yzefeeR Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Nu e ... M-am gandit eu! O sa vorbesc cu Moga sigur! Se cunoaste cu tati... Am ramas uimit de cand am apasat play! Asemenea talente nu se pot irosii aiurea ... trebuie sa ne reprezinte cineva in viitor, pe noi, batranii! O sa fac si o campanie! "Sustineti adevaratele talente" Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 pai cam asa arata vezi in poza imi place culoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 (editat) Dedicat tuturor motociclistilor de la mine si de la Thug. PS:Daca stati rau cu inima nu ascultati,doar uitati-va la film. N-am nimic de zis,o voce impresionanta,viitorul Romaniei.Eu cu Thug chiar ne gandim sa o "ridicam" in industria muzicii romanesti. Minorii sa nu se uite la comment-urile de pe youtube. Mare legatura nu are cu motociclismul,doar pentru faptul ca sunt niste motoare pe acolo.Cine o fi ajutat-o sa le imprumute LE: Alta cizma.... TatYana Spinu -Eu sunt electro PS:Aveti grija sa nu va "Electrizati" Apropo,votati care v-a placut mai mult :lol: kiar acum o sa sun niste grei din industria muzicii ca sa le promoveze.... Editat Mai 3, 2008 de dezkreator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 kiar acum o sa sun niste grei din industria muzicii ca sa le promoveze.... raluka aia e cea mai varza , dar ce videoclip , dar ce rime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 raluka aia e cea mai varza , dar ce videoclip , dar ce rime mie imi place cum danseaza alea din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 pei in al 2-lea videoclip aia canta aproape degeaba ...auziti si voi cate efecte a bagat peste vocea ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 pei in al 2-lea videoclip aia canta aproape degeaba ...auziti si voi cate efecte a bagat peste vocea ei parca s-a electrocutat mai bine se apuca de manele amandoua...li se potrivesc mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Dedicat tuturor motociclistilor de la mine si de la Thug. PS:Daca stati rau cu inima nu ascultati,doar uitati-va la film. N-am nimic de zis,o voce impresionanta,viitorul Romaniei.Eu cu Thug chiar ne gandim sa o "ridicam" in industria muzicii romanesti. Minorii sa nu se uite la comment-urile de pe youtube. Mare legatura nu are cu motociclismul,doar pentru faptul ca sunt niste motoare pe acolo.Cine o fi ajutat-o sa le imprumute LE: Alta cizma.... TatYana Spinu -Eu sunt electro PS:Aveti grija sa nu va "Electrizati" Apropo,votati care v-a placut mai mult Ocupa spatiu pe Youtube degeaba...zici ca a electrocutat-o vibratoru pe aia din al 2-lea videoclip la cum canta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 zici ca a electrocutat-o vibratoru pe aia din al 2-lea videoclip la cum canta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 poate vb cu guta sa faca un duet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Ocupa spatiu pe Youtube degeaba...zici ca a electrocutat-o vibratoru pe aia din al 2-lea videoclip la cum canta , de unde le scoti ? :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Cine stie cat e taxa de inmatriculare la un motor de 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 cum ii vremea pe la voi? Aicea in Nordul Moldovei de luni pana azi nu era vreme de scuter.?Frig.vant,ploaie.Poate se incalzeshte sa ies si eu la o plimbarica cu scuterashu`) aa..era sa uit...nu va place sa mergeti cu scuteru prin baltile pline cu apa,mai ales cu viteza...sare apa pana la 1.5m jumate ))ieshi ud tat!)) Azi am prins una..scuteru avea tat urme de noroi,apa:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 (editat) aa..era sa uit...nu va place sa mergeti cu scuteru prin baltile pline cu apa,mai ales cu viteza...sare apa pana la 1.5m jumate ))ieshi ud tat!)) Azi am prins una..scuteru avea tat urme de noroi,apa:))) Sa nu sari invreo groapa de 1.5 m adancime Ceva foarte amuzant Editat Mai 3, 2008 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Sa nu sari invreo groapa de 1.5 m adancime Ceva foarte amuzant ce nervos ii scuteru` ...(piaggio zip) merg pe unde sigur stiu ca nu`i groapa mare..)daca am prins o groapa mai mare ...m`am dus peste cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 o baterie de scuter cati amperi are? si cat costa? astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 ce se zbate motorino ala ce demaraj are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 uitativa la asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 uitativa la asta ce looser.... dupa ce l-a pus pe ala sa conduca scuterul daca habar nu are cum trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 ce looser.... dupa ce l-a pus pe ala sa conduca scuterul daca habar nu are cum trebe ce sa dus ala , tot drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 uitativa la asta ce idiot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 uitativa la asta LOL Ce varza ii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 o baterie de scuter cati amperi are? si cat costa?astept raspuns 4 amperi si costa ... cam de la 50 de lei in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 4 amperi si costa ... cam de la 50 de lei in sus. ok.... ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlaaad Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 stie cineva din ce cauza as putea avea umpic de delay la plecare de pe loc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate