) a facut stanga la un peco si l-a prins pe bogdan aflat in depasirea lui motocicleta a lovit coltul stanga spate al masinii dupa care a ajuns la cativa metri de masina in santul de pe partea dreapta a directiei de mers , dar orientata cu fata spre directia din care venea...pt ca initial am crezut ca el venea cu motocicleta dinspre suceava iar bogdan era la cativa metri de motocicleta tot in acelasi sant cu motocicleta...deci este posibil ca luneta spate a masinii sa fi fost sparta kiar de bogdan... Nu e neaparat ca luneta sa fi fost sparta printr-un contact direct cu motociclistul. Daca a intrat in partea lateral-spate a masinii e foarte plauzibil ca luneta sa se fi spart din cauza compresiunii tablei autoturismului. Ramane totusi, ce-i drept, legalitatea depasirii pe linie continua. . . Important este ca Bogdan isi revine iar daca va fi ceva de invatat din toata patania asta, cu siguranta ca o va face. nu ma intereseaza legalitatea accidentului. aia e simpla. ma ingtereseaza sa inteleg cum s-a petrecut. dinamica accidentului e interesanta s-o pun la experienta si sa analizez daca in situatia de fata accidentul se putea evita de catre motociclist. legal pustiul cu volvo si-a cam luat-o chiar de a fost chiar de n-a fost vinovat. si e normal. nu ma intereseaza sa scot pe nimeni vinovat. ca bogdan a depasit pe linie continua, iar nu e important. ce relevanta are in cazul de fata daca in loc de linie continua era intrerupta? ciudat e ca masina e intacta in afara barii de protectie sparta in colt si o lovitura in partea lateral stanga-spate, cam pe la inaltimea scarii motocicletei. nu cred ca luneta se poate sparge fara o deformatie a tablei hayonului. cu ce nu sunt de acord este faptul ca gura-casca de pe marginea soselei sar imediat sa te ajute sa-ti scoata casca in urma unui accident. asta poate fi fatal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 (editat) daca nu avem campanii de constientizare in mass-media, in care sa se specifice cam ce trebuie facut in cazul unui motociclisc accidentat gura casca nu ar avea de unde sa stie. daca s-ar face o campanie unde fiecare motociclist sau simpatizant sa doneze cat poate pentru a se filma si a se face o campanie de consientizare a soferilor dar si pt gura casca ce apar cu semintele la spectacol, sa stie cum sa-l ajute pe cel accidentat. cred ca ar avea un foarte bun contact asupra tuturor. sincer sa fiu cred ca 90% din maimutoii astia de 18-20ani ce se dau direct pe ier uan sau ier sase, ier ier, geseics er sau zet ics de 600 sau 1000 toate dupa 2004 ca is frumoase si puternice, nu cred ca stiu ce sa faca in cazul unui motociclist accidentat. vorba cuiva. de unde sa stie prostul daca nu a fost invatat tu nu stii ca romanu se naste invatat? "ia da-te mah sa incerc si io (sa-i scot casca )" nu exista campanii de constientizare. romanii au fost educati sa actioneze "din reflex" in state poti face puscarie daca actionezi fara a avea certificat de prim' ajutor. practic cand suni la 911 cel de la captaul firului, dupa ce ia datele de contact te roaga sa mai chemi pe unu sa-ti tina telefonul la ureche si te invata ei ce sa faci pana vin echipajele. vina sta la salvare si serviciul 112. acolo trebuie inceput. dar stiti voi mai bine ca tsunami spune baliverne sincer prefer sa ma lase sa mor un cocalar d-asta cum ar fi grown-up punk, decat sa ma ajute sa paralizez apropo, frumoase obsesii ai! Editat August 20, 2010 de Tsunami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 lasati certurile.... hai acasa bogdanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 intradevar prin postul asta nu ai aberat si nici n-ai spus baliverne. la ce obsesii te referi la obsesia din avatar. vi se pare voua ca spun baliverne. poate o sa intelegi peste timp. chiar daca nu, stiu ca e aproape imposibil sa schimbi o mentalitate, un om, asa ca am incetat sa ma lupt cu sistemul de fata. in viata sunt lucruri cu care trebuie sa traiesti si altele pe care le poti schimba. Imi canalizez de regula energia pe al doilea segment. am scris mult la catgeva topicuri, din amuzament, dar am scris cat se poate de serios. am timp intre 2 calatorii si schimbare de hoteluri. mai incing spiritele, insa nu e mai putin adevarat ca scriu din convingere. din pacate sunt si insultat. asta e riscul meseriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 tsunami deschide topic separat...........si spune ce vrei, aici e altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Spre bucuria tuturor Bogdan in acest moment este transportat de la Bucuresti la Botosani urmand sa faca recuperarea necesara dupa accident aici in orasul natal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Bravo lui,multa sanatate iar tu da-ne in continuare vesti bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate