phat_sua Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 help ! /index.php?showtopic=120137 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 astia kre sunteti,dak va opreste politia ce faceti??? Simplu , imi da amenda , si imi spune , sa nu ma mai prinda . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Pe astia de la mine din zona cand ii opreste ii intreaba "Al cui esti, bai?", dupa care il trimite acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Pe astia de la mine din zona cand ii opreste ii intreaba "Al cui esti, bai?", dupa care il trimite acasa. Mishto asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Mda... M-a oprit nenea asta cu vesta reflectorizanta si sapca si s-a iscat uramtorul dialog: el: buna ziua. de luni sa mergeti la primarie, sa va inscrieti scuterul eu: pai nu e nevoie sa merg la primarie, ca e inmatriculat el: pai nu trebuia sa-l inmatriculezi eu: ei, cand l-am luat asa mi s-a spus el: l-ai luat de nou? eu: da el: cat ai dat pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Mda... M-a oprit nenea asta cu vesta reflectorizanta si sapca si s-a iscat uramtorul dialog: el: buna ziua. de luni sa mergeti la primarie, sa va inscrieti scuterul eu: pai nu e nevoie sa merg la primarie, ca e inmatriculat el: pai nu trebuia sa-l inmatriculezi eu: ei, cand l-am luat asa mi s-a spus el: l-ai luat de nou? eu: da el: cat ai dat pe el? looooool Ce motiv frate,poate vrea omu sa-si cumpere si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 ...politia romana...oricum crek de la caldura a zis asta .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 trebuia sa ii zici ca e de vanzare poate il cumpara ):cheers:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 eu ce sa mai zic ca ma opreste politia si ma trimite la rar sa-l omologhez ca moped ca cica e fals in acte ) ! ) (acum e omologat ca "scuter") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 ba,imi vand scuteru...care vrea sa bage un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 ce pret spune aici sa afle toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 trebuia sa ii zici ca e de vanzare poate il cumpara ):cheers:) Cand m-a oprit nenea politatiu(vineri) inca nu era de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Ce ziceti ma????Casca Lazer katana s-au Nolan(masa nu stiu denumirea,e negru mat),ce ma sfatuiti????Eu as prefera Lazer,da cik sunt mai tari Nolan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestflorin Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Care stie? Carte de identitate e acelasi lucru cu talon sau sunt lucruri diferite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 diferite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 I ati ma LAzer.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 E bun consumu la scooter 5,8l-6l=180-200km???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 @adysme55 Avand in vedere ca eu parcurg cu 5,8 l cam 100 km, da, e bine Eu zic sa-ti iei casca Nolan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 yey am vandut scooteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 gata d azi nu mai ai c cauta in acest topic ,nu mai esti scooterist,nu k ai fi fost odata,da totusi Aiurez stiu e d la temperatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 gata d azi nu mai ai c cauta in acest topic ,nu mai esti scooterist,nu k ai fi fost odata,da totusi Aiurez stiu e d la temperatura de mult...de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 gata d azi nu mai ai c cauta in acest topic ,nu mai esti scooterist,nu k ai fi fost odata,da totusi Aiurez stiu e d la temperatura ai putea incerca sa vezi cum e cu o femeie mai te relaxezi si tu ...postezi mai rar si mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Cu scuter , fara scuter @Reverse ramine tatucul scuteristilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 De unde atatea femei ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 De unde atatea femei ma pana la femei poate sa incerce la tzeava de exapament.... ....da poate strica scuteru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate