ionel_ Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 are careva subtitrare la filmul "Long Way Round" ? eu nu gasesc nicaieri si eu caut de cateva luni si nu am gasit. Are careva? Ce ziceti de astia 2 ?? se jucau cu o Vespa asa ma jucam si eu cu vespa mea et2..si tot am rupt aripa spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Se poate face asa ceva cu roata de 3.5-10 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 de ce nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 de ce nu ? Mi se pare ca ,cauciucul nu are balonajul destul de mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Se poate face asa ceva cu roata de 3.5-10 ? incearca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 incearca incearca, vedem noi daca iti rupi picioarele sau nu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 si totusi daca esti mort cum poti preda permisul ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 asa a fost prea tare astea dupa net sun gresite...si inca grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 poate or fi vrut sa se refere la persoana care detine permisul decedatului dar oricum n-avea logica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 si totusi daca esti mort cum poti preda permisul ?? ce tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 si totusi daca esti mort cum poti preda permisul ?? nu-s gresite de loc. cand am dat eu de permis cam aceleasi intrebari de pe net mi-au picat si in chestionarelele de la polite, chiar si alea de rahat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 si totusi daca esti mort cum poti preda permisul ?? asta chiar a fost buna am mai vazut intrebari prostesti,dar asta .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 si totusi daca esti mort cum poti preda permisul ?? Asa e scris si in carte, se refera la persoana care il are de la mort, nu explica bine, ce vrei trebuie sa zici ca ei sa ei permisul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 O dam nasol de-acuma cu legea asta ... da' s-au dat astia nu gluma cu scuterele.... 25.000km e ceva pentru un scuter Da...Speedfight-ul 1 a fost luat de la 5.000 km sau ceva in genu , limitat in 2006-2007 . A fost al unui prieten de-al meu , iar acum actualul proprietar imi este vecin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 o vopsit careva jenti sau orice altceva cu vopsea cromata? am vazut in auchan un tub de 400ml la 12lei parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 stie cineva unde as putea gasi o aparatoare exact ca aia din imagine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 chorm sucks. Cel putin la spray. Dai, iese dragut, daca dai cu lac iese gri urat rau, daca nu dai e moale si se ia cu degetu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 voi vedeti ce viteza de incarcare a paginilor are Motociclism? :laugh: Cred ca nu a mers niciodata asa de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 voi vedeti ce viteza de incarcare a paginilor are Motociclism? :laugh: Cred ca nu a mers niciodata asa de bine merge asa bine de mult timp. poate n-ai observat tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 merge asa bine de mult timp. poate n-ai observat tu. la mine nu a mers asa bine..mai ales perioada cat a fost down Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 da, si mie mi se pare ca merge mai bine ca de obicei P.S. Vand runneru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Mie cateodata nici nu mi se deschide pagina , dau vreo 2 refresh-uri .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 stie cineva unde as putea gasi o aparatoare exact ca aia din imagine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 chorm sucks. Cel putin la spray. Dai, iese dragut, daca dai cu lac iese gri urat rau, daca nu dai e moale si se ia cu degetu. Mersi.Era sa iau o teapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsr Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 salutare....va rog sa ma lamuriti si pe mn cum se prinde banda aia reflectorizanta pe roti...k la mn nu se lipeste deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate