fr3eman Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 (editat) Plecarea pe la 9 dimineata...tura are aproximativ 500 de km...drumul este in stare perfecta de la un cap la celalalt si vremea pare sa fie buna ...Cine se baga? Editat Septembrie 16, 2010 de fr3eman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 cauta-ma, o sa fim mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Haualeo, stati ca vin si eu,unde sa va caut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caron Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 cauta-ma, o sa fim mai multi Unde si cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) Nu sunt sigur ca sunt capabil sa plec la 9 din Bucuresti dar suna interesant Editat Septembrie 17, 2010 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fr3eman Postat Septembrie 17, 2010 Autor Share Postat Septembrie 17, 2010 pai hai sa stabilim o ora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 pai zi tu, e topicul tau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fr3eman Postat Septembrie 17, 2010 Autor Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) pai zice cesar ca sunt mai multi..poate au stabilit ei deja cva si ne alturam si noi Mesaj completat Ora 9.30 MOL pe soseaua Colentina. Nu Peco Voluntari. Suntem mai multi pana acuma...apelati cu incredere )) Editat Septembrie 17, 2010 de fr3eman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Ok Mesaj completat Executat plimbare. Poze mai incolo ca nu am cablul de descarcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIOCIO25 Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 (editat) daca pana maine la 8:30 nu mai confirma cineva din titan ca merge la plimbarica propusa de mine /index.php?...t&p=2598764 venim cu voi voi ce parere aveti de sighisoara si traseul propus.... care sunt ultimele detalii ale plecarii voastre ? Editat Septembrie 18, 2010 de CIOCIO25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 voi ce parere aveti de sighisoara si traseul propus.... e un traseu frumos,.... dar cu alta ocazie Mesaj completat Executat plimbare. Poze mai incolo ca nu am cablul de descarcare. pac - pac, am mai trecut inca una in calendarul 2010, ...pentru unii poate chiar ultima, stiu ei de ce .... si cateva POZE numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Da, chiar ca sunt sanse mari sa fie ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Hai ca am gasit cablul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BasharBobby Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Ar fi misto daca am repeta traseul... zic si eu! Mi-a facut placere sa merg cu voi și-i multumesc in special lui Dan Cand aveti timp si chef, merg cu voi! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 cine e cu gixxerul portocaliu cu negru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Nimeni. A venit omul sa manance ceva si a plecat mai departe. Asa a iesit in foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JFK Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 frumoasa plimbare si la cat mai multe in continuare noi nu am mai avut curajul sa plecam din cauza vremii dar pe sambata sau duminica ne bagam la orice plimbare spre Brasov .. si mai departe traseul nostru cu B - Cheia - Bv - Sighisoara si inapoi pe valea Prahovei ar fi tinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 e un traseu frumos,.... dar cu alta ocazie Mesaj completat pac - pac, am mai trecut inca una in calendarul 2010, ...pentru unii poate chiar ultima, stiu ei de ce .... si cateva POZE numai bine Sper sa nu fie ultima ... io ma intorc in tara in doua saptamani si sper sa mai am cel putin un weekend in care sa fac tura asta ... oricum ... super tura si foarte misto pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Aha ! V-am vazut cand ati plecat de la Barajul Siriu, in formatie si ne-am salutat. Eram eu cu Z-ul, colegul ddmkro cu Harley si colegul ac76 cu ZXR-ul cu care v-ati vazut la Baraj. Salutari si pe calea asta ! Va invidiez ca ati papat la Il Refugio, noi am fost acolo la 9, dar nu era deschis. Si ne ploua in gura dupa jumarile de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Din poze rezulta ca ati mers invers, mai intai Siriu si apoi Cheia Bine ca n-am venit, nu-mi place asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Da,este cum spuneam noi, bucla cu capul in jos! Nici mie nu-mi place asa dar se anuntate mai mohorat pe la munte si daca ploua o luam inapoi de la Siriu, cam asta a fost logica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ac76 Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Frumos traseul, eu il fac de cateva weekend-uri pe sensul celalalt. Deci... v-a prins ceva ploaie pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Frumos traseul, eu il fac de cateva weekend-uri pe sensul celalalt. Deci... v-a prins ceva ploaie pana la urma? Nu, n-a pluat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fr3eman Postat Septembrie 21, 2010 Autor Share Postat Septembrie 21, 2010 n are importanta dak e intr-un sens sau altu....tot frumos e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate