brick23 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Ce ti-a zis-o Zicku-le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 bai nene cum ridic scuteru de poponeata mai mult ca imi atunge toba semnalu si il topeste arcu de la susensie ? side unde cumpar niste role usoare si ieftine (nu mallossi ca's 500 de mi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 chiar ca.. era cat pe ce sa rad.oricum, sa`i spuna cineva comunistului(vine de la treaba cu stai jos) ca nu mai pot continua asemenea discutii ce nu isi au rostul cu el ca asa oricine poate injura o zi intreaga.si nu m`am uitat la varsta m`am uitat la modul de gandire.daca ai vreo neclaritate si te pot ajuta spune`mi,oricand.daca nu, te sfatuiesc sa nu te mai iei de altii salve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) Mai vorbim dupa ce o sa absolvi o institutie de invatamant, alta decat scoala generala. Eu nu te-am injurat, doar m-ai enervat cu afirmatii absurde, mai ales cand este vorba de siguranta cuiva. Asa ca inceteaza cu astfel de rugaminti catre alti membri, care poti fi influentati negativ de tine, si suntem ok. Aaah, sunt curios cum ai "vazut" tu modul meu de gandire? Te-ai uitat mult? Ai folosit lupa? N-ai analizat prea tare insa. Continui sa scrii cu ' in loc de - Numai bine Editat Mai 29, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Va rog sa incetatzi! Nu va e de ajuns ca si asa SubForumu` asta e distrus? Macar certati-va pe PM/ Mess/ Telefon. Incetatzi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 bai nene vreau si io un raspuns sa stiuce am de facut ca in 2-3 zile incepe sami arda buznarele de la blugi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) mie unul nu`mi trebuie facultate ca sa observ comportamentul inadecvat al cuiva, iar pentru asta nu am nevoie de lupa.si scriu cum vreau eu atata timp cat scriu corect cuvintele, nu ca altii(nu zic de tine, desi te`ai mai scapat prin unele locuri) dar asta e, orice om mai greseste.PUNCT ```` iReal, incearca pe net, s`au scris niste site`uri de unde poti lua piese pe undeva pe forum(nu mai stiu topicul) Editat Mai 29, 2008 de ZICKU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Merci am postat si la poze...de unde le ai,cat au costat si ce marime sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Clodius, stai jos, ai nota 4. Esti cel mai dus din curtea scolii. Inteligenta nu-l face pe om, sufletul il face. Intre tine si zicku, mi l-as alege prieten pe zicku, si nu zic ca e prost, doar ca tu esti prea umflat in pene, prea snob. Pana nu ai doua masterate, sa nu te consideri destept, pana nu ai 60 de ani sa nu te consideri intelept...esti pur si simplu un om care crede ca daca sti esti cel mai tare. Gresit, asta se intampla acu multi ani. Mai important sa fi inteligent decat invatat(ceea ce tu oricum nu esti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 bai nene vreau si io un raspuns sa stiuce am de facut ca in 2-3 zile incepe sami arda buznarele de la blugi pune un inaltator .. (intre amortizor si prindeare lui pe carter) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 mersi pentru sprijin dar hai totusi sa incheiem discutia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Ba, Mi-am pus RimStripes Si cine plm ti-a zis de unde sa iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Un CDI cu switch limitat/nelimitat se poate pune pe un chinez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 logic...doar ca trebuie sa gasesti pentru modelul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 si unde gasesc inaltator ? de unde cumpar si io variator sau chit de 70-80 pentru hyosung rally sf50 :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 pe importator in stiu personal. nu prea aduce a adus doar scutere/motoare hyosung la scuter center la ciprian mi'a zis k nu au de hyosung poate gasesc ceva care sa se potriveasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Rolly, ZICKU, nu am nevoie de prieteni pustani si nici de aprecierile unor liceeni la adresa inteligentei, cunostintelor sau pregatirii mele academice. Va multumesc. Asa sunt eu mai nesuferit, mai ales cu cei care persevereaza in greseala (nu cu cei care gresesc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Gata ma nu va mai certati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 EXACT ! GATA ! EXISTA PM / MESS / TELEFON ! SCUZE DE CAPS ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 scuze, doar ca e Discutii Intre Noi! Vorbesc ce vreau, mai ales aici. Oricum nu continui, un post a fost, unul ramane. Ati vazut ce ati facut cu offtopic-ul? Cel mai frumos topic s-a dus... Acu cereti-va scuze lui DMW, poate il convingeti sa nu il stearga. De cate ori as fi facut acolo offtopic, pur si simplu m-am abtinut. Bunul simt este prima calitate pe care trebuie sa o avem noi, oamenii, si apoi vine inteligenta si alte prostii pe care ne certam aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) Unii chiar nu inteleg ca ala e topic doar de poze,comentarii poate sa lase aici.... Editat Mai 30, 2008 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Ii aplaud si eu pe cei cu pricina pt efortul depus la inchiderea topicului. Succesuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 mai bine nu puneam nici o poza acolo sau si mai bine ma abtineam sai raspund cand mia zis " sa nu porti vesta" pacat de topicul acela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Sincer io zic ca moderatorul ar trebui ia intre mai des aici pe forum :-J nu cum intra acum din an in paste..acum poate sa se supere da asa e ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) am de vanzare un variator de gilera/ piaggio . Nici nu e probat , e in cutie nou , pret : 1 milion exact asta http://www.piese-scutere.ro/catalog.php?id=72 Editat Mai 30, 2008 de sica_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate