Syth Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Daca are cineva chef de o tura de Poiana, ne intalnim azi, 11.11.2008 la ora 16:30 la Livada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi_C Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 I'm in ... as usual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaela si Roby - DUCATI Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Ar putea s?-mi spun? si mie cineva zilele si ora c?nd se vor tine radunurile de moto ?n Brasov? MERSI MULT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Ar putea s?-mi spun? si mie cineva zilele si ora c?nd se vor tine radunurile de moto ?n Brasov? MERSI MULT ce sa se tina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) ce sa se tina ? 'radunurile'=adunarile ...cred ... ca n-am gasit termenu prin dex-u vechiului limbaj egiptean Editat Februarie 4, 2009 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Am si eu o intrebare asa mai stupida.Astia asa ca mine , mai mici , calare pe 50cmc au ce cauta pe acolo?In bavaria?Binenteles tot cand va intalniti si voi. Am uitat , tre sa dea dhamzea o bere.A promis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Am si eu o intrebare asa mai stupida.Astia asa ca mine , mai mici , calare pe 50cmc au ce cauta pe acolo?In bavaria?Binenteles tot cand va intalniti si voi. Am uitat , tre sa dea dhamzea o bere.A promis. poti sa vii fara probleme.nu se fac discriminari la carciuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Am uitat , tre sa dea dhamzea o bere.A promis. si ce , ai impresia ca nu ma tin de promisiune ??? "one man, one word" , pal !!! hej !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 si ce , ai impresia ca nu ma tin de promisiune ???"one man, one word" , pal !!! hej !!! atunci ramane pe miercuri la 8 in bavaria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 o sa fie si suzy pe acolo...multa grija cu berile alea....in razboiul cu vodca ...taria a castigat mereu....asa ca miercuri sa fiti hraniti bine ca o sa fie un show pe cinste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_cojocaru Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 ATENTIE FETELOR.... Caut partenera de drum pentru o tura in GRECIA pe 2 roti.............astept propuneri serioase......... Sa nu va prind ca radeti de anuntul meu ca va.....calc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Fii domne mai clar.... pasageră sau motoretista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Care iese azi!?... am chef de-o tura de cel putin 300 km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) ASTAZI LA ORA 20:30 IN LIVADA POSTEI SE PUNE LA BATAIE OPERATIUNEA "UN GRATAR UN MIC S-O BERE" PENTRU CEI PE 2 ROTI(IESIREA E "organizata" de CSBV, adica aia cu cilindreii mici) PT ZIUA DE DUMINICA(ADICA MAINE).PREZENTA OBLIGATORIE PT TOTI CEI CARE VOR SA VINA. Locatia va fi stabilita in seara aceasta.Nu va fi un traseu mai lung de 100 km dus-intors si cu o viteza mai mare de 40-50 km/h. Cei interesati sunt asteptati. Editat Aprilie 4, 2009 de bassu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 "un mic sio bere"? voi incurajati consumul de licori bahice pa doo roti? rushinicaaa sper ca a iesit fara incidente asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Pai putea fi si-o bere fara alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Pt cine-i amator de-o iesire azi:Livada ora 18:00. Daca iesiti mai repede,ma gasiti in Poligon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Ieri am ajuns aproape de Babarunca unde am servit un bulz d'ala bun facut de Nea Mamaliga.Cu parere de rau se pare c-a fost primul si ultimul pe anul asta caci azi dimineata a luat foc toata pensiunea . Vlatutze....preia legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sightless Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Care are maine timp de o plimbare?As vrea sa imi fac si eu niste prieteni din randul motociclistilor, (sunt c-am lonely prietenii mei nu au aceeasi pasiune ca mine), am mers mai mult singur si am zis sa incep sa imi fac si prieteni Pt inceput as vrea sa ies cu cineva mai experimentat si care sa nu ma "alerge" pe sosea Deci care se ofera?Care are timp?Il rog sa posteze aici ora si locul de intalnire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Ieri am ajuns aproape de Babarunca unde am servit un bulz d'ala bun facut de Nea Mamaliga.Cu parere de rau se pare c-a fost primul si ultimul pe anul asta caci azi dimineata a luat foc toata pensiunea .Vlatutze....preia legatura! anuntat tarziu, a ars tot, cladiri neasigurate... am fost ultimi lui clienti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levi's Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Care are maine timp de o plimbare?As vrea sa imi fac si eu niste prieteni din randul motociclistilor, (sunt c-am lonely prietenii mei nu au aceeasi pasiune ca mine), am mers mai mult singur si am zis sa incep sa imi fac si prieteni Pt inceput as vrea sa ies cu cineva mai experimentat si care sa nu ma "alerge" pe sosea Deci care se ofera?Care are timp?Il rog sa posteze aici ora si locul de intalnire! ies eu maine dar inca nu stiu la cat mai am cate ceva de facut la nou moto, dupa care ies la o tura de recunoastere daca te intereseaza vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sightless Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Pai pe la cat sa zic?Mai dupa masa? 3-4 ar fi ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia_D Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Ieri am ajuns aproape de Babarunca unde am servit un bulz d'ala bun facut de Nea Mamaliga.Cu parere de rau se pare c-a fost primul si ultimul pe anul asta caci azi dimineata a luat foc toata pensiunea .Vlatutze....preia legatura! Acum am citit ce ai scris si nu-mi vine sa cred pacat de munca lu' nea Banu. Dar macar a fost bulzul "deosebit"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Acum am citit ce ai scris si nu-mi vine sa cred pacat de munca lu' nea Banu. Dar macar a fost bulzul "deosebit"? Nici tu nu ai ajuns ?Am virat spre Tarlungeni si am dezmortit-o umpic pe-acolo.E super bun drumul si liber Pana in centura e mijtoDaca stiam ca nu urci veneai cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia_D Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Nici tu nu ai ajuns ?Am virat spre Tarlungeni si am dezmortit-o umpic pe-acolo.E super bun drumul si liber Pana in centura e mijtoDaca stiam ca nu urci veneai cu mine Ba da, am fost, dar am plecat putin mai devreme. Inainte sa inceapa baietii sa manance. Se lasase un frig d-ala de intra in oase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate