Ducati_Boy749 Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 Endurache..din pacate nam apucat sa fak poze! dupa accident yo am ajuns la spital si am stat acolo cam 2 sapt! ,si intre timp TATA al meu la trimiso la reparat! o sai fak o poza cand mil aduce si o sa pun poze cu ea! SOORY!! MERSII ALLZ PT> INCURAJARI!!! si sper sa ne auzim sanatosi si de acuma in colo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Am scapat ambreaju prea mult,si am facut vreo 4 tumbe,iar motoru mai multe! la 130 faci wheelie din ambreiaj? esti foarte tare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Meseriasule! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gornicc Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 sanatate si nitica atentie pe viitor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ducati_Boy749 Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 din pacate nu am poza cu BIku PRAf! da am una din prima zi in care miam luato!! ( me dooor de eaa! Zahei....nu e greu sa faci wheely din ambreaj sa stii!! dai intro treapta superioara (daca ai cuplu mare) si o tzii din ambreaj! (mie din pacat nu prea mia iesit!) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Sanatate maxima si bulan cat cuprinde! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaca_Nebuna Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 In sfarsit vad pe cineva care ii da lectii lui Zahei! LOL Sanatate si bulan... Si omul a scris corect: nu faceti ca mine... Dar... capul face, capul trage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 In sfarsit vad pe cineva care ii da lectii lui Zahei! LOL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ducati_Boy749 Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 ...nui dau lectii! ) pur si simplu iam explicat...(poate nu stia) oricum mersi all pt urari... !! THe bike isn't too fast for me , i'm too fast for the bike!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 THe bike isn't too fast for me , i'm too fast for the bike!! Hai sanatate multa si minte si mai multa!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 ne pare bine. atata timp cat n-ai murit si n-ai lovit pe nimeni MERITAI! Ce merita? Sa cada?? Iti pare bine?! @Ducati_Boy749 , ai avut noroc, bine ca esti intreg si ai Casco. Bafta la reparatii si noroc pe viitor . Sanatate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 (editat) In primul rand e greseala parintilor tai care ti-au dat bani ca sa nu te mai vada niciodata. In al doilea rand, e greseala ta ca nu te-ai blindat suficient de bine incat sa nu ai toate urmele alea. Ca sa nu mai zic aici de minte... Daca intrai intr-un om??? In al treilea rand te felicit ca ai scapat ca sa devii mai intelept (!!!) si sa le povestesti altora care au de gand sa faca asa ca tine ce ii asteapta. Editat August 17, 2006 de Purghy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Tot respectul.... Asa invetzi sa te dai... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 cand te mananca...........o comiti...... naspa oricum.......... bine ca nu ai dat coltzu! bafta pe viitor......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 ai avut bulan cu carul, zi mersi ca ai scapat cu atat si sa nu mai faci In al doilea rand, e greseala ta ca nu te-ai blindat suficient de bine incat sa nu ai toate urmele alea. Ca sa nu mai zic aici de minte... Daca intrai intr-un om??? . daca s-a dat de 4 ori peste cap la 130 km la ora si a scapt doar cu atat eu zic ca a fost destul de blindat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ducati_Boy749 Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 De fapt...nu eram asa de bine blindat! aveam o geaca..da nu era de piele....si avea protectii minime! nu mam gandit nici o clipa ca o sa se intample ce sa intamplat! bine ca aveam casca pe cap! ca voiam sa plec de acasa fara ea! ) ....cineva a avut grija de mine acolo sus! ranila alea pe care le vedeti sunt dupa ceva vreme! si nu sunt toate ! ) ALELUIA!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 (editat) Mah tu esti periculos..chiar numai si prin gandire! ce pielea mea mah, tu ti-ai luat motor dupa ce ai vazut filmul bikerboyz??? cum bah nebunule, sa ii dai 130 pe o roata si te gandesti ca lasi casca acasa? du-te frate si cauta-te! PS: sunt metode mai umane de curatzat, daca asta cauti!..cutit, pistol, gaze, tren..ana karenina! si vezi sa nu te apuci de parashutisti, ca vezi ca nu iti ies lucrurile din prima! asa cum spunea cineva mai devreme, si mie mi se pare ca te lauzi cu ce ai facut!!! revino-ti frate! baga-ti mintile in cap! Editat August 17, 2006 de HONDANEGRU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Ce merita? Sa cada?? Iti pare bine?! da. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 da. In cazu' asta esti timpita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 sigur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 chiar foarte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 du-te si te plimba!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 marsh, fa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 nu mai continui ca nu merita. esti bun, bravo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Nu te mira de asemenea reactii cind dai dovada de asemenea nesimtire si imbecilitate sa afirmi ca te bucuri ca un om a avut accident, e ranit si si-a facut praf motorul (fie si din cauza unei greseli de pilotaj). Si da, nu mai continua ca ma plictisesc pietonii de teapa ta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate