Sari la conținut

Azi Noapte - 12-13 August


f_zoltan
 Share

Postări Recomandate

Azi noapte eram in zona Gheorghieni cu masina in drum spre casa. La iesirea din Gheorghieni a trecut pe langa noi un motor, parea o vitezana. MS 76 LEV. Am admirat naluca luminoasa care a trecut pe langa noi (eu mergeam destul de incet ca nu stiam zona si era bezna). Din pacate la 15-20 km mai incolo bucuria s-a transformat in groaza. Mai intai am primit flashuri intense de la masinile ce veneau din fata, si desi in gand imi ziceam "sper sa nu fie accident", dupa o ridicatura a drumului mi-a aparut in fata cea mai urata varianta: Motorul cazut pe o parte in marginea drumului, cu luminile inca aprinse, cei doi ocupanti intinsi pe jos, cu castile inca pe cap (fiu' meu zicea ca i-a vazut miscand), pe contrasens un TIR sau un camion mare tras pe dreapta, politie, cioburi, plastic... Nu am oprit, fiind deja politia acolo si eu mai aveam 400 km in fata, asa ca nu stiu detalii. Sper ca cei doi sa fi trecut peste eveniment :lol:

Pe drum deja venea ambulanta si am vazut si un motociclist care se grabea teribil, sigur tot acolo mergea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am zis ca aveau neaparat viteza mare, ci ca eu mergeam destul de incet. Ei mergeau mai degraba ca unii care stiau drumul.

 

Apropo, a descoperit o chestie ciudata... Motocicleta avea far dublu, cam ca la R1. Impresia pe care mi-a dat-o in oglinda retrovizoare era mai degraba de o masina la distanta mare (farurile erau apropiate) nu de o motocicleta care se apropie. Nu stiu daca e o idee asa buna farul dublu la o motocicleta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sper sa fie totusi bine baietii, ca motorul nu arata chiar asa rau la prima vedere. M-a speriat mai mult TIR-ul. Am intins si eu niste antene, daca aflu ceva postez si continuarea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu puteam opri:

1. Politia era acolo, asa ca rolul meu se rezuma la cel de bagacios enervant, ca nu puteam face nimic inteligent.

2. Eram in miezul noptii, cu familia dupa mine, aveam deja cam 500 km facuti si inca pe atata inaintea mea pe sosele nu prea cunoscute.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...