mavetz Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 nu va grabiti!! http://www.koreus.com/media/biker-chute-ravin.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 mah .. viteza prea mare nu cred ca aveau... dar niste bere la bord trebuie sa fi avut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Eu inca mai incerc sa inteleg daca filmuletul arata cat de idiot poate fi un rider, sau cat de "avansate tehnologic" sunt Harley-urile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 mah dar ala cu masina s-a carat! poate ca era nevoie de o masina! sa-l duca pe ala la spital..pielea mea.. filmezi pe unul care cade si gata..te cari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 La aia se pune un pic altfel problema ... alora din masina le era frica de caft. You know, Hell's Angels and shit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 mah dar ala cu masina s-a carat! poate ca era nevoie de o masina! sa-l duca pe ala la spital..pielea mea.. filmezi pe unul care cade si gata..te cari? pai la ce sa mai stea? au savurat spectacolul, au vazut cum a cazut motoristul apoi ce frumos au venit prietenii sa il ajute.... au dat fuga acasa sa traga filmuletul pe calc si sa il posteze!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 pai la ce sa mai stea? au savurat spectacolul, au vazut cum a cazut motoristul apoi ce frumos au venit prietenii sa il ajute.... au dat fuga acasa sa traga filmuletul pe calc si sa il posteze!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 ala ori era dupa o , si s-a dus sa se usureze, ori dorea sa experimenteze calitatile off ale harley-ului si a plecat la cules de fragutze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Trecand peste faptul ca au depasit complet aiurea, un harlet nu are ciclistica unei vitezane. Eu zic ca puteau sa ia curba dar nu s-au inclinat. E greseala lor. Cu un speeder sau un enduroi te jucai pe curbele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Tinand cont ca tot drumul era plin de curbe si tipul ajunsese pana acolo nu cred ca era baut si nici nu a fost point fixation. A depasit aiurea, nu a adaptat viteza si din cauza greutatii motorului s-a duuus... Oare ce o fi patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaijin Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Mie imi arata a point fixation. Baiatul lua curba frumos dar pe la jumatate s-a indreptat sovaind putin si s-a dus tinta in rapa... clar ca in momentul respectiv renuntase la a lua curba si incercase sa franeze. Am trecut si eu prin asa ceva la inceput... lipsa de experientza si oboseala nu iarta. Doar ca pe mine ma astepta o stanca si nu o rapa. In loc sa ma uit unde trebuie (interiorul curbei) am facut ochii mari la peretele de piatra. Am franat si din fericire am reusit sa o culc usor. Mi-am inscris-o bine in experientza proprie si am plecat mai departe. Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Accident tipic de incepator. Daca prietenii lui nu-i povestesc despre countersteering ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Oare ce o fi patit? S-a dat de-a berbeleacu' putin. Eu nu ii inteleg pe aia din masina, asa se grabesc sa plece zici ca ar fi in cartier de negri la 12 noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Eu inca mai incerc sa inteleg daca filmuletul arata cat de idiot poate fi un rider, sau cat de "avansate tehnologic" sunt Harley-urile... Poi adevaru e undeva la mijloc: combinatie intre tehnologie avansata Harley si imbecilitate crunta, cu influente de lipsa de experienta si miros de cacao in pantaloni. Trecand peste faptul ca au depasit complet aiurea, un harlet nu are ciclistica unei vitezane. Eu zic ca puteau sa ia curba dar nu s-au inclinat. E greseala lor. Cu un speeder sau un enduroi te jucai pe curbele alea. ... sau un naked Nu cred ca s-a rupt prea tare tipul ca era iarba si viteza era cat de cat mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 ... Oare ce o fi patit? Cum i-o fost norocul: daca nu a nimerit sub Harley, n-avea ce pati. Dar ce ziceti de cel din spatele lui care a luat toata curba pe iarba, ca pe turnanta si s-a oprit tot pe buza de iarba in panta? Cred ca buza de asfalt i-o fost sina de ghidare pe curba si i-a permis franarea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 s-a speriat de curba ce avea sa vina & " point fixation" Am avut nefericita sansa, sa experimentez si eu " point fixation", dar noroc ca am reusit sa-mi dezlipesc ochii si sa-mi vad de curba! - e nasol fenomenul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostfacerider Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Ce curbe frumoase ....Ce biker prost ! E clar ,cum a zis si Baiazid,i-a fost frica sa se aplece ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 (editat) Mie imi arata a point fixation. ...... Radu. asa patesc eu cu gropile, cand vad cate una raman cu ochii la ea si nu ratez nici una... vai de jentile motorului si de rinichii mei. Editat August 23, 2006 de mavetz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate