Sinner- Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 ( rvitoradrian@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 ( rvitoradrian@yahoo.com www.louis.de .... parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat August 20, 2006 Autor Share Postat August 20, 2006 te doare mintea ce preturi au acolo. ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 te doare mintea ce preturi au acolo. ( frate , pe mine asa mau invatat , sa cumpar motor ce pot sa intretin, nu ce pot permite sa-l platesc. Daca tu vrei sa folosesti ce arunca altul, sau ai de jucat cu viata ta , e treaba ta. te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 de ce sa dau 150 eur in plus pt un lucru care il pot lua de pe un moto dezmembrat, iar daca pesa respectiva este in conditii optime nu vad problema, hai sa nu exageram unde nu e cazul, merci mult pt gand, mi-am dat seama ca ai ganduri bune, dar eu zic k atata timp cat se verifica pesa la mm e ok. bafta sa ne vdm sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 pb este ca pe ebay nu pre se gasesc discuri de fatza doar de spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 de ce sa dau 150 eur in plus pt un lucru care il pot lua de pe un moto dezmembrat, iar daca pesa respectiva este in conditii optime nu vad problema, hai sa nu exageram unde nu e cazul, merci mult pt gand, mi-am dat seama ca ai ganduri bune, dar eu zic k atata timp cat se verifica pesa la mm e ok. bafta sa ne vdm sanatosi Prob este draga Sinner ca nu prea gasesti asa usor..ori astepti 1-2-3 sapt pana gasesti ieftinake, ori te grabesti si iei de pe louis..so.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroma Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Eu unul sunt adeptul a pune o chestie noua in locul celei vechi...si pe cat posibil la aceeasi calitate sau mai buna, daca imi permit. Este adevarat ca uneori banii nu imi permit acest lucru, de exemplu am avut anvelopa Dunlop si am inlocuit-o cu Mitas, dar orisicum, am pus una noua. Nu sunt adeptul a cumpara o casca second hand, cauciuc second hand si alte chestii. A pune un lucru uzat, inseamna in primul rand sa ai noroc sa gasesti o piesa in "stare perfecta", si tot as sta cu stresul ca ar putea pica. Mai ales cand este vorba de sistem vital al vehiculului precum franare, directie. Sfatul meu ar fi sa iti iei discuri noi, care te vor tine oricum o gramada de km. Am citit o gramada de chestii pe forum, gen pistoane turnate, supape facute de meseriasi si alte artificii. Nu spun ca oamenii respectivi sunt rau intentionati, dar este o solutie de compromis. Eu unul as prefera sa trag motorul pe dreapta pana strang bani. Succes, si mai cauta, nu sunt LOUIS si acest forum ultima solutie. Cauta si in state, pe alte site-uri. Aa si sa nu uit..."atata timp cat se verifica pesa la mm e ok"...Am cunostinte rudimentare de mecanica, dar nu cred ca numai grosimea este singurul parametru care iti indica daca este OK sau nu. Poate vechiul motor dezmembrat a fost folosit la racing si s-au incins, materialul nu mai are aceleasi proprietati. Poate ca discul nu mai este plan. Lucruri greu de verificat, mai ales cand cumperi de pe ebay! Sper sa alegi solutia cea mai inteleapta. Cristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 pacatosule, pe ebay.de, item nr: 8061456539 bafta! dai niste bere! na domnule sari pe ele , ca-s ieftine rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 @cristiroma ma refeream la deviatie nu la grosime, ai dreptate, dar sti tu cu banu.. .. @strumf dau br Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 pacatosule, pe ebay.de, item nr: 8061456539 bafta! dai niste bere! nu mai fac afaceri cu nemtii s-au arabizat toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ideal Fast Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Daca te intereseaza noi avem discuri de frana LUCAS, noi la 740ron/buc, daca te intereseaza ne poti contacta pe email la adresa idealfastservice@yahoo.com sau la nr de tel 0727.047.386, 0746.494.612 sau 031.409.74.68. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 (editat) Eu unul sunt adeptul a pune o chestie noua in locul celei vechi...si pe cat posibil la aceeasi calitate sau mai buna, daca imi permit. Este adevarat ca uneori banii nu imi permit acest lucru, de exemplu am avut anvelopa Dunlop si am inlocuit-o cu Mitas, dar orisicum, am pus una noua. Nu sunt adeptul a cumpara o casca second hand, cauciuc second hand si alte chestii. A pune un lucru uzat, inseamna in primul rand sa ai noroc sa gasesti o piesa in "stare perfecta", si tot as sta cu stresul ca ar putea pica. Mai ales cand este vorba de sistem vital al vehiculului precum franare, directie. Sfatul meu ar fi sa iti iei discuri noi, care te vor tine oricum o gramada de km. Am citit o gramada de chestii pe forum, gen pistoane turnate, supape facute de meseriasi si alte artificii. Nu spun ca oamenii respectivi sunt rau intentionati, dar este o solutie de compromis. Eu unul as prefera sa trag motorul pe dreapta pana strang bani. Succes, si mai cauta, nu sunt LOUIS si acest forum ultima solutie. Cauta si in state, pe alte site-uri. Aa si sa nu uit..."atata timp cat se verifica pesa la mm e ok"...Am cunostinte rudimentare de mecanica, dar nu cred ca numai grosimea este singurul parametru care iti indica daca este OK sau nu. Poate vechiul motor dezmembrat a fost folosit la racing si s-au incins, materialul nu mai are aceleasi proprietati. Poate ca discul nu mai este plan. Lucruri greu de verificat, mai ales cand cumperi de pe ebay! Sper sa alegi solutia cea mai inteleapta. Cristi. Cristi, bravo. Sa fim seriosi Sinner..adiq iti iei toba de 200 de euro si te zgarcesti la FRANE ??? Ebay sux, am prieteni buni carora le-au venit ziare in loc de ce comandasera ei... Editat August 24, 2006 de tau_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Am citit o gramada de chestii pe forum, gen pistoane turnate, supape facute de meseriasi si alte artificii. Astea se intampla mai ales la comuniste unde piesele turnate la "meseriasi" (e.g. Combinatul Slatina, Turbomecanica) sunt MULT mai bune decat k.k.turile rusesti NOI pe care dai bani DEGEABA! (scuze de offtopic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate