Galen Postat Septembrie 8, 2010 Autor Share Postat Septembrie 8, 2010 Daca prima parte a povestirii a curs lin intr-un peisaj de poveste, a doua parte a fost o adevarata aventura plina de emotii intr-un mediu aspru dar frumos - sarea si piperul cum s-ar spune. Multumim ca ai impartasit cu noi acesta minunata calatorie. Asfalt uscat si sa auzim doar de bine! cu multa placere! asfalt uscat tuturor! si drumuri faine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Frumoasa calatorie si foarte frumos prezentata! In fiecare statie de benzina cite doua tinere bosniace spalau parbrize pentru un mic bacsis. O mica corectie - in tarile astea Cehia - Slovacia - Croatia - Bosnia exista un fel de summer-jobs pentru liceeni/adolescenti - sa speli parbrize in benzinarii - si sunt platiti de benzinarie si nu din bacsisuri. (ca le da si lumea e partea a II-a) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 frumoasa tura felicitari si pt talentul de povestitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Septembrie 9, 2010 Autor Share Postat Septembrie 9, 2010 Frumoasa calatorie si foarte frumos prezentata! O mica corectie - in tarile astea Cehia - Slovacia - Croatia - Bosnia exista un fel de summer-jobs pentru liceeni/adolescenti - sa speli parbrize in benzinarii - si sunt platiti de benzinarie si nu din bacsisuri. (ca le da si lumea e partea a II-a) merci Belbody dupa cum erau "dezechipate " domsoarele in cauza, ai dreptate: summmer-jobs! clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Super fain, Galen ! Felicitari si la cat mai multe ture de-astea ! Si mie imi pare bine ca te-am vazut, prieten drag ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quintrixman Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 am citit in intregime povestea turei tale si mi-a placut foarte mult cum ai descris, dar mai ales apreciez faptul ca ai avut rabdare sa ne povestesti cu atata lux de amanunte cele intamplate. eu unul sunt novice in ale motoarelor si sunt inca la stadiul de cercetare si tatonare...ei bine, povestea ta mi-a deschis foarte mult apetitul. felicitari pentru tura, la cat mai multe si asfalt uscat (ca am vazut ca asta e urarea de baza a bikerilor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Septembrie 14, 2010 Autor Share Postat Septembrie 14, 2010 am citit in intregime povestea turei tale si mi-a placut foarte mult cum ai descris, dar mai ales apreciez faptul ca ai avut rabdare sa ne povestesti cu atata lux de amanunte cele intamplate.eu unul sunt novice in ale motoarelor si sunt inca la stadiul de cercetare si tatonare...ei bine, povestea ta mi-a deschis foarte mult apetitul. felicitari pentru tura, la cat mai multe si asfalt uscat (ca am vazut ca asta e urarea de baza a bikerilor) asa am inceput si eu, citeam povesti de calatorie, apoi am inceput incet incet sa le am pe ale mele Viitor asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate