Razvy Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 vizierele negre la casti is vopsite sau is puse ceva folii peste vizierele originale? nu stie nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 pai in orice caz au si ceva tratament ca nui ca si cum ai pune foliii pe dacie.....avand in vedere ca normal is vreo 40-50euro la o casca cat de cat de firma,AGV de exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) nasol ca nu auzi dar e bine ca vezi bad bitch LE: prosti`va de ras, cine nu a vazut cracanati`va de ras ) http://www.youtube.com/watch?v=H57EY4rTu00...feature=related no comment Editat Mai 9, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 nu stie nimeni? se pot pune si folii .. dar majoritatea sunt tratate plasticile din care sunt confectionate vizierele .. iar la final aplica efectul .. (oglinda, fumuriu, albastru .. etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Sergiu ,redeye e "veteran" pe forum numai ca asta este noul profil al lui. Vedeti ca daca nu sunteti cuminti il chem pe Dark Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 :lol: :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Sergiu ,redeye e "veteran" pe forum numai ca asta este noul profil al lui.Vedeti ca daca nu sunteti cuminti il chem pe Dark Rider :lol: :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Sergiu ,redeye e "veteran" pe forum numai ca asta este noul profil al lui.Vedeti ca daca nu sunteti cuminti il chem pe Dark Rider Pai eu nu am nimic cu Red_eye,doar i-am propus cu respect sa termine "ciondaneala" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlaaad Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 am vazut ca Red_eYe nu mai este membru al forumului acesta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 mama , a umilito pe blonda , http://www.220.ro/Inteligenta_blonda_cu_Si...zual-75709.html asta a demonstrat faza ca , blondele sunt proaste :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 mama , a umilito pe blonda , http://www.220.ro/Inteligenta_blonda_cu_Si...zual-75709.html asta a demonstrat faza ca , blondele sunt proaste :lol: saraca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 saraca :lol: inca un rezultat al luarii examenelor pe bani. deci a termiant liceul si e olimpica **** la matematica si nu stie cat e valoarea lui pi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 (editat) Asta nu demonstreaza nimic in privinta blondelor, caci culoarea parului, la fel ca multe alte lucruri in cazul rapa...domnisoarei nu e naturala. Prostia in schimb este! scuze...nu am vrut sa postez aici Editat Mai 10, 2008 de the_doctor_46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 boys.....am si eu o intrebare........cum dau jos viziera de la casca??...are doua suruburi din cate vad dar unu e acoperit de geam si nu l pot da jos,,,casca e jfm integrala ultimul model aparut.....help me boys:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuschopper01 Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 boys.....am si eu o intrebare........cum dau jos viziera de la casca??...are doua suruburi din cate vad dar unu e acoperit de geam si nu l pot da jos,,,casca e jfm integrala ultimul model aparut.....help me boys:X ridici viziera si are niste sigurante de plastic, tii tra de ele si iese viziera. suruburile raman acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 am sa incerc maine sa vad daca pot merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Fratilor eu mor incet cand vad ce preturi si ce varietate de produse au astia pe Olanda,Germania la piese si accesorii(pardon,super accesorii)...si la noi(cel putin in Targu Mures)nici nu s-a auzit prin magazine de Malossi,Polini dar o bujie costa 20 lei!fata de nici 3 euro afara. bagami-as mana in ea Romanica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 poate e marca mai buna ) e mai ieftin fiindca se cumpara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Fratilor eu mor incet cand vad ce preturi si ce varietate de produse au astia pe Olanda,Germania la piese si accesorii(pardon,super accesorii)...si la noi(cel putin in Targu Mures)nici nu s-a auzit prin magazine de Malossi,Polini dar o bujie costa 20 lei!fata de nici 3 euro afara. bagami-as mana in ea Romanica... inseamna ca nu ai vazut bujia la 50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 inseamna ca nu ai vazut bujia la 50 lei Poate Iridium,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Poate Iridium,nu? da,am vazut la 56 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 care`i electrician p`aicea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 eu.. mi-am luat iridium NGK am dat exact 56 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 eu am dat 13 euro de pe Louis pe un iridium NGK... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) ridici viziera si are niste sigurante de plastic, tii tra de ele si iese viziera. suruburile raman acolo deci...asa arata gata imi apare...cum naiba scot viziera asta?? Editat Mai 11, 2008 de bidiutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate