lucian.n Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Salut, Cine poate sa-mi zica si mie ce fel de spary de ungere sa folosesc la Enduro? Vreau sa cumpar de la louis si nu stiu daca e bun asta: http://www.louis.de/_208f482be27cae2e51931...tnr_gr=10059024 Sau nu coteaza de care e? Ma gandeam ca cele de strada sunt mai groase si tin mizera mai rau. merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Salut, Cine poate sa-mi zica si mie ce fel de spary de ungere sa folosesc la Enduro? Motorex si Yacco au sprayuri speciale pentru enduro. Iti recomand sa iei una din astea. Eu folosesc Motorex si sunt f multumit Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 si eu am luat yacco si sunt foarte multumit meita banii...numai sa citesti instructiunile ...k multi fac greseala de a unge lantu si in momentulala sa plece asa sare tot uleiu...dai si lasi 10-15 min pana seformeaza k si un clei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Motorex este un spray care nu incarca prea mult lantul. Astfel ca dupa ce vii de la enduro il poti spala usor. Totusi am mai multa incredere in uleiurile Motul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 17, 2006 Admin Share Postat August 17, 2006 Salut, Cine poate sa-mi zica si mie ce fel de spary de ungere sa folosesc la Enduro? Vreau sa cumpar de la louis si nu stiu daca e bun asta: http://www.louis.de/_208f482be27cae2e51931...tnr_gr=10059024 Sau nu coteaza de care e? Ma gandeam ca cele de strada sunt mai groase si tin mizera mai rau. merci! Motorex e marca recomandata de KTM, deci e bun si pentru Husqvarna ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Dar de aici din Romania, unde se poate comanda aceste uleiuri pt. lant. In special Motorex ? Multam! Gasesti la Motoadventure la cotroceni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 17, 2006 Admin Share Postat August 17, 2006 Dar de aici din Romania, unde se poate comanda aceste uleiuri pt. lant. In special Motorex ? Multam! Motoboom -> Tunari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Si un numar de telefon de la Motoaventure ??? Este ? 0728 909 717 mihaela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 baietii de la Husaberg-Romania (echipa lui Laurentiu [el cu Husaberg] a iesit pe primul loc la Red Bull EnduRomania) folosesc Motorex. Parerea mea este ca, mai toate uleiurile speciale de enduro/competitie, sunt bune. Cum ai dat de apa, trebuie sa ungi lantul NEAPARAT. Îti recomand sa-l ungi seara si sa-l lasi peste noapte sa "se traga" si nu vei avea probleme cu stropii ... numa' sa nu exagerezi cu spray-atul ca iar nu-i bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 si putoline este tot cam asa de bun.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Yacco MVX 500 15w50. Stii cum unge cand ramai fara spray! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 MOTUL produce un spray de lant off-road foarte bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Si eu tot Motul folosesc si sunt multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate