Andrei92 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) Wooww ! Interesant.. Editat August 8, 2008 de Andrei92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=127650 Mopedurile se conduc de la 14ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=127650Mopedurile se conduc de la 14ani Lol...cred ca in San Andreas se conduc de la 14 ani L.E.:Mai si are 11 caluti(cica),deci nu se mai incadreaza la mopede!Cred ca putem conduce masina la 16 ani...ce rau imi pare ca am dat pentru A1 si nu pentru B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 ceva de genu e la mn a la mine e altfel cam asa la mine reperul este jos la tine cred ca este la mijloc . din curiozitate dupa ce ai pus 900ml de ulei in motor cam unde iti statea uleiul pe joja pe la mijloc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=WyhG8UP83xE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 a la mine e altfel cam asa la mine reperul este jos la tine cred ca este la mijloc . din curiozitate dupa ce ai pus 900ml de ulei in motor cam unde iti statea uleiul pe joja pe la mijloc? la mine statea uleiul cam pe la mijloc. Dar azi cand am scos sa fac poza vad ca sta sus de tot... probabil nu e drept locul ... se vede in poza pana unde e uleiul... pana la filet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 care stiti vreo pensiune prin constanta pana-n 80 lei/ noapte ? repede ca maine vreau sa plec la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 care stiti vreo pensiune prin constanta pana-n 80 lei/ noapte ? repede ca maine vreau sa plec la mare Cred ca o sa gasesti prin Eforie Sud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Cred ca o sa gasesti prin Eforie Sud. pai aia e ca s-au dus niste prieteni de azi si cica nu gasesc deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 cine e interesat de un schimb cu un malaguti f15?.....astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 la mine statea uleiul cam pe la mijloc. Dar azi cand am scos sa fac poza vad ca sta sus de tot... probabil nu e drept locul ... se vede in poza pana unde e uleiul... pana la filet dupa poza am vazut ca la baza jojei ai si tu o zona hasurata. na prin zona acea trebuie sa stea uleiul ca se te ajut am hasurat zona acea cu rosu in poza sper sa intelegi.cand verifici nivelul vezi sa stea motorul pe loc drept eu cand am scos azi joja sa fac poza ziceai ca nam ulei in motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 cine are piaggio zip 4t 50cc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 a facut cineva teste cu diverse tipuri de role? ceva de genu - "cu role de 5 grame am castigat la demaraj putin,viteza maxima 60 km\h,cureaua nu urca la maxim pe variator" "cu role de 6 grame am pierdut putin la demaraj,nesemnificativ,viteza maxima in linie dreapta a crescut la 65km\h fata de 60 la role de 5 gr"..... ce este scris in paranteze este pur ca exemplu sunt curios de rezultate,si daca se poate rog explicatii cat mai obiective.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kendo0 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) are ceva daca pun 5 role inloc de 6?si las una veche din alea 6?cum ma sfatuiti sa procedez? Editat August 11, 2008 de kendo0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bennyamin Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Fratii mei am o intrebare de baraj.Pe siteul oficial Peugeot scria 49,58 cm3 si pe cartea de identitate(dupa ce l-amn cuumparat) mio scris 50.Pot umbla cu el doar cu atestatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) Fratii mei am o intrebare de baraj.Pe siteul oficial Peugeot scria 49,58 cm3 si pe cartea de identitate(dupa ce l-amn cuumparat) mio scris 50.Pot umbla cu el doar cu atestatul? Da, 50cc inclusiv=moped. Art.6: 21. moped ? vehiculul, cu două, trei sau patru roți, a cărui viteză maximă prin construcție nu depăÂşeÂşte 45 km/h Âşi care este echipat cu un motor cu ardere internă, cu aprindere prin scânteie, cu o capacitate cilindrică ce nu depăÂşeÂşte 50 cm3 sau cu un alt motor cu ardere internă ori, după caz, electric, a cărui putere nominală este de cel mult 4 kw; Bafta! Mi-am facut asigurare la masina: 126 ron/6luni, aproape de cat este pt. moped (Mersi @kello85) Editat August 11, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bennyamin Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Offf..mersi mi-ai luat o piatra de pe inima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 a comandat cineva vreodata de pe darycom.ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 He he he am revenit si eu printre voi.DUPA UN AN SCUTERUL MEU A FOST GASIT !!! (asta in caz ca v-am spus ca-mi fusese furat ) .Dupa un an in care nici o veste de la politia p_u_lii romane,tot eu l-am gasit ,iar ei abia dupa mai bine de o luna l-au putut ridica de la acea spurcata cioara din curte.Va salut iar pe toti si bine v-am regasit! :X Acum,care imi spune daca contactul de speedfight se potriveste?Si unde pot gasi piese ?poate a mai aparut ceva intre timp si stiti voi fiindca eu am fost rupt total de acest domeniu. Salut cu farul! (din nou :X:X:X) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Ziceti-mi, va rog, unde v-ati facut RCA-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 yupyyyyyy. am primit si eu azi atestatu de legislatie rutiera. de acuma circul legal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 He he he am revenit si eu printre voi.DUPA UN AN SCUTERUL MEU A FOST GASIT !!! (asta in caz ca v-am spus ca-mi fusese furat ) .Dupa un an in care nici o veste de la politia p_u_lii romane,tot eu l-am gasit ,iar ei abia dupa mai bine de o luna l-au putut ridica de la acea spurcata cioara din curte.Va salut iar pe toti si bine v-am regasit! :X Acum,care imi spune daca contactul de speedfight se potriveste?Si unde pot gasi piese ?poate a mai aparut ceva intre timp si stiti voi fiindca eu am fost rupt total de acest domeniu. Salut cu farul! (din nou :X:X:X) cum de l-ai gasit dupa un an? mai bine zis ce i-ai facut aluia care ti-a furat-o ? referitor la intrebarea ta: mai bn ai pune un contact universal Bafta si bine ai revenit printre noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Ziceti-mi, va rog, unde v-ati facut RCA-ul? La Unita si a fost 52 ron pe 6 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 12, 2008 Autor Share Postat August 12, 2008 (editat) Pur si simplu dupa aproape un an l-am vazut intr-o curte la iesirea din oras. Am gasit totul la Peugeot.Ma costa 4 mil tot setul de contacte si incuietori ceea ce chiar nu e mult. Editat August 12, 2008 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Pur si simplu dupa aproape un an l-am vazut intr-o curte la iesirea din oras. Am gasit totul la Peugeot.Ma costa 4 mil tot setul de contacte si incuietori ceea ce chiar nu e mult. Dar mai era bun de ceva scuterul ala ? Si ce a patit hotul ? Politia a facut ceva dupa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate