Evol Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 (editat) Cam multa vorba pt nimic concret!!!!!!Nimeni nu obliga pe nimieni la o intalnire! Daca vreti sa va plimbati sau sa beti....e clar problema voastra! Dca rufele se spala pe forum...e trist! Idea cu intalnirea de miercutri la crasma pt stabilirea plimbarii de sambata...era buna, si functiona cand eram mai putini, acum s-au mai schimbat vremurile. Va doresc tuturor drumuri cat mai bune (cum va doriti voi sa fie)si poate o sa ajungeti la un consens.sa ne vedem cu bine pe sosea!!!! Bogdan aka EVOL Editat Martie 12, 2008 de Evol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Bah Bera... hai la o liniuta pe poiana bata'te sa te bata ! nici sa ma supar nu pot p'aici ! cind ma hotarasc sa'mi tune si sa'mi fulgere , ma facetzi sa rid ! pai treaba'i aista ? na ca mi'a trecut ... tu esti de vina pacasacule . drept razbunare o sa vorbesc cu baietzii de la iris sa inceapa sa cante ceva black sau death . sa te vad atuncea cum mai dansezi si suferi tu pe " ultima toamna " sau " floare de iris " ! minculescule ce esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexmarin882000 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 ceva plimbare weekendu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 o plimbarica mica pina la sf.ghe te coafeaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 OK, I'm in. Am vb cu Dan la tel, vine sa-si ia mandra, apoi trece pe la mine si venim. sper ca stie el unde e intalnirea ca yo habar nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Maine seara la "Bisericute"!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 apar si io maine dupa 19... sper ca pina la ora aia sa se fi stabilizat situatia bisericutelor ca mi-a ajuns in git nodul din stomac... si daca va gasesc cu cintind cu o bere in mina, sa mor daca nu ma bag si io la vocea a treia asfalt.... p.s.la cite gropi am intilnit dupa iarna,il prefer si ud numa sa fie asfalt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 propun o catedrala, nu bisericutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 nu mai injur ca ma bip astia din nou cu warnuri dar v-as zice ce imi bag eu in bisericile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 dar v-as zice ce imi bag eu in bisericile voastre sa fie organul genital masculin in stare de erectie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 sa fie organul genital masculin in stare de erectie?? nu achile...organ masculin in erctie sau nu,se gaseste in general la barbati.... la copii le ramane nisipul.... http://www.youtube.com/watch?v=9AJYa58Zg80 asta-i pentru djixu ca sa nu se supere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Bre, miercurea asta in bavaria, la plecare, nu a intins nimeni mana sa-mi ia si mie bricheta zippo uitata pe masa? Era neagra simpla, B. Pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burcoiu Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 si berea cine o da daca esti uituc ca sa-ti recuperezi faimosul zippo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Cine sa o dea? IO Dau 5 beri sa-mi recuperez bricheta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pebbles Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 scuze de off dar mougli,vrei sa mergi la meci cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 E o invitatie? Bricheta o am/aveam cadou de la frate-miu, tin mult sa o recuperez. Nush ce a fost in capu meu de am uitat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pebbles Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 invitatie la cautat bricheta,cu toate ca.....(nu vreau sa fiu pesimista) dar slabe sanse sa o mai gasesti ia o si resemneaza-te cu ideea,sau ii zici lu' frate'tu sa-ti cumpere alta (vezi ca au la Gravo unele faine :D) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 linisteste'te man . poate nu ai intzeles umorul lui calin . bricheta e la el , stai linistit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 linisteste'te man . poate nu ai intzeles umorul lui calin . bricheta e la el , stai linistit . nu e ba aia pe care am last-o gaj atunci in bavaria sa luam beutura pt Suzy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Sarumanaaaa Weekendu asta e... O sa fiu la inmormantarea lui Eugen, si maine la o alta inmormantare. Ramane pe miercuri sa dau de baut. Merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Ciupind azi o raza de soare am "aterizat" voit intr-un local, la intersectia str. Mihai Viteazul cu Dimitrie Cantemir, chiar vis-a-vis de parcarea din spatele Aulei Universitatii, unde am poposit pret de vreo ora, rastimp in care am consumat si o cafelutza. Spatios, aerisit bine de tot, loc pt 40 de persoane, cand vine caldura inca 40 de locuri pe terasa, numai bine tii si sucul la racoare si motorul la vedere, doar e loc de parcat berechet acolo. Preturi accesibile, mai bune decat in alte zone, vor zice altii mai multe. Eu va propun sa dam o raita miercuri la 6 pm pe acolo, si daca nu a fi plac, 'om vedea, hrubele din oras tot acolo raman. Asadar, astept pareri pro si contra. Si cum serverul acesta icneste din toate hard-urile, nici macar poze de 4 kb nemaiputand fi vizualizate, mai bine va las un link sa vedeti voi pe unde exact e localul respectiv : http://www.hartionline.ro//brasov/harta/e4.html (la intersectia str. Mihai Viteazul cu Dimitrie Cantemir) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Da,e ok... trec pe langa baruletu ala de fiecare data cand ma duc/intorc de la munca, si pare ok... Merita incercat... n-avem nimic de pierdut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 aprob.ne vedem miercuri acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Apai daca aproba gipsu vin si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Deci pana la urma ne intalnim direct acolo la o anume ora sau in livada la 17:30-18:00 dupa care ne taram pana acolo!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate