tavi42 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 buna baieti am un scuter Rex450RS(qm50qt-6A)e chinez Qingqi si mi s-au rupt niste cleme de la o carena stanga spate nu stiti ceva adrese de unde pot comanda piese pt chinezaria asta ca astia de unde l-am cumparat ma omoara cu milioane pt asa ceva as putea sa-l carpesc eu dar daca se gasesc la un pret rezonabil as comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Am reusit. Mersi mult Razvy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=PlOTFM4rMsc Editat Mai 13, 2009 de ionel_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=PlOTFM4rMsc prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi42 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 einstein l-am scapat de pe loc pe partea stanga nu mi s-au rupt carenele dar clemele alea de plastic pe care le am vreo 2 cleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi42 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 clemele cu care se fixeaza carenele si ma intrebam oare nu se pot lipi ca astia mi-au cerut vreo 250 lei pt carene am partile rupte toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 prea tare din astia sunt si in romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Site-uri romanesti de unde pot da comanda pentru piese stie careva? in afara de romimoto, kronau, scuter-centre. Si spuneti daca sunt de incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Si eu am probleme cu carenele stiti daca se poate face ceva? la suportii de prindere de la carena fata? toti ii rupti... si cam la ce pret iasa daca o mai facut cineva? (aprilia sr modelu cu stopuri rotunde ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 As vrea sa dau de permis pentru categoriile A si B. Intrebarea este urmatoarea : Dau sala o data sau de doua ori , pentru fiecare categorie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Cred ca de 2 ori, la A sunt alte intrebari si sunt 17 la B sunt 26 intrebari si de mecanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 As vrea sa dau de permis pentru categoriile A si B.Intrebarea este urmatoarea : Dau sala o data sau de doua ori , pentru fiecare categorie ? dai de doua ori sala. sunt chestionare si intrebari diferite. vezi ca mai nou s-au schimbat si schemele in poligon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 dai de doua ori sala. sunt chestionare si intrebari diferite. vezi ca mai nou s-au schimbat si schemele in poligon. Adica ? Fii mai explicit te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 cum in poligon tre' pui mobra pe cric sa o dai de pe cric si mai sunt niste manevre de evitare. vezi ca e topic la incepatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Salutare. am un CPI Oliver 50 si am nevoie de un piston, stie cineva de unde pot cumpara piese originale pt CPI? Va multumesc anticipat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 salut. am facut pana. cum o pot rezolva fara sa schimb cauciucul? se vede in el un cui, dar era de mult acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 mergi la o vulcanizare , iti scoate cuiul si iti baga ceva chestie in cauciuc (nu stiu cum ii zice la chestia aia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zomahar Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 mergi la o vulcanizare , iti scoate cuiul si iti baga ceva chestie in cauciuc (nu stiu cum ii zice la chestia aia) shnur ii zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 mergi la o vulcanizare , iti scoate cuiul si iti baga ceva chestie in cauciuc (nu stiu cum ii zice la chestia aia) E comic rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 ce ii comic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Felul cum ai scris, si cuvantul ala chestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 o chestie subtire si lunga numita Âşnur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 E comic rau ti se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 daca e cui, du-te la o vulcanizare, chiar si cu cauciucul pe scuter, si zi-le sa-ti bage un dop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenzZ Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) am fost la vulcanizare m-a bagat un dop si ceas a fost ) Editat Mai 21, 2009 de kenzZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate