Altair Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 ce rear stand? mobrele astea nu au cric central si da, cricul lateral e o gluma. Se presupune ca asa ceva e doar accidental parcat cand e scoasa la plimbare, in garaj e de tinut pe standul de montaj care costa sub suta de euro pentru ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 cred ca asta era.poza e de pe site ul mv agusta corse .dracia asta din aluminiu sau ce dracu o fi costa..tineti-va..529 de euro ideea este ca dracia se prinde sus si poti sa o parchezi in oras si nu cintareste mult .dar cred ca se pot face la preturi mai rezonabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Septembrie 24, 2006 Autor Share Postat Septembrie 24, 2006 cred ca asta era.poza e de pe site ul mv agusta corse .dracia asta din aluminiu sau ce dracu o fi costa..tineti-va..529 de euro ideea este ca dracia se prinde sus si poti sa o parchezi in oras si nu cintareste mult .dar cred ca se pot face la preturi mai rezonabile cine e nebun sa dea atat de mult??? mai bine nu ma mai opresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 banuiesc ca se pot face la comanda ..dupa "dizeinul" clientului si in romania.cred ca un strungar poate face asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 cred ca asta era.poza e de pe site ul mv agusta corse .dracia asta din aluminiu sau ce dracu o fi costa..tineti-va..529 de euro ideea este ca dracia se prinde sus si poti sa o parchezi in oras si nu cintareste mult .dar cred ca se pot face la preturi mai rezonabile Asta e un paddock stand. Nu se monteaza pe mobra! Never! Unul curb fara roata costa aprox 100 EUR. Original este EUR 250. Katy, sa inteleg ca a fost tavalita si nu mai are cricul lateral original? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 sa o stapanesti sanatoasa si sa va aveti fara incidente ps..chiar poti sa o tii ? mie mi se pare destul de mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 (editat) Super frumoasa italianca! Sa o stapanesti sanatoasa si cat mai multi km fara incidente! Editat Septembrie 24, 2006 de LaMishto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Septembrie 24, 2006 Autor Share Postat Septembrie 24, 2006 sa o stapanesti sanatoasa si sa va aveti fara incidente ps..chiar poti sa o tii ? mie mi se pare destul de mare fejerica era si mai mare, o motocicleta adevarata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 cred ca ai cel mai exclusivist motor de pe forum......cat imi place motocicleta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 In primu` si primu` rand, f.f. faini copilasi ai, sa-ti traiasca! Apoi, e pe Sbz un super baiat, Tremelo, el are o Augusta . E in Belgia el, insa poti comunica cumva prin intermediul forumului, poate sa-ti dea multe informatii bune, are vechime si e bun. Si nu in ultimul rand, ai facut multi barbati invidiosi pe-aicea. Eu sunt unul dintre ei. Si recunosc! Bafta si sa te bucuri de ea fara evenim. nasoale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 In primu` si primu` rand, f.f. faini copilasi ai, sa-ti traiasca! Apoi, e pe Sbz un super baiat, Tremelo, el are o Augusta . E in Belgia el, insa poti comunica cumva prin intermediul forumului, poate sa-ti dea multe informatii bune, are vechime si e bun. Si nu in ultimul rand, ai facut multi barbati invidiosi pe-aicea. Eu sunt unul dintre ei. Si recunosc! Bafta si sa te bucuri de ea fara evenim. nasoale. Tremelo are MV Agusta? Cool. Ultima oara cand l-am vazut avea Ducati. O sa-l contactez, mercic de informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Katy cred ca te-am vazut azi pe N Grigorescu (spre cheiul Dambovitei) cu "pitica" . Doamne, tare frumoasa mai e! Sa fie intr-un ceas bun si la multi km cu ea. P.S. Sugestiv numarul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Am vazut-o si eu aseara la arc, am remarcat-o imediat ce a sosit.. e foaaarte frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Cu ajutorul lui ray am vazut-o si eu...deh ray se plimba pe la arc cu sucu in mana in cautarea frumusetii. Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Mi-a prins degetele intre ghidon si rezervor. In rest e mistoaca rau rau. Katy schimba-i bateria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Octombrie 5, 2006 Autor Share Postat Octombrie 5, 2006 (editat) Mi-a prins degetele intre ghidon si rezervor. In rest e mistoaca rau rau. Katy schimba-i bateria. Si eu mi-am prins de cateva ori degetele intre ghidon si rezervor. Daca raman la ea cu siguranta ii schimb bateria, cum ti-am mai spus si aseara nu sunt sigura ca vreau sa o pastrez, ma bate gandul in primavara sa imi iau o fejerica noua Oricum cu prima ocazie iti dau o bere Ma bucur ca am mai stat de vorba cu voi , pe Irina iar am scapat-o printre degete , imi pare rau ca nu am stat mai mult insa era timpul sa o alaptez pe Maya Ray sar'na pt poze Pe data viitoare Editat Octombrie 5, 2006 de Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Foarte frumoasa , sa o stapinesti sanatoasa . Daca ai de gand sa o dai da un PM cu detalii . Ioan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 da da..fa un topic la vinzari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 ...o asemenea piesa nu trebuie vanduta.... pusa in mijlocul livingului ....si mai departe se intelege... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 eu am venit primul la tine vinerea aia am fost atras ca un magnet, soundul tobelor si felul cum arata este atat de ..... incantator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 ...o asemenea piesa nu trebuie vanduta.... pusa in mijlocul livingului ....si mai departe se intelege... n-am inteles pana nu m-am uitat la avatar, alta poza mai gay nu ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 e, da si costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 n-am inteles pana nu m-am uitat la avatar, alta poza mai gay nu ai? DA ai si tu dreptate am uitat sa imi pun si un papion..... ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 banuiesc ca se pot face la comanda ..dupa "dizeinul" clientului si in romania.cred ca un strungar poate face asa cevaSe face modelul din lemn/MDF/altceva, apoi se toarna din aluminiu in matrita de nisip (se pot gasi ceva rromi mai de teraba care fac de-astea, daca nu exista un mic furnal pe la cineva cunoscut), apoi se rectifica gaurile si suprafetele plane la strungarul/frezorul ala de care ziceai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate