XorX Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 unde gasesc o cheie cu care sa desfac piulitele (flansele) pe care se sprijina arcul spare de la un dr 350? Practic acolo sunt doua piulite plate, cu caneluri, iar din pozitia lor sus-jos se poate regla inaltimea si pretensionarea arcului. Are cineva idee unde gasesc asa ceva? thx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 (editat) http://www.louis.de/_206a9d50ec6ea71eadde8...tnr_gr=10003614 Un loc in care poti cumpara asa ceva.. Sau daca ai ceva cunostinte tehnice si posibilitate, ai putea construi una... Editat August 13, 2010 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Daca ai chef de improvitatii, ia o surubelnita lata si un ciocan. Asa am ajustat eu preload-ul la dominator de jemii de ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 (editat) Daca ai chef de improvitatii, ia o surubelnita lata si un ciocan. Asa am ajustat eu preload-ul la dominator de jemii de ori. Atunci daca tot folosesti metoda mai "bruta" atunci foloseste un dorn sau o tija de bronz,sau alama. Asta daca vrei sa mai pastrezi forma originala a piulitei Editat August 13, 2010 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Atunci daca tot folosesti metoda mai "bruta" atunci foloseste un dorn sau o tija de bronz,sau alama.Asta daca vrei sa mai pastrezi forma originala a piulitei Just, surubelnita mea e botzita oricum Piulita nu a suferit avarii majore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat August 13, 2010 Autor Share Postat August 13, 2010 bun, evident ca zicala "nu merge ia un ciocan mai mare" poate fi folosita, dar eu ma gindesc totusi la o cheie. Probabil ca pentru inceput voi incerca sa construiesc una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 Probabil ca pentru inceput voi incerca sa construiesc una. inainte sa te apuci de fabricat cheia, incearca cu un blitz, cleste de instalator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate