EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aberantus Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 asa arata scuterele alea ? http://www.motorcycledaily.com/sabre1.jpg Nu, mai degraba ca VT-ul 750 Aero... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Nu, mai degraba ca VT-ul 750 Aero... si eu care credeam ca-i 1000 rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 un set de 70cc(din asta facut pe vapor..oleaca mai bun decat pe vapor ) ...cu filtru sport si toba sport arrow. Cam cat ar rezista? cu rodaju facut ca la carte? nu stie nici unu ? ma tine macar 3000km ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Daca ii schimbi uleiul din 800 in 800(nu are rost sa te saracesti pt niciun litru de ulei) o sa te tina binisor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Daca ii schimbi uleiul din 800 in 800(nu are rost sa te saracesti pt niciun litru de ulei) o sa te tina binisor 2T man.Ulei sintetic doar ii puneam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Propun sa se faca un topic special pt injuraturi , certuri , etc ... pt ca pe toate topicurile se cearta "lumea" ... Sa avem unu mare si bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Propun sa se faca un topic special pt injuraturi , certuri , etc ... pt ca pe toate topicurile se cearta "lumea" ... Sa avem unu mare si bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Cine il face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 ma gandeam ... ce nume sa ii pun ... si cum sa il introduc , sa nu am probleme cu moderatorii Veniti si voi cu idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 ma gandeam ... ce nume sa ii pun ... si cum sa il introduc , sa nu am probleme cu moderatorii Veniti si voi cu idei Loc de dat cu capul (sau tasta) ... ... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 ma gandeam ... ce nume sa ii pun ... si cum sa il introduc , sa nu am probleme cu moderatorii Veniti si voi cu idei topic pentru injuraturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 ce arculete sa-mi pun la ambreiaj? am vazut pe easyparts mai multe culori.Care din ele sa aleg? am citit mai de mult ca cele galbene is racing, foarte tari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 SI eu vreau topic deala pentru injuraturi!!! sa injur si eu :: asa cand ma plictisesc. mai radem si noi oleaca !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 SI eu vreau topic deala pentru injuraturi!!! sa injur si eu :: asa cand ma plictisesc. mai radem si noi oleaca !! pai fa un topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 ce arculete sa-mi pun la ambreiaj?am vazut pe easyparts mai multe culori.Care din ele sa aleg? am citit mai de mult ca cele galbene is racing, foarte tari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 ce reprezinta 29 7715, 29 7475 etc.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Codul de pe www.malossi.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 (editat) pai fa un topic Deci in concluzie care este ,mai facem un topic asea de distractie? ps:fac eu topicul,ce va e frica de putin warn. Editat Decembrie 2, 2008 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Deci in concluzie care este ,mai facem un topic asea de distractie? ps:fac eu topicul,ce va e frica de putin warn. Pai ii baneaza temporar si le ia jumatate din personalitate... Adminii nostrii, stapanii nostrii Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 astept propuneri pentru titlul topicului Vladule: Bah cocalare...usurel frate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Baga, ma, loc de dat cu tasta...sau ceva de genu, cu descriere: "stress relief" sau "frustrarea contraataca"! Lasa ma ca intra bine sucu de hamei, mama ei de non-alcoala... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Pe la 11.00 va vedea lumina zilei un nou topic aci la scuteristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 (editat) Cred ca asta e cel mai tare DNA din Romania. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto In afara de stickere alea tribale negre si urate...e tare rau. Editat Decembrie 4, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Cred ca asta e cel mai tare DNA din Romania.http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto In afara de stickere alea tribale negre si urate...e tare rau. neah... a lui S o r i n DNA e mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate