VladuL Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 ieeeeei sapt asta ma motorizez si yo :D imi iau un hornet din 98 in rate , cu toate ca doream un cbr 600 f sport dar ma complicam (multi factori ) ... atasez si sitte`ul ca mi`e lene sa trag pozele .. sper sa nu se sup vre`un adm http://forum.seawolves.ro/viewtopic.php?t=11 hai vladule cu gpz`u ala mai repede Bun asa arata super motorul si are kilometrii reali. Rabdare si tutun, miercuri ma inscriu la scoala A+B si prin iunie vin pe gepezeul sa ne cinstim sa undam motoarele Si lasa ca dupa asta vine si F4i sport Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 (editat) Incep si eu scoala cu Vladul imi doresc asta da dureaza sper ca intr-un an sa-mi iau si eu ... ieeeeei sapt asta ma motorizez si yo :D imi iau un hornet din 98 in rate , cu toate ca doream un cbr 600 f sport dar ma complicam (multi factori ) ... atasez si sitte`ul ca mi`e lene sa trag pozele .. sper sa nu se sup vre`un adm http://forum.seawolves.ro/viewtopic.php?t=11 hai vladule cu gpz`u ala mai repede sa-i scoti frate parbrizu ca arata naspa Editat Februarie 18, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 (editat) Oh ce ciuda imi faceti ... Eu mai am un sezon pana sa pot da de A. Abia astept sa trec pe motor! Eu de inceput m-am hotarat sa imi iau un suzuki GS500 F. Cica e mai slabutz(50 si ceva de CP) si are un consum relativ mic, si e fiabila si foarte usor de intretinut. Si dupa ce ma invat trec pe un Honda CBR600F de 112CP. Arata beton . Haste e tare fain Hornetu! Dar e si destul de putrnic 90 si ceva de CP... Se vede ca a fost ingrijit si are o culoare deosebita(lava red ca si yamaha r1 intr-o reclama...). Insa eu zic ca e prea puternica pentru un incepator...are motor de CBF care este o vitezana(sportiva) . prinde in jur de 230-240 km/h si e si destul de nervoasa, deci in cazul in care pasiunea invinge ratiunea ajungi donator de organe proaspete ...si are un consum maricel in jur de 6-7 si dak i dai blana sare de 8!. Da GS500 versiunea carenata(F) sau necarenata(E) nu iti place??? Seamana cu hornetul, si versiunea carenata mie imi place mai mult. E un motor care iarta uimitor de multe greseli...si are un consum mai mic in jur de 4-5 in oras si in jur de 4 in afara(la 90-100km). Si dupa ce te saturi de el treci pe CBR600F sau un kawasaki zxr600. VladuL ce GPZ iti iei? 400r? niste poze dak deja ti-ai fixat ochii pe una? Majoritatea is destul de vechi...sub 95 Editat Februarie 18, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Incep si eu scoala cu Vladul imi doresc asta da dureaza sper ca intr-un an sa-mi iau si eu ... sa-i scoti frate parbrizu ca arata naspa vedeti sa nu picati din prima ..ca stati pe bara pe putin 1 luna pana dati a 2 oa ....yo stau 2 luni ... in fine idioti ... in legatura cu parbrizu ...cu dus si intors..ca la viteze mari .. nu prea poti merge fara e <small>--- Mesaj completat în 18 Feb 2008 16:57 -------------</small><br/> Oh ce ciuda imi faceti ... Eu mai am un sezon pana sa pot da de A. Abia astept sa trec pe motor! Eu de inceput m-am hotarat sa imi iau un suzuki GS500 F. Cica e mai slabutz(50 si ceva de CP) si are un consum relativ mic, si e fiabila si foarte usor de intretinut. Si dupa ce ma invat trec pe un Honda CBR600F de 112CP. Arata beton . Haste e tare fain Hornetu! Dar e si destul de putrnic 90 si ceva de CP... Se vede ca a fost ingrijit si are o culoare deosebita(lava red ca si yamaha r1 intr-o reclama...). Insa eu zic ca e prea puternica pentru un incepator...are motor de CBF care este o vitezana(sportiva) . prinde in jur de 230-240 km/h si e si destul de nervoasa, deci in cazul in care pasiunea invinge ratiunea ajungi donator de organe proaspete ...si are un consum maricel in jur de 6-7 si dak i dai blana sare de 8!. Da GS500 versiunea carenata(F) sau necarenata(E) nu iti place??? Seamana cu hornetul, si versiunea carenata mie imi place mai mult. E un motor care iarta uimitor de multe greseli...si are un consum mai mic in jur de 4-5 in oras si in jur de 4 in afara(la 90-100km). Si dupa ce te saturi de el treci pe CBR600F sau un kawasaki zxr600. VladuL ce GPZ iti iei? 400r? niste poze dak deja ti-ai fixat ochii pe una? daca o luam asa yo vroiam f sport care are 115 cai si e vitezana ..... hornetu asta are 90 si ceva cai cum ai zis ...are motor de f3 pe carburatie ... si ma deranjeaza putin pretu 3500 euro din 98 .... in fine am vb cu tipu sa mai lase din pretz.. a zis ca nu ca mi`l da in rate si de aia .... dar negociez yo ca pe piata un hornet din 98 e injur de 3000-3200 in fine ... poate nu cu km aia ... ramane de vazut , am fost sfatuit sa iau hornetu asta pt ca este ingrijit ... tot ce a scris baiatu` la descriere e adevarat in fine .... tot am o retinere ca vreau f sportu`...dar ma complicam .... in sensu ca .... doar in rate puteam sa`l iau ...avans 50% si trebuia sa mai dau bani pt transport(motor + yo cu macanic) , alte consumabile si exista riscu sa ajung la motor care era la xxxx km distanta ...si sa aiba ceva ce nu`i bine ....asta e .... o sa ma oftic putin dar asta e ... --- Mesaj completat în 18 Feb 2008 17:09 ------------- Oh ce ciuda imi faceti ... Eu mai am un sezon pana sa pot da de A. Abia astept sa trec pe motor! Eu de inceput m-am hotarat sa imi iau un suzuki GS500 F. Cica e mai slabutz(50 si ceva de CP) si are un consum relativ mic, si e fiabila si foarte usor de intretinut. Si dupa ce ma invat trec pe un Honda CBR600F de 112CP. Arata beton . Haste e tare fain Hornetu! Dar e si destul de putrnic 90 si ceva de CP... Se vede ca a fost ingrijit si are o culoare deosebita(lava red ca si yamaha r1 intr-o reclama...). Insa eu zic ca e prea puternica pentru un incepator...are motor de CBF care este o vitezana(sportiva) . prinde in jur de 230-240 km/h si e si destul de nervoasa, deci in cazul in care pasiunea invinge ratiunea ajungi donator de organe proaspete ...si are un consum maricel in jur de 6-7 si dak i dai blana sare de 8!. Da GS500 versiunea carenata(F) sau necarenata(E) nu iti place??? Seamana cu hornetul, si versiunea carenata mie imi place mai mult. E un motor care iarta uimitor de multe greseli...si are un consum mai mic in jur de 4-5 in oras si in jur de 4 in afara(la 90-100km). Si dupa ce te saturi de el treci pe CBR600F sau un kawasaki zxr600. VladuL ce GPZ iti iei? 400r? niste poze dak deja ti-ai fixat ochii pe una? daca o luam asa yo vroiam f sport care are 115 cai si e vitezana ..... hornetu asta are 90 si ceva cai cum ai zis ...are motor de f3 pe carburatie ... si ma deranjeaza putin pretu 3500 euro din 98 .... in fine am vb cu tipu sa mai lase din pretz.. a zis ca nu ca mi`l da in rate si de aia .... dar negociez yo ca pe piata un hornet din 98 e injur 2500-3000 euro in fine ...... ramane de vazut , am fost sfatuit sa iau hornetu asta pt ca este ingrijit ... tot ce a scris baiatu` la descriere e adevarat in fine .... tot am o retinere ca vreau f sportu`...dar ma complicam .... in sensu ca .... doar in rate puteam sa`l iau ...avans 50% si trebuia sa mai dau bani pt transport(motor + yo cu macanic) , alte consumabile si exista riscu sa ajung la motor care era la xxxx km distanta ...si sa aiba ceva ce nu`i bine ....asta e .... o sa ma oftic putin dar asta e ... NUMAI STAU SA STERG... DAR SUNT PE GANDURI IN LEG CU HORNETU ... E CAM SCUMP IN FINE .. SA MAI VB LA TEL CU NISTE BAIETI DE PRIN TZARA CU F SPORT SI VEDE CE IESE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Mult succes cu motoarele, grija mare si sa nu uitati de unde/de la ce ati plecat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...ew&ID=79888 ... ia uite aici un f sport la care te-ai incadra in pret! Arata bine, e culoare originala...in legatura cu km 19000 nush dak e adevarat! din 99 abtinut tre sa fi sa faci numai 19k. Si mie imi plac mult F-urile (in general imi plac sportivele) .......................................................................................................................... Insa pe asta nush care o intrece (din poza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Mai nou moartea e rosie... Motorul ala pentru un incepator = moarte curata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...ew&ID=79888 ... ia uite aici un f sport la care te-ai incadra in pret! Arata bine, e culoare originala...in legatura cu km 19000 nush dak e adevarat! din 99 abtinut tre sa fi sa faci numai 19k. Si mie imi plac mult F-urile (in general imi plac sportivele) .......................................................................................................................... Insa pe asta nush care o intrece (din poza) ala nu e f sport...e f3 .... si nu`mi iau yo asa ceva.... in cel mai rau caz f4 ... care sincer sunt frumoase si alea... dar yo vreau f4i-sport ( f - sport ) si in legatura cu banii ... yo pot sa`mi iau motor la maxim 4000-4300 euro ....dar doar prin rate ..cu 2000 sau 2500 avans si rate lunare a cate 200-300 euro depinde de situatie ... uite aici poze cu f sportu` care mi`a zbuciumat inima =))) http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...2001-77238.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 serustoc... ma-r interesa cat costa un stop alb pentru un mbk nitro sau un yamaha aerox... dati un pret aproximativ, asa in timp ce discutam intre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 (editat) Fain CBR-ricu. O alegere buna dak mai lasa si din pret rapa(useru) de pe forum are un f4i exact la fel doar ca i albastru cu negru. Dai un PM si el iti poate spune mai multe despre model! Oricum un f4i nu-i prea mult pentru un incepator? Are 200 kg...deci tre sa fi "digan" ca sa il ti bine sub craci...+ ai o herghelie de cai pe care tre sa i stii stapanii! Nu uita ca pasiunea infrange ratiunea de multe ori Mai nou moartea e rosie... Motorul ala pentru un incepator = moarte curata!!! .. Nu zice nime ca tre sa fie primu motor un R1. Eu ziceam ca e un motor super...cu 176CP care i mai mult de fitze si recomandat de mers pe piste si autostrazi! Editat Februarie 18, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Fain CBR-ricu. O alegere buna dak mai lasa si din pret rapa(useru) de pe forum are un f4i exact la fel doar ca i albastru cu negru. Dai un PM si el iti poate spune mai multe despre model! ...daca mai lasa si din pretz... pana mea...motor ca ala mai ieftin nu ai sa vezi...la cum arata ...cel putin in poze .... si vreau f-sport gri sau roshu ... alta culoare nu vreau :)ramane varianta de mai sus ... mai este inca 1 ....inca nu am vb cu individu ... aaa si m`ai e un f sport la 3700 dar e zgariat pe parti ... in fine ... sa vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 serustoc... ma-r interesa cat costa un stop alb pentru un mbk nitro sau un yamaha aerox... dati un pret aproximativ, asa in timp ce discutam intre noi Ce zici de asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Ce zici de asta ? deja am vazut pe alt site... da ms oricum... daca vrei intra sa vezi si alte modele aici http://www.easyparts.nl/showarticles/0-968-516-295-495/0/2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 ziceti cateva joace bune moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 revin cu dilema mea...dati idei please...de desenul asta (fara talent) ce ziceti? ca si idee...mai spuneti voi alte idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Ma asta i desen cu talent!!! Din desenu fara talent nu se intelege nimik! Din asta se intelege tot ...o iesit fain Dak tot vrei o idee, eu as zice sa pui niste angel eyesuri caci is ieftine...si dau f bine pe scuter! --- Mesaj completat în 19 Feb 2008 06:13 -------------cosminake ...stiu eu un joc realizat bine ...test drive unlimited.Mai mult e cu masini da sunt si ceva motociclete peacolo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 ziceti cateva joace bune moto Scooter War3z - e numa' cu scutere...merita incercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 La jocurile astea cu scutere/motociclete urmaresc foarte mult sa fie realizat bine din punct de vedere grafic /sunet si manevrabilitate cat mai reala...istoria si gameplayul jocului fie pt cele shooter,tycoon,strategie etc...La astea cu motoare numa sa fie inspirat cat mai real ca sa imi inchipui ca calaresc asa ceva ...Test drive de care ziceam e realizat destul de bine ...ar mai fi ceva jocuri dar mai mult is racing cum ar fi moto gp etc. Test drive unlimited e un fel de free ca si gta... cius! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Scooter War3z - e numa' cu scutere...merita incercat Scooter War3z ii joc cu scutere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Cautati si jucati Super-Bikes Riding Challenge Asta-i cel mai cel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 mai stie careva ceva joc cu motociclete... da calumea... grafic si sonor fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Scooter War3z ii joc cu scutere? da ...cauta-l pe odc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 mai stie careva ceva joc cu motociclete... da calumea... grafic si sonor fain american choppers il gasesti pe torrente,mai este simulatorul 3D care e si cu masini..dar e praf... motocross madness,test drive unlimited,moto gp si inconfundabilul vice city si san andreas desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 http://scutere.evonet.ro/2007/download.php?view.6 simulatorul 3d de care vb brick....e si un scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Care este interesat de un Kymco Super 9 2007 putin modificat(toba leo vince,filtru si aer sport) si un Gilera DNA 180 2005???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate