Reverse Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 am mers io cu tzr`u la mare,la munte la mama dracu peste tot ..50cc 2t ...dar era cu viteze asa ca nu stiu daca se pune la faza cu scooteru...mai mult de 40-50 km dintr`o bucata n`am facut cu scooteru`... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 (editat) in cazul asta nu vi sa-l speli si pe al meu? de cand il am doar odata a facut "cunostinta cu sapunu' " Dau o bere si te cazez,promit! Vin cu proxima ocazie. ati facut vreun drum lung cu scuterul? lung insemnand mai mult de 100 km. daca da, in ce conditii? Cel mai lung drum facut de mine este de aproximativ 65 de km. Pe vremea aia mai aveam limitator, si mersul in blana era pe undeva pe la 50 km/h. Edit: Stiam eu ca am uitat ceva. (la imagine ma refer ) Asa arata geaca mea, ieri, dupa ce m-am plimbat vreo 5-6 km. Editat Martie 4, 2007 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 ati facut vreun drum lung cu scuterul? lung insemnand mai mult de 100 km. daca da, in ce conditii? am facut de vreo 3 ori traseul bistrita - colibita. 45 - 50 km dus... tot atat si inapoi dar acolo cateva ore scuteru facea pauza pe traseu facem o oprire, si cand urcam pe baraj facem opriri cam din 5 in 5 minute. ca ii drum in panta... panta chiar mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 (editat) WTF?? Spuneti-mi ca e o greseala. Edit: Evident, este vorba de o greseala. Sau se mai comercializeaza si pe altundeva casti de 7500 lei? Editat Martie 4, 2007 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 He he he Sunt din nou motorizat Azi mi-am luat o aprilia rally de 49cmc, care merge extraordinar! Sa-i iau numar de la primarie si ne vedem la arc s-o ud Poza aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 He he he Sunt din nou motorizat Azi mi-am luat o aprilia rally de 49cmc, care merge extraordinar! Sa-i iau numar de la primarie si ne vedem la arc s-o ud Poza aici. Mai bine il inamtriculezi la politie , sunt mai putine sanse sa le fure ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Mai bine il inamtriculezi la politie , sunt mai putine sanse sa le fure ... O sa vad ce fac cu el... Cine stie ce acte trebuie pt omologare individuala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 bine ai revenit...si cat mai multi km fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 bine ai revenit...si cat mai multi km fara probleme Multumesc! Sa ne vedem sanatosi pe drumurile patriei Cine stie ce acte trebuie pt omologare individuala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 iesire duminica cu scooterele in Galatzi.....consecinte:2 castravetzi julitzi,2 scootere zgariate,distractie,,a fost frumos ca ma fost multi...poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 (editat) iesire duminica cu scooterele in Galatzi.....consecinte:2 castravetzi julitzi,2 scootere zgariate,distractie,,a fost frumos ca ma fost multi...poze... Ce marfa de voi La noi in Bucuresti niciodata nu suntem in stare sa ne strangem mai mult de ... doi, atunci cand organizam intalniri a ca ne intalnim absolut intamplator cate 3-4 pe strada si dam cateva ture, asta e altceva... Ce uuoameni sunt pe aici Marfa de voi! Asfalt uscat si salutari cu farul! Editat Martie 4, 2007 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Alias, ti-ai reparat scuterul? Daca cumva se organizeaza o intalnire de scutere, io semnez condica, caci am din nou scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 nici noi nu ne intalnim in fiecare zi asa...dar azi ne-am sunta unul pe altul si ne-am intalnim multi....ne-am facut si un club:xtr3me sc00t3r club Galati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rd.Rabbit Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 a fost super tare.. acum mai asteptam zile cu soare; si scooteristi sa itnre in club:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 a fost super tare.. acum mai asteptam zile cu soare; si scooteristi sa itnre in club:P cum sa cazi ma de pe scuter in poponeatza pe strada la semafor??????lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rd.Rabbit Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 =)))))))))))))))) =)))))))) Mallaguti:P frate...) fuge ,,,,) si lasa in urma ce e in +)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 hai rabbit nu mai citi atata si posteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 care stiti un service de geely in bucuresti ,imi spuneti si mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 Tupeu a la Ghost Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 a fost super tare.. acum mai asteptam zile cu soare; si scooteristi sa itnre in club:P Sa intre cat mai multi :-p sa ne strangem....Apropo...m-au omorat aia cu logoul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Tupeu a la Ghost Rider daaa tupeuuu..erai cu chilotii in vine,noroc ca nu erau militienii in masina ca plangeai la geamu lor "brusli" , sezi potol ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Cateva imagini cu scooterul, dupa ce m-am plimbat cu el prin noroaiele de pe la mine din zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu16 Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Cateva imagini cu scooterul, dupa ce m-am plimbat cu el prin noroaiele de pe la mine din zona. asa arata si al meu . credeam k sunt singuru kre baga scuter bun prin noroaie ) . Duminik mai fac o cursa " offroad " . O sa vin si cu poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Astea sunt conditiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 Andreas,cum ai reusit sa faci poza in mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate