pretzeL Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Nu inteleg ce razi la consum 15% si 120 de grade la semafor si in curand nici cu mobra nu o sa mai ai unde sa te bagi...si cand te bagi aiurea sa vedem cine rade cand nu mai ai carnet si nu iti da 50-ul sa iti faci treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 consum pwla , ca n`ai stiu sa-mi pui roata la loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Salutari posesorilor de scuter. Avand in vedere traficul infernal din ultimii ani din bucuresti am ajuns la concluzia ca un scuter este cea mai logica solutie de a te mai misca in trafic. Mai ales la cat este benzina. Din pacate, desi la motoare mai stiu cate ceva, la scutere sunt complet in ceata. Am citit cat de mult am putut pe acest forum, am aflat ca trebuie sa ma feresc de chinezarii, diferentele intre 2t si 4t si tot ce mai este insa nu prea am reusit sa dau de modele si de pareri asupra lor. M-am hotarat ca imi doresc un motor de 50cc (orientat cat se poate spre sport, macar ca si look daca nu ca perfomante) pentru a il putea conduce fara carnet. Suma pe care as fi dispus sa o dau ar fi cel mai sincera cam 1000 de euro, insa probabil daca se merita m-as arunca si la 1400-1500. Vreau sa fie nou. Pana acum m-am gandit la 2T la un sym jet sport 50 si la 4t un piaggio fly. Mai sunt alte modele pe la sumele astea? Fie ca sunt 2t sau 4t? Mentionez ca am sa il folosesc exclusiv in timpul zilei, sa imi fac treaba, nu ma intereseaza sa ii pun kit-uri si alte chestii, vreau doar un mijloc de transport rapid si ieftin cu care totusi sa nu ma fac de ras si care sa nu imi dea prea mari batai de cap. Multumesc anticipat! piaggio fly iti recomand. Scuter bun, dotat cu motor piagio, la un pret foarte bun.in pretul de 1000 eu cred ca e cea mai buna varianta. Amus cateva luni era la promotie. acuma cred ca s-a scumpit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 piaggio fly iti recomand. Scuter bun, dotat cu motor piagio, la un pret foarte bun.in pretul de 1000 eu cred ca e cea mai buna varianta. Amus cateva luni era la promotie. acuma cred ca s-a scumpit. cam cat consuma un piaggio fly ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nibaserv Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 www.niba-scutere.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) cred ca mai bine ti`ar prinde un 2t avand in vedere ca ai si motor ..o sa ti`se para plictiseala un 4t ( chiar daca`l folosesti doar sa`ti faci "treaba") .... un motowel are merge si te incadrezi in bani si am inteles ca sunt bune Editat Mai 19, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Mai baieti ieri m-am hotarat sa trec de la Uleiul Castrol 2T la uleiul Motul 100 gasit in Selgros. Am simtit cum trage mai tare cu acest ulei.. Este o alegere buna sau sa aleg Motul 510 / Motul 710 . Uleiul care l-am pus acum : http://www.motul-romania.ro/default.asp?op...dsub=32&b=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 va place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 va place? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 nu dc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 nu Mie imi place. Imi plac versurile, si imi place f mult cum e realizat clipu la minutu 2,30(in jur de). Daca era clipul mai bine realizat(dupa melodie) era si mai fain... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yanu Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 care imi zice si mie cati cai are aprilia sr 50 street din 2007 ala cu stopurile circulare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Trei luni de acum incolo o sa fiu scuterist sau pasager in masina.M-a prins radarul cu 158 km/h in afara localitatii (inainte de Rm. Sarat) si mi-au suspendat permisul pt urmatoarele 3 luni plus o amenda de 225 ron si 9 puncte de penalizare. "Norocul" meu este ca mi-am luat scuter si o sa am cu ce sa ma deplasez prin Bucuresti. Asa ca aveti grija cum circulati si cat de repede o faceti (aceia care au permis de conducere). Numai bine si asfalt uscat amenda o inteleg .. de altfel si suspendarea dreptului de a circula .. :| dar cum Dumnezeu ti-a mai dat si puncte ??? ce sa faci cu ele .. permisul e suspendat cum sa iiti dea si puncte ?! astia is cazuti in cap!!!??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 amenda o inteleg .. de altfel si suspendarea dreptului de a circula .. :| dar cum Dumnezeu ti-a mai dat si puncte ??? ce sa faci cu ele .. permisul e suspendat cum sa iiti dea si puncte ?! astia is cazuti in cap!!!??????? Ma defapt acum imi dau seama ca nici nu exista 9 puncte de penalizare, de unde viseaza gaborii aia atata? Maxim pentru depasirea vitezei este de 6 puncte si se dau numai pentru +41-50km/h fata de viteza maxima admisa... In cazul de fata se depaseste viteza max. cu peste50km/h deci: Constituie contravenție Âşi se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni Âşi cu aplicarea sancțiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile săvârÂşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a următoarelor fapte:... e) depăÂşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv Âşi pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constatată, potrivit legii, cu mijloace tehnice omologate Âşi verificate metrologic. Politia romana... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Or fi puncte de amenda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Referitor la puncte...punctele alea sunt pe un an. Sunt trecute intr-o baza de date, in contul carnetului tau, care inca exista, doar e suspendat. Cand il primesti inapoi o sa ai acelasi "cazier pe el"...asta doar daca ti-l da inapoi dupa anul nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 (editat) Or fi puncte de amenda. Exact. 1 pct amenda = 50 RON Punctele se prescriu pt ca permisul mi-a fost suspendat Editat Mai 20, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Cineva interesat de niste role de 4,5 gr Gianelli for all Piaggio Motor ? PM Me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Ma defapt acum imi dau seama ca nici nu exista 9 puncte de penalizare, de unde viseaza gaborii aia atata? Maxim pentru depasirea vitezei este de 6 puncte si se dau numai pentru +41-50km/h fata de viteza maxima admisa... In cazul de fata se depaseste viteza max. cu peste50km/h deci: Politia romana... Bafta! La Multi Ani Vladule ! Multa Sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 ce masina ai de te`ai proptit asa in ea?cordoba sau ibitza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 are cineva melodii gen din clipu de pe youtube care o postat norbi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 are cineva melodii gen din clipu de pe youtube care o postat norbi? ce clip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 (editat) ce masina ai de te`ai proptit asa in ea?cordoba sau ibitza? Ibiza Editat Mai 20, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 daca contectez 12V~1700mA la o baterie de 12V 4A,o sa reziste bateria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 (editat) Salutari posesorilor de scuter. Avand in vedere traficul infernal din ultimii ani din bucuresti am ajuns la concluzia ca un scuter este cea mai logica solutie de a te mai misca in trafic. Mai ales la cat este benzina. Din pacate, desi la motoare mai stiu cate ceva, la scutere sunt complet in ceata. Am citit cat de mult am putut pe acest forum, am aflat ca trebuie sa ma feresc de chinezarii, diferentele intre 2t si 4t si tot ce mai este insa nu prea am reusit sa dau de modele si de pareri asupra lor. M-am hotarat ca imi doresc un motor de 50cc (orientat cat se poate spre sport, macar ca si look daca nu ca perfomante) pentru a il putea conduce fara carnet. Suma pe care as fi dispus sa o dau ar fi cel mai sincera cam 1000 de euro, insa probabil daca se merita m-as arunca si la 1400-1500. Vreau sa fie nou. Pana acum m-am gandit la 2T la un sym jet sport 50 si la 4t un piaggio fly. Mai sunt alte modele pe la sumele astea? Fie ca sunt 2t sau 4t? Mentionez ca am sa il folosesc exclusiv in timpul zilei, sa imi fac treaba, nu ma intereseaza sa ii pun kit-uri si alte chestii, vreau doar un mijloc de transport rapid si ieftin cu care totusi sa nu ma fac de ras si care sa nu imi dea prea mari batai de cap. Multumesc anticipat! ma scuzati ca insist, dar probabil ca pe saptamana viitoare fac investitia si as mai aprecia orice alte sfaturi. Multumesc. (intre timp am aflat ca un sym este 1850 de euro...deci a cam cazut acest model) Editat Mai 20, 2008 de pretzeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate