IraSciBil Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 (editat) don'soara...ce n-ati inteles????? uichendul 15-17 septembrie....Breaza....''districtul'' Talea, adica....vre-o 2 km langa Breaza.....intalnire.....cu bere...gratare....bla bla Nu fi mah taran! Domnisoara,sunati'ma si o sa va fiu eu ghid.O sa va lamuresc toate nelamuririle.TOATE! Ahhhhhhhhhhhhhh,revin,nu pot sa mint,asta e singurul meu defect:sunt prea sincer.Nu chiar toate Am stabilit alta data pt. a nu se intercala cu celelalte 2 intruniri! Am vazut ca este foarte multa lume interesata de aceasta ''intalnire'' dar din pacate nu putesau sa ajunga pt. ca se duceau ori la Galati...ori la Targoviste Ai vrut sa scrii suprapune Editat August 24, 2006 de IraSciBil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Sunt pasuni intregi si dealuri...si campii....si paduri! Avem o tara bogata cu oameni frumosi si harnici! Si orase falnice cu o industrie de invidiat! Si sunt si locuri de campat! Normal ca ai unde sa campezi dhaaa Pt. domnu' Irascibil LASA-NE LASA-NE Unde era cumintenia si gentiletea! NE LASI! Frate....de ce nu incerci sa agati in alta parte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 e urat si n-are sanse, pe net nu-l vede lumea completez si gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 (editat) e urat si n-are sanse, pe net nu-l vede lumea completez si gras Si asta,dar in mare parte pt ca aici sunt tipe misto,sensibile si delicate,care stiu sa apreciez un suflet romantic ce'si cauta fericirea Rahat!Ma mustra constiinta iar,am mintit mai sus:tipele de pe forum pun botu' repede,asta e ideea Editat August 24, 2006 de IraSciBil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Asa e fetelor???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mea Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Si asta,dar in mare parte pt ca aici sunt tipe misto,sensibile si delicate,care stiu sa apreciez un suflet romantic ce'si cauta fericirea Rahat!Ma mustra constiinta iar,am mintit mai sus:tipele de pe forum pun botu' repede,asta e ideea Sa nu ai surprize! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 (editat) Sa nu ai surprize! Ador surprizele Mai am putin si ma prostituez(nu ca m'ar deranja),daca nu veniti la Breaza aia sunteti! Editat August 24, 2006 de IraSciBil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Un ultim anunt......la facilitati putem trece si una ''bucata'' Irascibil Ofera servicii de prostituata! Doar primeste! Doritorii trebuie trecuti pe lista! Primeste doar barbbati! Atentie insa ca este cam naravas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 naravas, adica nu sta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Un ultim anunt......la facilitati putem trece si una ''bucata'' Irascibil puaaaahhhhhhhhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 naravas, adica nu sta? Trebuie sa-l tii strans inainte de ''contact'' Dup-aia...ii place Puteti sa faceti si enduro cu el! hardenduro that is! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mea Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Un ultim anunt......la facilitati putem trece si una ''bucata'' Irascibil Ofera servicii de prostituata! Doar primeste! Doritorii trebuie trecuti pe lista! Primeste doar barbbati! Atentie insa ca este cam naravas Exista si forum pentru matrimoniale.Incearca acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 (editat) Serios, chiar nu inteleg dc nu se inghesuie lumea la asa ceva..cand e de baut ca porcii si turat motoare la 5 dimineata toata lumea se baga... Cand e de peisaj frumos, cazare super (nici nu cred ca e scump la vilele alea iar conditiile par mai mult decat ok), berbecuti, gratare si bere cat cuprinde incep disputele pe forum. Serios daca inteleg ceva ....personal daca e vremea frumoasa pe 15-17 vin negresit.. Later edit..am vazut preturile si la cazare pe la pagina 6-7, mie mi se par ok...auzi stephone da branza d-aia in trunchi de brad este pe acolo? Editat August 24, 2006 de tau_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 (editat) Serios, chiar nu inteleg dc nu se inghesuie lumea la asa ceva..cand e de baut ca porcii si turat motoare la 5 dimineata toata lumea se baga... Cand e de peisaj frumos, cazare super (nici nu cred ca e scump la vilele alea iar conditiile par mai mult decat ok), berbecuti, gratare si bere cat cuprinde incep disputele pe forum. Serios daca inteleg ceva ....personal daca e vremea frumoasa pe 15-17 vin negresit.. Ai inteles gresit : la Breaza e vorba de prima varianta,partea a 2a e basm Stefan,te bat de te caci pe tine.Cum ma treci mah la facilitati??????????????Facil esti tu la cap! @tau_xxx : branza o sa fie,dar la trunchi de stephon Editat August 24, 2006 de IraSciBil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Ai inteles gresit : la Breaza e vorba de prima varianta,partea a 2a e basm Hmmm..citez.. Facilitati: - bere, bere, bere - gratare si protap cu berbecuti - atmosfera de munte cu branza si pastrama - 3 corturi militare - wc-uri ecologice - dusuri - locuri pt. campare - paza asigurata de politia comunitara Atmosfera de munte e atmosfera de munte..atmosfera de vama e aia cu "stat rupt de beat" 3 zile si 3nopti..sau poate confund eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mea Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Hmmm..citez.. Facilitati: - bere, bere, bere - gratare si protap cu berbecuti - atmosfera de munte cu branza si pastrama - 3 corturi militare - wc-uri ecologice - dusuri - locuri pt. campare - paza asigurata de politia comunitara Atmosfera de munte e atmosfera de munte..atmosfera de vama e aia cu "stat rupt de beat" 3 zile si 3nopti..sau poate confund eu.. Ma intreb si eu daca exista si altceva decat "atmosfera de vama". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 tau...da ma! o sa fie branza de burduf! mea...d-aia exista Irascibil! El este o persoana romanitica care te va scoate la restaaurant, unde o sa simti atmosfera mult visata de tine! red red wine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 tau...da ma! o sa fie branza de burduf! mea...d-aia exista Irascibil! El este o persoana romanitica care te va scoate la restaaurant, unde o sa simti atmosfera mult visata de tine! red red wine Romanitic esti tu la cap! 1 2. La ce restaurant ma mai primeste pe mine in Breaza?!? 3. Cine plateste?Romantic oi fi io,da' multimilionar nu prea 4. Ma mai gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mea Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 tau...da ma! o sa fie branza de burduf! mea...d-aia exista Irascibil! El este o persoana romanitica care te va scoate la restaaurant, unde o sa simti atmosfera mult visata de tine! red red wine Ca sa nu ai senzatia ca vorbesti degeaba... Red red wine ... nu prea! Atmosfera mult visata...e greu de spus care este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 mea...d-aia exista Irascibil! El este o persoana romanitica care te va scoate la restaaurant, unde o sa simti atmosfera mult visata de tine! red red wine Lasa lasa, n-am eu nev de romantismul lu' irascibilu ...da a zis cineva ceva de romantism si de atmosfera visata de mine? ..hmmm.. Ma gandeam doar ca pare un loc super ok in care ne putem delecta Âşi cu alte activitati in afara de "facutul manga." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mea Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Lasa lasa, n-am eu nev de romantismul lu' irascibilu ...da a zis cineva ceva de romantism si de atmosfera visata de mine? ..hmmm.. Ma gandeam doar ca pare un loc super ok in care ne putem delecta Âşi cu alte activitati in afara de "facutul manga." Tu est tau.Eu sunt mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Tu est tau.Eu sunt mea! Asta e ca aia "eu tarzan, tu jean"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mea Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Asta e ca aia "eu tarzan, tu jean"? coincidenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 va rog - join a chatroom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 Asta e ca aia "eu tarzan, tu jean"? gein Asta in cazul in care tarzan nu e gay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate