Baiazid Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 240 kg si 17 ani... Vezi ca la 17 ani iti trebuie acordul parintilor sa o folosesti Este inca minora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 13, 2010 Autor Share Postat Septembrie 13, 2010 Sa o stapanesti sanatos. Si mie imi plac mult VFR-urile astea de generatie veche, dar mi se par un pic cam greoaie la mersul in oras. In schimb, in afara sunt cam vis - pozitie, protectie la vant, viteza si nu numai. Nu e data naibii de grea , daca n-ai stii cate kg are ai spune ca e chiar usurica Cand ne vedem ti-o dau sa vezi... Mesaj completat Vezi ca la 17 ani iti trebuie acordul parintilor sa o folosesti Este inca minora. Parintii mei imi dau voie iar ai ei sunt departe si nu stiu nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Parintii mei imi dau voie iar ai ei sunt departe si nu stiu nimic Ai reeditat Rapirea din Serai nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 13, 2010 Autor Share Postat Septembrie 13, 2010 Ai reeditat Rapirea din Serai nu? Neaa, rapirea impreuna cu balerina si cainele din portelan sunt imposibil de reeditat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Eh, inca o vrajeste pe viraje, la anul i'o da la alezaj.. Man stii ca fara ulei 10w40 semi-syn, poate face pistonus-captivus.= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 13, 2010 Autor Share Postat Septembrie 13, 2010 Alezajul ramane de 750 iar in ceea ce priveste pistonus captivus sper ca macar atata lucru sa impiedice pacla aia de Motul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Bai Beizadea, eu acuma vad ce prematur te'ai maturizat! K1300GT! WOW.. Lasa man ca dupa ce l-am luat am auzit ca apare K1600GT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Am auzit si eu, dar ce draq sa faci cu asa ceva inafara de a scadea si mai mult rezerva de petrol? K13GT papa 5.5-6% MAX afara. In oras urca spre 8%. Eu zic ca este rezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 13, 2010 Autor Share Postat Septembrie 13, 2010 K13GT papa 5.5-6% MAX afara. In oras urca spre 8%. Eu zic ca este rezon Lux ! Cand ma fac mare imi iau si eu un tourer pt adulti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Lux ! Cand ma fac mare imi iau si eu un tourer pt adulti Am avut consum super cand am mers mai repede decat mai incet... ciudat. Adica daca ma joc la 100-140kpmh, 5500-6500rpm, nu depaseste 6% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Ma refeream la 1600. Nu stiu ce ti'ar putea aduce in plus fata de 1300 pe o motocicleta, inafara de consum mai mare. Oricum, consumul e de vis. Se vede cuplul mai mare, motorul nestresat dar si maparea neagresiva in zona de touringareala. Inca 2 cilindrii aduce in plus + vorba aia: A mea e mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Deci e targetata pentru posesorii de putze mici.. stii cum e: mica / mare nu conteaza, dar daca nu o folosesti, o ai degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 21, 2011 Autor Share Postat Iunie 21, 2011 Si uite asa de luna asta "Eleonore" a revenit la mine. Ce ti-e si cu dragostea la prima vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Adica, back on v-four? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 9, 2011 Autor Share Postat Iulie 9, 2011 Dap, s-a intors la mine Si uite asa ma asteapta in garaj pana luna viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 Si baga-i un numar de genul x-xxx-TIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 9, 2011 Autor Share Postat Iulie 9, 2011 Hehee, atunci sa vezi decizie "grea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 17, 2011 Autor Share Postat August 17, 2011 Adunam Km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Phiii, acu' vad ce mai tii intre craci lately... Si mai comentezi de altii care iau curbe cu vaca Hai noroc, adevaru-i ca te vrajeste V4-le intr-un fel anume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 18, 2011 Autor Share Postat August 18, 2011 Phiii, acu' vad ce mai tii intre craci lately... Si mai comentezi de altii care iau curbe cu vaca Hai noroc, adevaru-i ca te vrajeste V4-le intr-un fel anume... Pai crezi ca faceam misto daca nu stiam cum e? V4 + Pinioane, combinatia ideala intre o linie si un V2. Super manevrabil la vit mici, trage ca nebuna de jos , motor super elastic, frana de motor dementiala. O sa fac zilele astea un muvix, suna deosebit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Chiar sunt curios cum suna burlanelu' ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate