Sari la conținut

Endureala de Bucegi: cum e drumul spre Releu si spre Cruce?


switch
 Share

Postări Recomandate

Eu de felu meu sunt mai muntzoman din fire. Vara ma duc mai departe de Bucuresti iar iarna bat bucegii, Iezeru si Ciucasu, ca-s mai la indemana. Dar nu prea am fost in Bucegi vara. Cu atat mai putin cu motorul.

 

 

As vrea sa dau o fuga intr-un weekend pana pe platou, sa trec pe la Monumentul eroilor, pe la Releul de pe Costila, Babele (evident) si poate si cab. Omu. Nu stiu cat de accesibile sunt obiectivele astea pentru motociclete semi-enduro si tupeu de om normal (care vrea sa se intoarca acasa cu motoru intreg).

 

 

Intrebarile, caci sunt doua:

 

Cum se poate ajunge la obiectivele mele cu motocicleta greoaie - cum e drumul, cat de abrupt, cat de bolovanos? Ma intereseaza atat din Piatra Arsa cat si de la Babele sau din Piatra.

 

Se baga cineva weekendu asta (4-5 sep)?

Editat de switch
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La Piatra Arsa, Babele si Releu ajungi fara probleme cu Dominatorul. Un pic mai dificil e spre Omu, de la Cerdac trebuie sa o iei pe drumul de iarna. Traseul l-am facut fara probleme cu un DR 650. Daca sapi prin forum gasesti si poze, INSA, traseul este prin parc national, turistic cu multi pietoni ca sa nu mai vorbim de jandarmi sau amenzi :P (aici ma refer exclusiv la portiunea Babele-Omu). La monument as fi vrut si eu sa ajung insa mi s-a spus ca n-am nici o sansa cu vaka, dar se poate ajunge pana la ultima coasta/deal inainte de cruce.

Later edit: urcarea se face de la Cabana Cuibul Dorului

Editat de Cata M
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da daca vrei sa urci dispre cuibu dorului-paduchiosu e cel mai indicat. Am vrut eu sa urc acum 2 saptamani dinspre moroieni si era surpat drumu, nu se putea trece decat cu ceva cross sau atv usor pe sus prin munte, insa eu cu dr800big nu m-am incumentat. Si eu as vrea sa ajung sus la piatra arsa si mai sus daca se poate(cam rau cu amenzile) dar nu wk asta, ma duc la lacul vulturilor. Poate celalalt. Numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...