Alex_250EXC Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 care aveti o harta personalizata pt un PC3 Micron Slip On si filtru stoc la un 1000rr 2004? ca mie imi da in nas intre 3500-5000RPM si deja incepe sa ma dispere. ms mult P.S. dar nu cele de pe PC. com ca alea sunt praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 PC e vai steaua lui daca nu faci o harta personalizata pe motoreta ta. Du-te si fa-ti una...costa, dar vei fii fericit dupa aceea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 13, 2010 Autor Share Postat Septembrie 13, 2010 survolaj am inteles ca la noi nimeni o face cum trebuie. iar pt asta ar trebui sa ajung in ungaria. nu stiu daca se merita. cred ca cel mai ok daca nu ii dau de cap e sa il scot si sa il vand. mai bine iau ceva ce imi trebui e decat ceva ce nu reuseesc sa ii dau de cap. Nu imi spune ca la UM la masinuta ca multi i-am auzit ca au dat banii degeaba ca nu e deloc cum se asteptau sa fie pe dyno. Pm om vedea ce si cum. Ma gandeam ca poate a fost vreounul cu mobra la Dyno si i-au facut o harta personalizata sa o pun la mine sa vedem daca merge la fel de prost sau se imbunatateste cu ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 (editat) survolaj am inteles ca la noi nimeni o face cum trebuie. iar pt asta ar trebui sa ajung in ungaria. nu stiu daca se merita. cred ca cel mai ok daca nu ii dau de cap e sa il scot si sa il vand. mai bine iau ceva ce imi trebui e decat ceva ce nu reuseesc sa ii dau de cap.Nu imi spune ca la UM la masinuta ca multi i-am auzit ca au dat banii degeaba ca nu e deloc cum se asteptau sa fie pe dyno. Pm om vedea ce si cum. Ma gandeam ca poate a fost vreounul cu mobra la Dyno si i-au facut o harta personalizata sa o pun la mine sa vedem daca merge la fel de prost sau se imbunatateste cu ceva. Am si eu pc3 -ul asta pe un 636 si mi-a mai facut si mie figuri.Am vb la United si costa 200 ron sa iti verifice daca e ok harta pe care o ai,daca functioneaza in parametri normali si te mai costa cateva zeci de ron sa iti puna o harta mai buna...Acuma,mai intreb si eu in stanga si in dreapta inainte sa arunc aiurea cu banii...Daca te duci si faci testul pe dyno da-mi si mie te rog pm cu ce ai facut,daca s-a schimbat in bine sau in rau. Editat Septembrie 13, 2010 de ionutene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 13, 2010 Autor Share Postat Septembrie 13, 2010 ionut sincer nu prea imi vine sa dau 500-600ron sa imi puna o harta personalizata. pana mea... si orcum am inteles ca , cam 60% au avut probleme si cu harta pusa la UM. ideea e ca trebuie un tuner priceput la cifre si un dyno. acum sa vedem ce o iesi. momentan astept de la cineva de pe forumul 1000rr.net o harta sa vedem cum merge si o sa incerc si harata de la micron din europa ca am vazut ca sunt harti pt state si harti pt europa. abia aseara am observat asta si o sa ma duc sa o incarc si pe aia sa vedem cum merge. la united prea curand nu o sa ajung... mai bine vand PC-ul ca vad ca mai multe figuri imi face decat sa mearga cum trebuie Mesaj completat am sunat la UNITED MOTORS si testul pe dyno e 180 si inca max 100 pt o harta custom... asa ca vineri la 9:15 am programare la ei sa vedem ce imi fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 sa ne anunti si pe noi ce ai rezolvat la united motors si cam ce ti-a iesi pe dyno, cam cat de mare era abaterea de la harta pe care o aveai la harta pe care au bagat-o ei si nu in ultimul rand cati cai scoate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 13, 2010 Admin Share Postat Septembrie 13, 2010 Interesant.. Prima oara ne spusesesi ca nici nu vrei sa auzi de UM si apoi...ti-ai si facut programare! Este o vorba:gura bate kuru.. Ce sa intelegem de aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 14, 2010 Autor Share Postat Septembrie 14, 2010 l.u.v. intelegi ce vrei... in momentul in care vezi ca mobra nu vrea sa mearga de nici o forma cred ca mai faci si compromisuri... se pare ca e greu de inteles pt unii P.S. - am incercat sa uploadez niste harti cu adevarat bune pt 1000RR dar se pare ca nu imi e permis sa uplodez asemeanea fisiere. asa ca daca vrea cineva vreo harta buna de PC3 1000RR 2004 sa imi dea un PM si il rezolv. ca eu mi-am pus aseara una din ele si merge impecabil. dar o sa vrea sa vad si ce imi iese la dyno si ce harta imi dau ei ca alternativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 14, 2010 Admin Share Postat Septembrie 14, 2010 Nu, ideea era sa nu vorbesti inainte si din auzite! Elegant era sa iti spui parerea DUPA ce veneai de la UM. Nu crezi ca asa era mai elegant? Daca Masinutza iti face treaba buna ce o sa mai spui? In fine..spor la lucru, sa-ti mearga motoreta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 l.u.v. intelegi ce vrei... in momentul in care vezi ca mobra nu vrea sa mearga de nici o forma cred ca mai faci si compromisuri... se pare ca e greu de inteles pt unii De ce nu te intorci la stock? Presupun ca la specificatiile producatorului mergea bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 De ce nu te intorci la stock? Presupun ca la specificatiile producatorului mergea bine. Pei si-a luat pc3 tocmai ca sa numai fie stock....si ptr ca diferenta cu pc3 chiar se simte si conteaza super mult mai ales daca e buna harta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 14, 2010 Autor Share Postat Septembrie 14, 2010 daca masinuta face treaba buna imi cers scuze in fata voastra si a lui si retrag tot ce am spus. stock merge perfect, am incercat-o ieri , ideea e sa nu fie stoc. Cu PC si harta buna este o alta mancare de peste. o sa vedem mai exact vineri ce si cum cum spuneam mai sus cine are 1000RR si vrea harti sa imi dea un semn... sa vad la ei cum se comporta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 si in plus un pc3 iti poate scadea consumul. faci 2 harti, una pentru forja si una pentru drum lung. am pe aprilia si am un notebook (sau cum s-o numi, un laptop mic, cu ecranul de vreo 10 inchi sau ceva de genul) pe care il tin la mine tot timpul (am nevoie de el) si la drum lung am reusit sa scot 4.8% la 120-130 la ora. nu prea mai are bilute dar cand merg la campie cel putin nu prea are rost. daca ma apuca nebuneala trag pe dreapta si in cateva minute s-a rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 14, 2010 Autor Share Postat Septembrie 14, 2010 foarte interesanta ideea... o sa vedem vineri ce si cum pacat ca eu am un ditamai vaio si nu il pot lua cu mine mereu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Offff.... injectiile astea.. mereu mi-a fost frica de injectii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 17, 2010 Autor Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) am fost azi la UM la masinuta... dar se pare ca e o problema si nu si-a dat seama de la ce... pe dyno scoate 110 CP trasi de par... undeva e o buba... filtrul de benzina e cam singurul care nu a fost schimbat... in rest toate sunt schimbate. mi-am facut programare si vinerea viitoare sa ma duc cu mobra fara PC sa vedem ce si cum... ca mie personal imi lasa impresia ca problema este la PC nicidecum la celelalte componente... o sa va mai tin la curent P.S. toata afacerea cu dyno m-a dus la 250 ron Editat Septembrie 17, 2010 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 e honda, cati cai ai vrea sa aiba la roata, cat spune fabrica? acum mai serios, pe strada se simte ca e cam anemica? nu de alta da' dyno-urile astea sunt cam de caca. mai ales asta facute de aceeasi firma care fac si dynojet si pc. poate e de la dyno... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 am fost azi la UM la masinuta... dar se pare ca e o problema si nu si-a dat seama de la ce... pe dyno scoate 110 CP trasi de par... undeva e o buba... filtrul de benzina e cam singurul care nu a fost schimbat... in rest toate sunt schimbate. mi-am facut programare si vinerea viitoare sa ma duc cu mobra fara PC sa vedem ce si cum... ca mie personal imi lasa impresia ca problema este la PC nicidecum la celelalte componente... o sa va mai tin la curent P.S. toata afacerea cu dyno m-a dus la 250 ron E cumva primul model de 1000rr? Vezi ca sunt renumite ca trag ca 600-ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 19, 2010 Autor Share Postat Septembrie 19, 2010 bai nene ... de 2 zile am scos PC-ul... zici ca e cu totul alta motocicleta. Trage de nu are aer. abia astept sa ma duc vineri cu ea asa ca sigur fara ala scoate mult mai mult. se simte foarte bine acum fara PC ca a venit puterea la loc. asa ca eu cred ca e de la PC. poate vrea cineva un PC ca la mine se pare ca nu merge, asa ca il dau cu 150 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 bai nene ... de 2 zile am scos PC-ul... zici ca e cu totul alta motocicleta. Trage de nu are aer. abia astept sa ma duc vineri cu ea asa ca sigur fara ala scoate mult mai mult. se simte foarte bine acum fara PC ca a venit puterea la loc. asa ca eu cred ca e de la PC. poate vrea cineva un PC ca la mine se pare ca nu merge, asa ca il dau cu 150 euro. Chiar ma gandeam cum ar fi in comparatie cu ECU original... in regim de amator e foarte greu sa "imbunatatesti" performantele unui motor deja performant. Dusmanul lui "foarte bine" este... "mai bine", insa de cele mai multe ori efortul nu merita diferenta. Aia de la stand nu'ti dau nici o hartie, graficul puterii?... ar fi interesant de vazut diferentele. Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Daca toata motoreta e stoc - atunci ce naiba mai vrei PC3 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 (editat) Daca toata motoreta e stoc - atunci ce naiba mai vrei PC3 ? E de vanzare: /index.php?...amp;pid=2601457 Editat Septembrie 19, 2010 de Baiazid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 20, 2010 Autor Share Postat Septembrie 20, 2010 (editat) eu nu stiu unde naiba ai citit tu ca toata motoreta e stock dar in fine... fiecare citeste pe sarite si ia partea care ii convine am spus si la inceput ca e cu slip on micron si filtre kn dar in fine... baiazid si cam ce a vrut sa insemne postul tau ca nu prea inteleg Editat Septembrie 20, 2010 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 baiazid si cam ce a vrut sa insemne postul tau ca nu prea inteleg Auzisem ca Survol era interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 20, 2010 Autor Share Postat Septembrie 20, 2010 ahhh... ok... am crezut ca e un apropo ca vreau sa vand un PC stricat my bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate