f_zoltan Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 Azi noapte eram in zona Gheorghieni cu masina in drum spre casa. La iesirea din Gheorghieni a trecut pe langa noi un motor, parea o vitezana. MS 76 LEV. Am admirat naluca luminoasa care a trecut pe langa noi (eu mergeam destul de incet ca nu stiam zona si era bezna). Din pacate la 15-20 km mai incolo bucuria s-a transformat in groaza. Mai intai am primit flashuri intense de la masinile ce veneau din fata, si desi in gand imi ziceam "sper sa nu fie accident", dupa o ridicatura a drumului mi-a aparut in fata cea mai urata varianta: Motorul cazut pe o parte in marginea drumului, cu luminile inca aprinse, cei doi ocupanti intinsi pe jos, cu castile inca pe cap (fiu' meu zicea ca i-a vazut miscand), pe contrasens un TIR sau un camion mare tras pe dreapta, politie, cioburi, plastic... Nu am oprit, fiind deja politia acolo si eu mai aveam 400 km in fata, asa ca nu stiu detalii. Sper ca cei doi sa fi trecut peste eveniment Pe drum deja venea ambulanta si am vazut si un motociclist care se grabea teribil, sigur tot acolo mergea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 sper sa nu fie grav.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 Nasol,sper ca nu a fost ceva grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 Offf... sa inteleg ca aveau viteza mare desi vizibilitatea era mica?? Poate nu au patit nimic si ne vor scrie si noua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 naspa , inca asteptam un semn de ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat August 13, 2006 Autor Share Postat August 13, 2006 Nu am zis ca aveau neaparat viteza mare, ci ca eu mergeam destul de incet. Ei mergeau mai degraba ca unii care stiau drumul. Apropo, a descoperit o chestie ciudata... Motocicleta avea far dublu, cam ca la R1. Impresia pe care mi-a dat-o in oglinda retrovizoare era mai degraba de o masina la distanta mare (farurile erau apropiate) nu de o motocicleta care se apropie. Nu stiu daca e o idee asa buna farul dublu la o motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 chiar nu mai stie nimeni de acest accident?? Sper sa fi scapat cu bine cei 2 motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat August 14, 2006 Autor Share Postat August 14, 2006 Eu sper sa fie totusi bine baietii, ca motorul nu arata chiar asa rau la prima vedere. M-a speriat mai mult TIR-ul. Am intins si eu niste antene, daca aflu ceva postez si continuarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 doamne ajuta sa fie totu bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1NebunDupaMotoare Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 era mai bine daca opreai macar 5min.. nu era mare intarziere. sper ca nu e grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat August 14, 2006 Autor Share Postat August 14, 2006 Nu puteam opri: 1. Politia era acolo, asa ca rolul meu se rezuma la cel de bagacios enervant, ca nu puteam face nimic inteligent. 2. Eram in miezul noptii, cu familia dupa mine, aveam deja cam 500 km facuti si inca pe atata inaintea mea pe sosele nu prea cunoscute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1NebunDupaMotoare Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 probabil ca ai dreptate. eu asta as fi facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate