catastyle Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Pai..baga mare..ca nu e mare distanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tico_rs Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 O intrebare intrebatoare: RS 50 e moped? nu as vrea sa intru sub incidenta organului, asa ca m-ar tenta daca ar fi moped... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 O intrebare intrebatoare: RS 50 e moped? nu as vrea sa intru sub incidenta organului, asa ca m-ar tenta daca ar fi moped... da e moped Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 da e moped Da e moped...asa cum zice si Reverse Si sa ai grija sa nu te prinda politia;)) daca te opreste spune-i ca am zis eu (iuiu) sa te lase in pace;) Glumeam...bafta si mult noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Da e moped...asa cum zice si Reverse Si sa ai grija sa nu te prinda politia;)) daca te opreste spune-i ca am zis eu (iuiu) sa te lase in pace;) Glumeam...bafta si mult noroc multumesc de confirmare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 multumesc de confirmare Sa cresti mare si sa fi sanatos si bafta mai ales asfalt uscat si poate ne salutam si noi cu faru...eu am sa incerc deseara sa te salut..cand e intuneric afara..poate bate lumina pana la tine;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Sa cresti mare si sa fi sanatos si bafta mai ales asfalt uscat si poate ne salutam si noi cu faru...eu am sa incerc deseara sa te salut..cand e intuneric afara..poate bate lumina pana la tine;) arunci un chibrit in rezervor si atunci sigur te vad pe intuneric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 arunci un chibrit in rezervor si atunci sigur te vad pe intuneric Neah:) Doamne Fereste ... nici in gluma nu mai zice asa ceva:) ca poate altii de pe acest forum..o cam iau in serios..si cine stie...om vedea seara numa lumini si blitzuri:)) ... Deci COPII sa nu va jucati..si sa nu il ascultati pe Reverse ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Neah:) Doamne Fereste ... nici in gluma nu mai zice asa ceva:) ca poate altii de pe acest forum..o cam iau in serios..si cine stie...om vedea seara numa lumini si blitzuri:)) ... Deci COPII sa nu va jucati..si sa nu il ascultati pe Reverse ) da corect nu-l ascultati pe reverse ca vbeste numa prostii si in termeni complicati auzi ba costy calicea ce zic copiii astia aicea , cica sa nu-l asculte pe domn` PROFESOR !! pfff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 da corect nu-l ascultati pe reverse ca vbeste numa prostii si in termeni complicati auzi ba costy calicea ce zic copiii astia aicea , cica sa nu-l asculte pe domn` PROFESOR !! pfff Esti chitros ba Hai pa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Esti chitros ba Hai pa. daca vreti sa-l smardoitzi pe calicea , mergeti acuma la Genin ca e acolo ...mananca 8 saorme mari picante + o vanzatoare semi picanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 (editat) reverse, maine te prezinti cu o saorma la circ pt seful tau Editat Mai 5, 2007 de baby_boy_gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 reverse, maine te prezinti cu o saorma la circ pt seful tau adica imi cumpar singur saorma? baaa da` parca ti-ai luat trompeta noua,deci tu faci cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 ba, nu mi l-am cumparat, m-am angajat la curiero si mi-a dat peugeot nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 daca vreti sa-l smardoitzi pe calicea , mergeti acuma la Genin ca e acolo ...mananca 8 saorme mari picante + o vanzatoare semi picanta Sunt ciute vanzatoarele, doar o shaorma normala. Da esti un chitrossssss ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 oricum e achizitie..si tot trebuie facuta cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 ...frate, nici cand mergi cuminte nu te feresc altii...asa ca tot singur trebuie sa faci toata treaba Salut. Pai tu ce credeai??? Bine ca nu a trebuit sa te versi ca sa-ti dai seama Alias ... mai cade si el si se mai revarsa ... prietenii stiu DE CE =)) Cat despre cei trei fara casti de protectie ... poate au invata ceva ... a doua oara poate nu le mai merge ... Si daca mergi tu linistit si zici aaaaaa... ce sa mai port casca, eu oricum merg incet si am grija ... si se suie un taximetrist cu TIR-ul pe tine si ... ce sa fac frate nu te-am vazut ... si tu, trebuie sa te consideri super-norocos daca traiesti sa postezi pe forum aici ca sa mai invatam si noi din greselile altora ;0 Bafta multa, asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Hai la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 pai daca se urca un taximetrist cu tirul pe tine.......... poti sa ai si trei casti pe cap ca tot ne spui PA....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Si intre un mic si o bere fara alcool sa alegem numele, modelul de sticker si imnul clubului Asfalt uscat Va-ti hotarat de sticker acuma ? Sunt facute deja ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 ps.... Am casca, am si curs de legislatie facut, nu merg inca cu scuteru pt k nu este inregistrat. deci pot sa faci si eu parte din club, nu? ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 ps.... Am casca, am si curs de legislatie facut, nu merg inca cu scuteru pt k nu este inregistrat. deci pot sa faci si eu parte din club, nu? ; stii sa faci un gratar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 in 4-5 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 (editat) , mi-am facut comanda de role pentru variator , vreau sa va intreb dak sunt greu de montat .. ? le pot monta cu tata ? , sau trebe dus la ''serivice '' (vreau sa vad dak trage bn dup ce ii schimb rolele , k dup accident .. nush c sa intamplat .. dar merge tot timpu .. '' ca dimineatza '' (ca trenu ) .. ! Daca nu merge , nu ar mai avea rost sa ii schimb tot carenaju .Am facut comanda de role originale 6.5 g de la R.M.S , sper sa fie bune de ceva ... P.S. : Scuteru are 28.000 de km de acea banuiesc k sunt duse rolele .. motorul urca 80 rpd , dar trebe sa dau acceleratie treptat , dak nu ai impresia k se ineaca.. Nu scoate fum delok .. dupa ce e caldutz , are toanele lui .. ( avea ) cand tragea perfect si urca viteza , de radeam ca un bou sub casca , dar acum chiar dak nu il turez si il las treptat .. urca tot inecat .. ! Editat Mai 7, 2007 de sica_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 , mi-am facut comanda de role pentru variator , vreau sa va intreb dak sunt greu de montat .. ? le pot monta cu tata ? , sau trebe dus la ''serivice '' (vreau sa vad dak trage bn dup ce ii schimb rolele , k dup accident .. nush c sa intamplat .. dar merge tot timpu .. '' ca dimineatza '' (ca trenu ) .. ! Daca nu merge , nu ar mai avea rost sa ii schimb tot carenaju .Am facut comanda de role originale 6.5 g de la R.M.S , sper sa fie bune de ceva ... P.S. : Scuteru are 28.000 de km de acea banuiesc k sunt duse rolele .. motorul urca 80 rpd , dar trebe sa dau acceleratie treptat , dak nu ai impresia k se ineaca.. Nu scoate fum delok .. dupa ce e caldutz , are toanele lui .. ( avea ) cand tragea perfect si urca viteza , de radeam ca un bou sub casca , dar acum chiar dak nu il turez si il las treptat .. urca tot inecat .. ! Salut...recomandat e ca sa il duci la un service...si sa il faca careva care se pricepe...dar daca te pricepi si tu...poti sa le schimbi tu...ca nu e asa de dificil sa schimbi rolele....oricum...intrebarea mea e ce scuter ai? ca si eu am nevoie de role...neaparat...astept si eu un raspuns...pana atunci multa bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 be on topic :rock: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate