mihaiand Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 da ...ai perfecta dreptate pot sa ma strecor oricunde ..e ulil , practic si prea sexy scuteru asta .... e model 2008 kymco pix se numeste ... atasez si poza sper sa va placa sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 sa-l stapanesti sanatos ms ms ... acuma trebuie sa`i fac rodaju` ... si trebuie sa scr... merg f incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 ms ms ... acuma trebuie sa`i fac rodaju` ... si trebuie sa scr... merg f incet ai grija ... sa il faci calumea ... ca dupaia o sa regreti ... si sti ce urmeaza : set , role , bla bla si mai rau ! mina noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 care dintre voi are photo shop si ma ajuta si pe mine?ca vreau sa`mi vopsesc jentile albe si alte chestii si nush cuym ar iesi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max XOR Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 In primul rand va multumesc de primirile calduroase . Nu va faceti griji ca nu sunt chiar asa de destrablat sau cu idei care ar putea fi periculoase/ / Era o sugesti inofensiva dar acuma ca vad ca se face mare caz... scuterul meu nu este cel mai rapid garantat si demonstrat!! Ma-m gandit ca e o comunitate si ca nu egzista politie in ea. Aaa..ce sa zic imi cer scuze daca am ofensta sau suparat pe vreunul din voi sau daca inconstient am incalcat o regula. Cat despre intalnirii sper ca de data asta sa fim mai multi ca sa apucam macar sa ne cunoastem toti. \\Dar pana atunci multa bafta ! Life is what you make it !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 care dintre voi are photo shop si ma ajuta si pe mine?ca vreau sa`mi vopsesc jentile albe si alte chestii si nush cuym ar iesi... Pune poza si se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 (editat) jentile si chestia aia mai deschisa la culoare unde tii picioarele...carenajul ala crem...alb sa fie:D.merci mult de tot PS:si aparatoarea aia mica gri d ela roata din fata,ertieruld e la frana pe fata si capacul de la transmisie.toate albe.sar`mana:D Editat Ianuarie 31, 2008 de baietzii_ctl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 mai pune`o o data plss k nu s`a luat toata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 (editat) jentile si chestia aia mai deschisa la culoare unde tii picioarele...carenajul ala crem...alb sa fie:D.merci mult de tot PS:si aparatoarea aia mica gri d ela roata din fata,ertieruld e la frana pe fata si capacul de la transmisie.toate albe.sar`mana:D Editat Ianuarie 31, 2008 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 (editat) O pune la fel Editat Ianuarie 31, 2008 de VioS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Asa este Alias.....putin mai dur cu noii veniti...........iar provocarile care pot duce la intamplari nefericite, astea le lasam pe seama profesionistilor. Noi suntem doar o gasca de prieteni care impartaseste senzatia placuta de a merge cu scuterul, de a face un gratar, o partida de pescuit.....etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 chiar a iesit super tare...multumesc mult de tot baieti....iar cu murdaritul cam asa e...dar de....`baba sufera la frumusete`....oricum si acu se jegareste usor ca`i la fel de deschis....dar cre ca o sa fac toate alea albe .mi se pare ca ar da f bine....voi ce spuneti? arata bine asa cu alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 In primul rand va multumesc de primirile calduroase . Nu va faceti griji ca nu sunt chiar asa de destrablat sau cu idei care ar putea fi periculoase/ / Era o sugesti inofensiva dar acuma ca vad ca se face mare caz... scuterul meu nu este cel mai rapid garantat si demonstrat!! Ma-m gandit ca e o comunitate si ca nu egzista politie in ea. Aaa..ce sa zic imi cer scuze daca am ofensta sau suparat pe vreunul din voi sau daca inconstient am incalcat o regula. Cat despre intalnirii sper ca de data asta sa fim mai multi ca sa apucam macar sa ne cunoastem toti. \\Dar pana atunci multa bafta ! Life is what you make it !! Imi cer scuze daca te-am ofensat. Dar ce sa zic avem si noi niste reguli pe-aici nu de alta dar ceea ce-ai propus tu nu se potriveste cu scopul CSR si nici cu motivul intalnirilor Te astept duminica la intalnire, poate se lasa cu un gratar daca sunt destui amatori (cel putin 5-6) <small>--- Mesaj completat în 01 Feb 2008 10:11 -------------</small><br/> Asa este Alias.....putin mai dur cu noii veniti...........iar provocarile care pot duce la intamplari nefericite, astea le lasam pe seama profesionistilor. Noi suntem doar o gasca de prieteni care impartaseste senzatia placuta de a merge cu scuterul, de a face un gratar, o partida de pescuit.....etc. Mai nebunaticilor cineva trebuie sa va bage mintile in cap, altfel va apucati si violati babe, spargeti banci sau eu stiu ce alte actiuni de-astea educative PESCUIT - ce bine suna, cat m-a ars la buza sa merg la o copca n-am avut curaj ca se rupea gheata cu mine Dar imediat ce se mai incalzeste putin mergem la un pescuit, la iunceput la free si pe urma mai vedem! Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 da...chiar prinde bine...dar ma gandeam sa`i fac si seaua alba dar nush d eunde sa iau o imitatie de piele alba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 da...chiar prinde bine...dar ma gandeam sa`i fac si seaua alba dar nush d eunde sa iau o imitatie de piele alba... uite si cu seaua alba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Abia astept.....poate intre timp imi iau si eu o lanseta noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 uite si cu seaua alba deja e tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Abia astept.....poate intre timp imi iau si eu o lanseta noua. Un moment bun sa-mi testez si eu cadoul Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 deja e tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Ce criminal l-a facut mihaiand pe albastru ..... prea tare! Ps:Daca tot vrei sa bagi bani in el , parerea mea e sa il faci cum ti l-a facut mihaiand in poza cand e albastru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 O pune la fel VIOS, trece-ma si pe mine clasa a iii-a pe vtuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Pt toti scuteristii care sunt pasionati de "2 roti" dak nu aveti ce face cititi aici http://www.plasmatv.evolink.ro . S-a mai postat aceste reviewuri insa erau fragmentate...aici is complete...mie mi s-au parut foarte utile informatiile si de aceia le-am adunat intr-un blog.!!! http://www.plasmatv.evolink.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Pt toti scuteristii care sunt pasionati de "2 roti" dak nu aveti ce face cititi aici http://www.plasmatv.evolink.ro . S-a mai postat aceste reviewuri insa erau fragmentate...aici is complete...mie mi s-au parut foarte utile informatiile si de aceia le-am adunat intr-un blog.!!! http://www.plasmatv.evolink.ro interesant...hai sa fac si eu reclama Scutere.Evonet.Ro - cateva informatii utile nu v-ar strica ...a si Codul Rutier pentru mopede !.. cititi cei care nu-l cunoasteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate